10

Лидъл

преди 1 месец

няма такова нещо. просто има втори срок на годност за държавите на втора скорост. тук времето тече по бавно.

9

Анонимен

преди 1 месец

Извинете много, но това не е срок на годност, а най-добро качество за продажба. Срокът на годност е написан с думи - да се консумира два дни след отварянето, напр.

8

Анонимен

преди 1 месец

Тикволандия било, ами да те светна сиренето с повишено водно съдържание, натрошеният ориз и брашното Тип 650 се появиха по времето на Радев и докараните от него променкаджии, има и други шашми но капацитета ти не стига да ги разбереш!

7

Анонимен

преди 1 месец

Не ке да има живот в Тикволандия

6

Мляко Саяна

преди 1 месец

От Метро Кеш енд Кери, купуваш го развалено. А на печката две седмици до изтичане на срока... Никога повече марката Саяна! За каквото и да става въпрос, нез значение!

5

Анонимен

преди 1 месец

Не знам обаче самите продавачи какво ядат? Не си правят сирене в къщи

4

Анонимен

преди 1 месец

Нормална практика от десетилетия. Едно време работих за мошеници дето произвеждаха козметика от завода Арома и редовно подменяха датите. Постоянно ни пишеха обринати и пъпчасали клиентки крайно учудени от случилото се с лицата им.. Все пак крема струва левче с опаковката, а те плащаха по 45 евро за "луксозен крем" и обрив е последното, което очакваха. Накрая забраниха продажбата на продукта в 2-3 държави и.. Смениха му опаковката и обратно в склада за продан... ;)

3

А Добрутрю,сватя!

преди 1 месец

От 90-та досега е така! Чак сега ли го проумяхте,пр0дажници?!? Нали скачахте по площадите за демокрация и банани - получихте си ги! :)

2

Няколко

преди 1 месец

Пъти ми се случва във Фантастико на Нишава и в Студентски град, като на два пъти ми предложи кутия бонбони за да си премълча!! Повече какво да ви говоря за любимата ви пропаднала кочиna Панелистан!

1

банани и WC хартия

преди 1 месец

Сладки ли са бананите ?!?!