450

Киев за 3 дни

преди 1 месец

АхахахахааАХХА

449

Анонимен

преди 1 месец

Великите Сили решиха 1877г. да си разделят дялове от фалиралата Осм. империя. Англия взе Кипър и Египет по пътя си за Индия. Франция взе Тунис. Австро-унгария правото да окупира Босна и Сърбия за неин протекторат по пътя за Солун. Русия взе Карския регион, Бесарабия и България за неин протекторат по пътя си за Проливите. Но русофилите:"Не е вярно, че Русия е виновна, други са виновни!" Виновни са разбира се. Русия пряко ни гради елита и държавата последните 70г. и резултата е катастрофален!

448

КЕФА да си Руснак

преди 1 месец

Руските мужици неуспели да емигрират в цивилизовани държави са като овце на заколение. Всичките са крепостни и съответно доброволци, като черните чували вече са им зачислени. Докато все още има живи от тях избора им е предрешен. Или смърт в окопите или 10 години каторга за тези които искат да изклинчат от фронта.

447

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 443 А ЛГБТ привърженико НЯКОЙ ПОПИТА ЛИ НИ КАКВО ИСКАМЕ? Да беше направен РЕФЕРЕНДУМ за Толкова въпроси от АЕЦ, През ЕС, ЛГБТ до НАТО и Украйна. Защо ПО МНЕНИЕ НА ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ ВМЕСТО ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ? Каква е тази ДЕМОКРАЦИЯ в която ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ КУПЕНИ ОТ КОЙ ЛИ НЕ вземат всички решения?

446

Анонимен

преди 1 месец

НЯМА БРЕ. НЯМА И НЯМА. НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ БИЕ ЗАРАДИ ПРИЩЯВКИТЕ НА ДЖУДЖЕТО.ОТ НЕПОБЕДИМАТА РУСКА АРМИЯ ЗА ДВЕ ГОДИНИ НИЩО НЕ ОСТАНА БРЕ. СЛАВА НА УКРАЙНА.

445

Анонимен

преди 1 месец

До Боби 436 - слушай, gey изтакован, няма нужда да ми сричаш тезисите на Коце из Максуда! Ясно е, че всички маргинали - независимо дали се представяте като пилоти или системни администратори винаги гравитирате около баш Маргинала. Не, не подкрепя! НАТО има както ангажименти, така и изисквания. Като искаш защита имаш и засължения - т.е. бази! И не, когато си нетен получател от ЕС няма как да "предоговаряш"! Не е сериозно това дето го снасяш!

444

блатото Рашистан

преди 1 месец

Руската държава в това състояние е нещо сглобено между комунизъм, нацизъм, феодализъм, и крепостническа дивотия. Докато нормалните общества се развиват и просперират, руските мужици дрънчат оръжия и с ускорени темпове галопират в обратната посока .

443

хе хе хе

преди 1 месец

След близо година суша, отново радостно оживление в редиците на нашите атланти. Украйна настъпва мощно /с около 1000 войника превзе 100 населени пункта/, Русия няма войници, няма оръжия, съвсем скоро ще бъде превзета. Човек направо започва да се сеща за 100-пола, зелените сделки и Перемогата от миналата година. Впрочем, точно по същияя начин ще приключи и настъплението на Украйна - като стоте пола и зелените сделки. Но много по-бързо:)

442

401

преди 1 месец

Не е приятно да те нападат нали? Ама ако трябва да ходим да ги спасяваме , търсят хора, ко *** кажиш фтювами ли?

441

Гадно му е на Бобито

преди 1 месец

В система на капитализъм с 15 зъба в устата. Говори за неща от преди 50 години. Вижда се, че е лош човек в изказванията му. Гнед към света и желание за реваншизъм. Тик так времето ти изтича нагли ползвателю на социалната система. Няма да има реванш, а само неадекватност и самота. Няма как и да има емпатия към теб. В страна със средно IQ 92 макар и маргинални има доста такива като него, не че нещо зависи от тях.

