14

Анонимен

преди 1 месец

Албанците бяха натикани в Македония през войната, но те са машата на турците на Балканите и се занимават с престъпни дейности! Македонците са българи по произход и славяни, те какво общо имат с албанците? Виж, с българите и сърбите, имат имат много общо македонците, защото са славяни, даже и с гърците имат общо, защото са православни!

13

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам българите нямат никакви права в РСМ,до като албанците здраво си точат зъбите...и претопяването е в ход...

12

Анонимен

преди 1 месец

Сърбия да си прибира макетата. Те са неин продукт и затова са тотални българомразци. Ние повече с нещото нар. РСМ не трябва да се занимаваме. Там сърби, албанци и макетата да се оправят. Ние заедно с гърците ще гледаме и ще ръкопляскаме като боят се ожесточи!

11

Анонимен

преди 1 месец

България е 3 части. Мизия, Тракия и Македония. Време е Северно-македонската държава да зарови томахавката и спре да трови с пропаганда ушите на собствените си граждани. В Българската държава има много македонци - и те са горди хора, гордо наричащи се Македонци. Разходете се в Югозапада и ще видите. В Македонската държава да кажеш че си Българин и следват гонения. Политически гонения и полицейски тормоз. *(Закрилата на хулигани и целенасоченото отказване на помощ над пострадал също е тормоз)

10

Анонимен

преди 1 месец

Да :Като не искаш мир и християни , ето ти ,... ШИПТЪРИ !

9

f

преди 1 месец

ама никой не ви иска бе ахмети. живейте си в чукарите там. Ние искаме да не ни се пипа история и герои. Пък вие си живейте в дисниленд в 19 век.

8

Пирин

преди 1 месец

Албанците и българите могат да ядат само голяма Македонска наденица :))))

7

ИСЛЯМъ !

преди 1 месец

Т. е. , ИСЛЯМИЗАЦИЯ на Македония , иначе с Гърция, България и Сърбия --- ХРИСТИЯНСТВО !Много яко се насадиха , македонците !Като не искаш мира , на ти секира !

6

Анонимен

преди 1 месец

али ахмети не разбра ли че македония е измислена държава която трябва да се подели между гърция,албания и българия.

5

Даскала

преди 1 месец

Ти Ахмати ли си или ахмак?Какво общо намираш в православие и ислям? Не си много в ред ,те са си твърдоглави българи увредени от Титовската пропаганда!

4

Анонимен

преди 1 месец

Иначе казано, Ахмети им казва да си дадат дyпeтата на албанците, че да не им ги таковат българи, сърби и гърци... Като знам колко са прости макетата, може и да го направят

3

албанците

преди 1 месец

да не се обаждат.В историята си, Албания е виждала само добрини от България. Но днешното време е неверно, изменчиво, извратено, загубени цанности. Така, че е време да теглим чертата и на албанците като цяло.

2

Ти да видиш!?

преди 1 месец

Македонците мухамедани ли бяха или аз нещо бъркам!?

1

Анонимен

преди 1 месец

Шиптърите където се загнездят отцепват територии. Аз не бих взимал съвети от тях.