15

Анонимен

преди 1 месец

Financial Times като английска медия си мислят, че познават Европа. Трябва някой да им обясни, че на континента има университети и те не са само за избрани хора. Всеки който е следвал Мъск знае, че той говори, за да манипулира масите. Ще купи Туитър, на следващия ден - ами не съм сигурен. Акциите на компанията падат и той я купува. Така че каквото ви говори Мъск наобратно!

14

Христо Христов

преди 1 месец

До 11 "Като това, че въпреки атомните бомби още имало градове Хирошима и Нагазаки и в тях продължавали да си живеят хора." - което са факти. Също както е факт, че според някои учебници по история в САЩ, жертвите на тези бомбардировки са 12 американски военнопленника.

13

Анонимен

преди 1 месец

Мъск е много лош, защото свали цензурата в Х и хората вече свободно могат да изразяват мнението си срещу розовите комунисти.

12

Христо Христов

преди 1 месец

РЕПУБЛИКАНЦИТЕ СА ЗЛОТО ТАКА КАЗАХА ВЪВ ФИЛМА ВАКАНЦИЯТА 2015Г. ТЪЙ, ЧЕ НЯМА КАКВО ДА СЕ КОМЕНТИРА ПОВЕЧЕ! МЪСК И ТРЪМП СА РЕПУБЛИКАНЦИ

11

Анонимен

преди 1 месец

В интервюто на Мъск с Тръмп имаше толкова много дивотии, че научен труд за психопатията им може да са напише. От някои направо може да те побият тръпки. Като това, че въпреки атомните бомби още имало градове Хирошима и Нагазаки и в тях продължавали да си живеят хора. Видиш ли нищо страшно няма от това светът да бъде разбомбен с ядрени удари.Нивото им беше същото на руския Митя Пияндето, дето всяко второ изречение е свързано с атомни бомби и ядрен апокалипсис. Тотални писхопати!

10

Анонимен

преди 1 месец

Ааа тоя дето прави бебетата с пипетка... няма си и бегла представа как се правят деца , ама има 7 или 8 с неговия ген. Сбърканяк

9

Христо Христов

преди 1 месец

Лидерът на "Обнови Европа" - психопатлибералът Ги Ферховстад настоява от години за санкции на медиите които критикуват политиките на Брюксел. Но про'с'таците у нас гласуват за цензурата му. Факт

8

Нищо не разбрах

преди 1 месец

от публикацията на Гери. По-добре публикувайте цялата статия на Financial Times, за да стане ясно за какво иде реч. Сега оставам с впечатлението, че Обединеното кралство обвинява Мъск за бунтове, насочени срещу мигрантите и предизвикани от убийството на деца. Къде е Тръмп в цялата история също ми остана мъгла.

7

Анонимен

преди 1 месец

Четете новината - искат да забранят единствената платформа, която дава свобода на словото.

6

Христо Христов

преди 1 месец

ЕС има годишен бюджет за пропаганда на фалшивите си "ценности" от 500 милиона евро. Мъск ТРЯБВА да смаже ЕС!

5

Анонимен

преди 1 месец

Тръмпунгера звучеше като Доналд Дък, какво ще плаши... Един прото-фашист и един милиардер, умилкващ се около фашаги. Измeтта на обществото.

4

:-)

преди 1 месец

Ще забранят фейса май. Европа отива на диктатура със заглавие "демокрация".

3

от 3

преди 1 месец

извинете ме, под GDDR-а исках да кажа GDPR.

2

ЕСССР К0мундета

преди 1 месец

време е като Руските Сайтове - да Блокирате и Екс/Тиутър! Покаже Истинското си Лице, то и без Друго - Японските Сайтове, също Не Работят за хората в ЕСССР от Години, заради GDDR-а на ПолитБюрото в Брюксел, което повечето Японски Сайтове - Отказват да Следват и сами се СамоБлокираха за Потребители от ЕСССР, за да не Плащат Глоби и Такси на Брюксел! Разбира се, малко хора в ЕСССР ги Интересуват Японски сайтове, но все пак е важно да се спомене - скоро ЕСССР ще е като Северна Кория - СамоИзолиран!!

1

FUCK THE EU

преди 1 месец

На хората им писна!