326

Анонимен

преди 1 месец

Влизането лесно, но няма връщане... поредните надрусани хохлопитеци, които са си повярвали, че са безсмъртни.

325

Анонимен

преди 1 месец

Враг нест потери, бросает технику НАТО итела погибших (ВИДЕО) В ходе боя бойцы 810-й бригады морской пехоты Черноморского флота захватили в бою и перегнали своим ходом в тыловой район канадскую боевую бронемашину Roshel Senator.Также морпехи в качестве трофеев захватили образцы автоматического оружия, боеприпасы, средства защиты и системы связи западного производства.Черноморцы рассказывают, что враг бросает на поле боя даже легко поврежденную технику и отступает, оставляя тела погибших.

324

Нане Вуте

преди 1 месец

Лесно влязох те, ама няма да излезете ! Ще ви изнесат или закопаят!!!

323

Анонимен

преди 1 месец

Украйна слава!

322

Кастро

преди 1 месец

Брееее тия по-велики от Хитлер и Наполеон ще излезнат.Не ми дреме за руснаците,най-малко пък за тия украински *** които убиваха и палеха българи през 2015/6 год. а половината тук сте готови да им лапате чурките тук.

321

Анонимен

преди 1 месец

Разбийте веднага военните комендатури, които Зеленски иска да създаде, удриииии, бий на секундата, въздух да не могат да си поемат и да се научат да не влизат на ч1ужда територия, те и без това не са украинци,а и на Зеленски вече му е време да си заминава!

320

До Укро феновете

преди 1 месец

Ама кво става стигнахте ли до Москва ? Или и тази авантюра ще завърши като онази с миналогодишния Контра Наступ на нацистите...Иначе вие си крякайте колкото искате, но Източния фронт методично се премества на запад всеки ден. А тази офанзива на Бандер Офците срещу няколко незащитени руски селца със старци е все едно да превземеш с танкове пенсионерския клуб в Левуново и да тръбиш наляво и надясно какъв герой си.

319

Руя

преди 1 месец

А сега ги убитите всичките украински тарикати.Жив да не остане.

318

Здравко Христов

преди 1 месец

До Стойне от ЧукуровоНе е мек просто това е стратегия. Приема врага на собствена територия, отдалечава го, и го удря изведнъж. Путин нарочно не води ударна война. Не че не може, но не иска целта е друга. Противника да си мисли, че е силен, да се кефи, да се радва, и когато му е най кеф да го удари. Сами виждате кефа от страна на Зеленски, и Европа, провокациите, и др. Всичко това цели да агресират Путин, за да може той, а не Сащ да натисне първи копчето. Зеленски затова прави тези провокации.

317

Анонимен

преди 1 месец

Спрете им водата на укрите , които са нахлули в Курска област, бе! Както те държаха населението без вода и убиваха цивилните хора, опитващи се да налеят вода от кладенците за болницата и семействата си!

316

Здравко Христов

преди 1 месец

Влязохме лесно готино е, но още по готино, ще е ако може да излезете.

315

Стойне от Чукурово

преди 1 месец

То и други влезнаха с изненада и лесно ,ама после бегаа кои с запек кои с разстройство...Ама тоя Путин не става за водач - много мек

314

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, Нищо, като се освободи Одеса, ще върнем старите оригинални имена!

313

Армагедон

преди 1 месец

По интересното е не че са влезли, а как ще си тръгнат, като Бог високо, Цар далеко

312

Анонимен

преди 1 месец

Вчера имаше десант от най-добре подготвените десантни части на ВСУ край Кинбурнската коса в Крим. Първите 10 секунди морските десантни части на ЗелениятФюрер се шегуваха че е "готино" а след 10 мин всичко приключи с "инструктори" и азовци плуващи по очи. Цял ден вадят тела на " демократите". Едно е да стъпиш в Русия друго е да си се задържиш а трето е да останеш жив...питайте ФрансетоНаполеон и ГерманецаХитлер. Не се научиха ДжендероАтлантикЛибералЛГБТ ***$пките! Бий Вова джендеропитеците!

311

Анонимен

преди 1 месец

То лесно влиза, ама как излиза, сега ще ги обкръжат и унищожат в Курска област, те това заслужават, а в чужда територия и керемидите бият по главата, нито комуникация ще имат украинската войска, нито храна, нито начин на снабдяване, а ще ги бомбят, ще го ядат сурав и курав!

310

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 273 Къде да нахлуе Китай? До миналата седмица правеха военни учения заедно с руснаците. Та къде да нахлуят? В Тайван ли? За японците пък въобще няма какво да се говори.Да си гледат сушито и магазините за носено дамско бельо и да си траят.

309

Анонимен

преди 1 месец

в Одеска област започва смяна на имена на улици и градове, включително на Болград и Измаил, в които живеят бесарабските българи

308

Относно заглавието

преди 1 месец

То хубаво влязохте лесно и ви е много готино....Ама въпросът е че като разберете че няма да излезете живи от там, "готиното" бързо ще свърши. Справка Наполеон и Хитлер

307

То въпроса е

преди 1 месец

как ще излязат.