440

пияница мистик

преди 1 месец

Путин разпореди мобилизация на 300 000 резервисти, което значително увеличи страховете от войната сред руснаците и накара близо 1 млн. души да избягат от страната. Властите в Кремъл всячески се опитват да избегнат повторение на ситуацията, затова се съсредоточават върху призиви за патриотизъм и предложения за парични средства, за да осигурят 30 000 нови войници, от които се нуждаят всеки месец само за попълване на редиците. === Уникален патриотизъм е да нападнеш суверенна държава :) 30 000 и то само за попълнение. Тоест по 1000 на ден фира

439

Боби

преди 1 месец

До 438 Експерте, понеже не четеш и не се интересуваш, като гледашш клипчета не виждаш какво показват - точно заради Химарсите и Дроновете практически освен в Модификация Цар М А Н Г А Л практически всички танкове се ползват като САУ.

438

Анонимен

преди 1 месец

"А защо Вие останлите страхливци изповядващи Евро цености не се преселите на запад в Европата при ЛГБТ обществата и не ни оставите ние да си живеем спокойно нашия консервативен обикновен живот?" Щото kAпейка, България е в ЕС. Като искате да живеете консервативно и да нямате думата за нищо отидете в голташка пРосия, която възхвалявате. Там дето путинарко е за християнското семейство ама има незаконни деца. Там дето спин е на нивата в Африка понеже нямат ЛГБТ. И вие kAпейките това го знаете

437

Анонимен

преди 1 месец

Чета коментарите и гледам русофилите какви глупости пишат.Войната вече е в Русия, а те сънуват Берлин и Вашингтон.Има си термин за състояние, в което се отрича действителността и то е шизофрения.

436

До Боби

преди 1 месец

Че ние сме си в Европа бе ***! Пътуваме си и си работим на Запад спокойно и свободно! Вие сте тези нещастни мързеливци,дето си искате Соца-да си мараш носа и да ти плащат. Така че ако някой ще се маха,това си ти! Марш в раят на Земята-Русия.

435

Боби

преди 1 месец

До кажи им бе Боби Към всеки проблем/събитие има поне три погледа/отношения. Първото това са ВЯРВАЩИТЕ - Те вярват и не са им необходими и не признават доказателства. Второ това са Хората на ЕМОЦИИ - Путин ни нападна той е АГРЕСОР, Ето пак няма Ток и ето пак вият сирените... Трето Хората които могат да "четат между редовете" и да РАЗСЪЖДАВАТ. В момента в който се зададе Въпроса актуален още о древен Рим :КОЙ ИМА ИЗГОДА ОТ ТОВА - всичко си идва на мястото. КОЙ ИМА ИЗГОДА ОТ КОНФЛИКТА В УКРАЙНА???

434

Анонимен

преди 1 месец

По 1000 ватника на ден средно биват убити или осакатявани.Агонията е пълна, само русофилите се правят, че не разбират какво се случва.

433

do 432 Боби

преди 1 месец

"Експерте", руснаците ползват каквото е останало, не правят сметки за някакви милиметри или обсег. "Копията", дроновете и Himars-овете ги лишиха от лукса да имат толкова бронетехника, че да избират. Вадят наред каквото е останало в складовете.

432

Анонимен

преди 1 месец

Ако питаш капейците ще ти кажат, че бонусите за набиране даже намаляват, защото желаещите да умират за путлера са безкрайно много. А от 1000 украински войници навлезнали в расии са унищожили поне 200 000 минимум.

431

Боби

преди 1 месец

До 432 Значи подкрепяш НАТО да няма бази в България, за да не станем мишена на Руски и Китайски ядрени оръжия(Базите на САЩ на Българска територия реално в момента не са под Юрисдикцията на Българската Държава). НАТО може да ни пази и дистанционно реално не сме гранична държава. И Значи подкрепяш да бъдат предоговорени условията за членство в Евросъюза(най-малкото неколко кратно по-големи квоти като първа стъпка)...