33

толкова шум

преди 1 месец

за трима загинали,и не казвате от каква националност са

32

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 24, май не знаеш какво е камера за средна скорост и колко време се мери тази средна скорост :)Прочети малко по темата и се върни да коментираш.

31

До Крайпътно дърво

преди 1 месец

и как така селяяците никой не ги спира? нали народа им купи скъпи коли защо не голят престъпниците, по-удобно е да те тестват с измислените си тестове и да ти съсипят живота и отнемат колата, а не да предотвратяват произшествия

30

Анонимен

преди 1 месец

драги българи, важното е да ви репресират и подтискат, важно е да ви се втълпява, че сте престъпници и за това няма резултат в борбата с пресъпността, а не защото законотворците са некадърни и творят закони, удобни за тях

29

Анонимен

преди 1 месец

Първо да въведат глоби и при средна скорост. Второ да въведат ефективно връчване на глобите, защото ако не знаеш че са те глобили няма да си промениш поведението на пътя.

28

Крайпътно дърво

преди 1 месец

Не ви е виновна магистралата а СЕЕЛЯЦИТЕ дето карат по нея все едно са безсмъртни рали шампиони.... Добавете IQ тест към всеки изпит за шофьорска книжка и катастрофите рязко ще намалеят. Гаранция.

27

Анонимен

преди 1 месец

Неподдвържани коли + некадърни шофьори = много катастрофи

26

Да бе

преди 1 месец

Ами нали ви купихме BMW та да ловите нарушителите с тях ? Ефект никакъв ,камери за скорост на всеки 30-50 километра и глобите по-десет или по стойността на колата 10-20%и ще се оправят нещата.Важи за всичко ама народа блее ,блее.Защото на келешчето където тати му е купил кола за 250к 200-500 лв не го бъркат

25

До Паметник на

преди 1 месец

паметник на корупцията българска

24

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 4 -".че камикадзетата много добре знаят къде са камерите :)Между камерите стават белите..." За това се ползват камери които "смятат" средна скорост :) Ако искаш да да превишаваш ,след това ще трябва спираш преди следващата камера ,но това губи смисъла да караш бързи ,така или иначе няма да спестиш време .Но това докато стане тук ,ще минат още доста години .

23

Анонимен

преди 1 месец

ква магистрала е тоя селски път. я по-сериозно. това е една дупка където да изчезват милиарди за наши и ваши, нищо общо с магистрала

22

Анонимен

преди 1 месец

Често карам по магистралата и най голяма опасност създават скъпите святкащи возила които се движат с много над разрешените 130-140.

21

Анонимен

преди 1 месец

важното е, че българина е съгласен с рекетьорския закон да се отнема автомобил при съмнение, че си употребил, в Бг си престъпник до доказване на противното, а не обратното, както е в белите държави!

20

Баце

преди 1 месец

Докато този *** "народ" спи все така ще е! Разликата в асвалта беше изнесена в 5 следобяд в чували и сакове! Докато стигнеш до морето и си хванал морска треска! Но този "страхотен" и "смел" народ си мълчи! Заслужава си съдбата ***

19

Анонимен

преди 1 месец

На българина и една каруца му е много

18

Анонимен

преди 1 месец

пловдивчани ако се придвижваха по двулентов път, не знам колко жертви щяха да дадат, в северна България хората нямат магистрали, но имат огромни потоци от тирове и селски пътища с по 1 лента в посока, затваряй!

17

Тъжната истина

преди 1 месец

80% от цялата дясна лента на магистралата е за ремонт. По проект трябва да издържа движение на военна техника с тегло 100 тона, а тя е цялата в неравности от движението на тирове 40 тона. Да се движиш със 140 в дясната лента е опасно - лесно можеш да изхвърчиш от пътя. Всяка година десетки хора самокатастрофират поради тази причиа.

16

Samo minavam

преди 1 месец

Карат с 40, защото се подават канчета от храстите. И като се качат на т. н. Автомагистрала, полудяват и шоуто почва. Просто е

15

Паметник на

преди 1 месец

некадърността на българското пътно строителство! Опитайте се с това съобщение да кандидатствате в чужбина като строителен инженер да видим какъв е резултата!

14

Анонимен

преди 1 месец

Ограничаване, КАТаджии, няма никаква полза. Това не работи. За тотален ремонт е този скоростен път и разширение за да се нарече магистрала и поеме потока в двете посоки. Остаряла е още с проектирането и.