28

Анонимен

преди 1 месец

как оръжието се е озовало в ръцете на детето? Какъв е този човек който така безхаберно се отнася към оръжието? Ей така стават трагедиите - от простотия и невежество. жалко и за двамата.

27

Анонимен

преди 1 месец

В нашето село имахме едно здраво момче, работеше като тракторист. Но му писна и отиде в града да си търси работа. Понеже беше само с 8 клас неможа да си намери свястна работа и стана полицай. Винаги като видя полицай се сещам за него и си представям колко им е било трудно на всички полицаи да си намерят работа и затова са постъпили в МВР.

26

Анонимен

преди 1 месец

Значи застреляният прави така че малкият му син си играе с пистолет зареден с бойни патрони.Извинявайте ама баща му като отива на работа в районното в каубойски бар ли отива за да влиза с няколко оръжия с боен патрон в цевта ? Всички сме ходили в районното -еми не са толко драматични нещата та да ходят с по два заредени пищака и да се дебнат кой на кого ще пръсне главата първи.Седят си хората на бюрата пишат си документи.На кого е било нужно да ходи като рамбо. Очевидно нещо не е бил добре.

25

Анонимен

преди 1 месец

Винаги когато не се спазват инструкциите за безопасност се случва нещо фатално. За това са измислени тези инструкции. Когато нещо може да се случи, то ще се случи.

24

бг смешки 2

преди 1 месец

БЪЛГАРСКИТЕ професионалисти полицаи ги виждаме всеки ден какво предствляват ! 0 ,нула , зиро , нон ....иначе жалко за човека но глупостта и простотиятане прощава на никой ....а има мн такива хорица у нас за съжаление

23

Анонимен

преди 1 месец

Оръжието е Глок и има предпазител, журнали ожалени. Просто предпазителят е вграден в спусъка. Ясно е, че бащата е допуснал грешка. Всеки нормален човек с поне няколкостотин изстреляни патрона знае, че като си изстреляш пълнителя го вадиш, дърпаш няколко пъти затворния блок за да излезе патрона, ако случайно е останал такъв в цевта, и после правиш сейфти изстрел в земята на няколко метра напред за всеки случай. Бащата е сгафил.

22

54232

преди 1 месец

След 20 години този случай ще го разказват инструкторите на новобранците и никой няма да повярва

21

SS

преди 1 месец

Второто е пистолет ТТ. Няма предпазител,а предпазителен взвод. Но за да стреляш трябва да опънеш удърника,ако има патрон в цевта или да заредиш. Но и той е много мощен пистолет,по мощен от Глог .По всяка вероятност е станало с Глог тъй като стана много популярен сред леваците,дето се мислят за професионалисти

20

Анонимен

преди 1 месец

Семейството са ми съседи, точно до нашия апартамент, никога не съм виждал нещо нередно при тях, било то за отношение, купони, проблемни ситуации и тн. Напротив, винаги са помагали с всичко, а децата... прекрасни. Нямам думи. Нямам си и на идея какво се е случило в действителност, само който е бил там знае, ама ***, дето пишат кой какъв бил и какво си заслужавал... всичко се връща! Гнус ме е от такива ***, добре че виреете само в интернет.

19

Анонимен

преди 1 месец

Главният изпълнителен директор на МВР е за арест . А не да ходи да се поздравява и пъчи сред тези които го защитават. Защото е човек на Шиши. И не да обвинява пловдивския началник на МВР и да го съкращава. Не че и пловдивският началник не е виновен . Много нарушения са направени. Всеки да понесе отговорността си. МВР не е детска градина за да се водят деца там. Пълен абсурд!!!!

18

Бау

преди 1 месец

Така е, системата и държавата са в анархия, вие си го избрахте, защото иначе е ерархия и диктатура, но не съдете така строго! Молете се и правете необходимото, за да не се случи и на Вас! Сигурно, всички които притежавате някакво оръжие сте перфектни и хич не го вадите от касата, а!? С автомобилите перфектни ли сте - маса нередности всеки ден?

17

SS

преди 1 месец

Първото за което се сещам е пистолет Глок .или винтовка Мосин. Тъй като дете няма как да стреля с Мосин,защото отката е много голям значи е Глок. Този пистолет не го предпочитам.

16

Анонимен

преди 1 месец

Абе той модела може и да е бил за професионалисти,ама тоя е бил пълен кухар,да си оставиш пистолета зареди и безнадзорен и той да попадне в ръцете на малки дете което незнайно какво е правило там!

15

776457446

преди 1 месец

Според мен трябва да се изключи версията за инцидент, щом го е убил на място с първия изстрел. Инцидент ще е ако гръмне към пода докато го разглежда. Изобщо ако наистина е било детето, как е решило да насочва пистолета към татко си, а не към някоя мебел, представете си какъв модел на подражание има вкъщи. Затреляният се е държал като гамен а уж трябва да дресира спецполицаи, майко мила. Стане ли някаква престрелка до вас на улицата бягайте от ченгетата и се

14

61

преди 1 месец

"Ама май няма законно оръжие бе предпазител" ... Има, има. Съществуват класове пистолети, където традиционното копче за предпазител липсва, и вместо това има вътрешни механизми за предотвратяване на случаен изстрел. Когато оръжието е в ръката и пръста е на спусъка, това не е случайно и оръжието трябва да е готово да стреля. Предпазителят е да не се дава оръжието на когото не трябва.

13

Айляк

преди 1 месец

Този ка.ун на снимката сам се дискредитира, като казва как и къде държи оръжието си понякога при наличието на цели три чав.ета в къщата. Ама двете вече били големи. Да, но и те някога са били малки, а той пак си е оставял оръжието понякога на нощното шкафче. И този пъ.пеш да обясни това на детето на убития си колега, което цял живот ще живее обременено, за огромно съжаление...

12

Анонимен

преди 1 месец

Револверите по принцип нямат предпазител.

11

до минусите на 12

преди 1 месец

Е, правилно ви е писал 12 и защо му поставяте неодобрение?!! При Макаров сигурността е най висока, защото не само, че има предпазител, но и дори да поставите патрон в цевта, при поставяне на предпазител, чукчето полита напред и след снемане на предпазителя се иска сила върху спусъка, за да отиде назад, политне и произведе изстрел! Докато при други пистолети когато поставите предпазител, чукчето си остава в задно положение! А този няма и предпазител.

10

Анонимен

преди 1 месец

Всичко е все пак и от интелекта... но уви

9

Анонимен

преди 1 месец

Само една куха кука може да се върже на тая скалъпена история. Намерете кой е истинския стрелец!