33

Българин

преди 1 месец

"Скандално" им е само на платените руски драскачи. Останалите си се кефиха на Олимпиадата. Даже и севернокорейците успяха да си щракнат историческо фото с южнокорейците.

32

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантически сатанински ценнонсти

31

Анонимен

преди 1 месец

От Киев за три дни, до войски в Курск: Провала на специалната операция

30

ParisSG1970

преди 1 месец

Скандално? Аз крясъци не чух, видях игри на много високо ниво, счупени рекорди, страхотна, адекватна и възпитана публика. Организация, каквато се надявам и LA да постигнат 2028 година, красиви гледки, паркове, дворци, паметници на културата, модерни зали, кортове, стадиони, които не са само за Олимпиадата. Единствено не съм съгласен с това, което стана с бокса, но тук французите вина нямат, а отговорни са МОК. Който иска да прочете за Tuileries Garden - от там са балонът (1783г) и танц. фигурки.

29

Анонимен

преди 1 месец

Поуката от олимпиадата беше ,че лезбийките след акт трябва да си мият устата.Мерси боку

28

Анонимен

преди 1 месец

Точно вчера написахте статия "Изпращаме най-успешна Олимпиада от Сидни насам". Днес - била скандална. Я вземете се уточнете най-накрая. За мен това не беше олимпиада, беше пълен фарс. Не беше спортно събитие, а надпревара кой е по-WOKE.

27

Анонимен

преди 1 месец

Скандално само в очите на истеризираната част от простолюдието, живееща сред шокиращи конспирации и страх от геноцид чрез ваксинация.

26

Анонимен

преди 1 месец

Не съм гледал и 1 минута от тази перверзия, подигравка....изкараха милиони от реклами на гърба на спортистите дето не получават абсолютно нищо от тия пари.

25

до реалист

преди 1 месец

Милиарди хора въобще не мислят, ако трябва да сме точни.

24

Анонимен

преди 1 месец

Махнаха каретото и докараха от жендърите които се търкалят по земята (брейк) и то некадърно, има много по-добри брейкъри от тези на олимпиадата. Крайно време е гърците да им забранят на тези да позлват името олимпиада, примерно може де Прайд Фест или Световни Прайд игри.

23

Анонимен

преди 1 месец

Модерна олимпиада .Сатанисти,падраси и тук там някой транс.

22

Реалист

преди 1 месец

Ама въобще не е била скандална! Беше си страхотна. И защо трябва да ни налагате мнението на днес.бг? Милиарди хора не мислят така.

21

Амсалак

преди 1 месец

Интересно защо не се подиграха така с исляма?!

20

БАНко

преди 1 месец

НАТООООООВЦИ ОПОЗОРИХА И ОЛИМПИАДАТА !!!

19

Анонимен

преди 1 месец

И един караконджул при закриването в чест на caтанистите. Пълна излагация и брутална подигравка с Библията. Ангел без глава. Едно извънземно с пипала и още 130 човека от психиатрията качиха да се клечат на сцената.

18

Анонимен

преди 1 месец

"Картонени легла? Мръсната Сена?" - па ТОЧНО ТОВА Е есенцията" - защо забравяте дървениците?

17

Никой

преди 1 месец

Ама кога е имало олимпиада, кой е гледал?!

16

Анонимен

преди 1 месец

По-скоро трябва да е: От "Тайната вечеря" до Велзевула или златната муха. Позор.

15

охобохо

преди 1 месец

"Българската школа е една от най-добрите и това го доказахме"- тез хора като говорят мислят ли. Колко от златните медали са на българи, а не на такива взели паспорт в последния момент? Я погледнете навремето какво правихме в борбата,бокса,щангите. Сега и на малкото пръстче неможе да се опрат на едновремешните. Голата истинае,че държавата хич не я е..бе за бг спортистите. И всичко постигнато е дело единствено на самите спортисти-респект към тях

14

д-р Дрегер

преди 1 месец

Нормална си беше олимпиадата. На изгонените от нея - гроздето е кисело.