394

ароматния пръч

преди 1 месец

Какво отмъщение,просто всеки си плаща за действията.Уплашиха се да не сключат мир зад гърба им,заложиха че Китай ше притисне Русия икономически,защото войната му вреди за икономическата експанзия и си помислиха,че руснаците ще реагират като разглезените западняци и ще потърсят сметка от ръководителите си както американците за Виетнам.Все погрешни сващания.Китай има нужда от Русия именно,за да не се харчи за ядрени ракети колкото нея и да е спокоен спрямо НАТО.

393

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 470. Съвсем ти фръкна глупавата фантазия. Напълно си безмислен.

392

Анонимен

преди 1 месец

МНС да връчи заповед на ВСУ, за залавяне жив, или мъртъв!

391

Анонимен

преди 1 месец

Путин ще си го премести в другия. Направиха му подарък. Докато укро-наступа се лута из курските гори, армията на РФ стремглаво превзема Донбас. Четете Deep State -Украйна. А после ще ошушкат и курските туристи. А после капитулация.

390

Анонимен

преди 1 месец

До Сеирджия 466. Вие нервоатлантическите инджиктиплякторници одите де одите и накрая все до екскрементите опирате. Все това ви интересува. Странно...или не е странно след като в главите ви се фантазии за мъжки кафеви точки.

389

Анонимен

преди 1 месец

До Сеирджия 466. Много си умин.

388

Сеирджия

преди 1 месец

Нивгаш не мож фана eкcтpeмeнтите на путин! Пазят ги в сейф като съкровище, като очите си!

387

Анонимен

преди 1 месец

До offf 461. Не четеш ли че статията не е от Русия ? Не знам да има изказвания на руснаци че да си били признавали нещо си.

386

Анонимен

преди 1 месец

Подводницата Курск, трябваше да изпробва първия Посейдон! Заради тази,, тайна" Путин пожертва морячетата!

385

Анонимен

преди 1 месец

До До 454. Какви съдии в Хага бе фантазьор ?

384

До 454

преди 1 месец

Съдиите в Хага се интересуват, за да не стане грешка. Дано сега си разбрал.

383

offf

преди 1 месец

Хеххе, значи русия признава , че има сериозни проблеми, путин, губернатори и всякакви, само наш русофил мисли, че това пак е някаква невероятна стратегия на путин :ДДДД Това си е вродена тъпота

382

Анонимен

преди 1 месец

До До 447. Точно от това се получава. Не ти се получава.

381

Сеирджия!

преди 1 месец

24 года продължават да натякват на путин потъването на Курск, въпреки че он ги закопа и прежали на момента! Моеше да спаси полвината!

380

До 447

преди 1 месец

Наднорменото тегло се получава и от свръх употреба на некачествен алкохол.

379

Мара общата

преди 1 месец

Вуду куклите с лика на Путин колкото помогнаха,толкова ще помогнат и медиите.

378

Иван

преди 1 месец

Това което направи Зеленски е отчаян ход за да разтегне фронта с още няколко стотин километра използвайки жизненоважни резерви необходими на други направления където руснаците от няколко дни се предвижват още по бързо напред. Втората причина за този отчаян ход който е обречен в зародиша си е някак си да удържи позициите на украинската армия на територията на Русия до изборите в САЩ за да има по добра преговорна позиция, а третата причина е повдигане на бойният дух на уморените и демотивирани урк

377

Анонимен

преди 1 месец

До Другаре, 452. Не знам някого да го интересуват "идеите" ти.

376

двоен КУР ск

преди 1 месец

за недораслия бакшиш!!!

375

Другаре,

преди 1 месец

Идеята ми относно отпечатъците беше, че никога не могат да объркат оригинала с двойник. Пет години преди Льоня Брежнев да ритне камбаната, при посещение в Париж, франсетата бяха изхващали екстремните му и установили, че има рак на червата. Това го прочетох в "Юманите Диманш", орган на френската компартия и... познаха. :) Бъдещето показа 'вярно с оригинала'!