48

путин капппут

преди 1 месец

Сенаторът републиканец Линзи Греъм който в момента е в Киев е заявил, че в САЩ има голямо количество пенсионирани пилоти на Ф16 които са готови да воюват и Украйна трябва да им осигури работа.

47

Анонимен

преди 1 месец

То и аз така му казвах на Владимир, ама не слуша..

46

Ястреб Османлията

преди 1 месец

До Анонимен 47 - Кривоносите джидове бъркат и тебе изотзаде, но понеже твоята хаалкаа е много разбита, ти просто не усещаш.

45

Анонимен

преди 1 месец

До Ястреб Османлията - по скоро 330 милиона! Разбира се, ако се следва ника ти на теб много ти бъркат изотзадзе "кривоносите" щото твоя идол Ердо нещо не се разбира с тях. Само не разбирам как ти бъркат на теб нещата в Делиормана? Пък и какво си се загрижил за Щатите? Я се "вълнунай" за майка Турция!

44

Анонимен

преди 1 месец

Тръмпунгера през ден си сменя мнението и спомените.

43

Анонимен

преди 1 месец

И тоя ептен изкукал. Кой си ти, че да казваш на Путин какво да прави? А отделно, че едва ли е споделил точно на Тръмпи какви са му възнамеренията. Какво им става на всички, та откачат около Путин? Успокойте се, де.

42

Анонимен

преди 1 месец

Ех, тия да не видят нещо. Тошко Йорданов вече е правил подобно интервю със Слави Трифонов. Също толкова поучаващо и интересно беше.

41

Анонимен

преди 1 месец

Украйна с окупацията на курска област на практика обезсмисли инициативата на Путин руския агент Тръмп да спре войната за 24 часа. В ключовите щати Тръмп губи от Камала Харис още сега 3 седмици след като Байдън се оттегли. Тръмп вече няма и теоретичен шанс да спечели.

40

Ястреб Османлията

преди 1 месец

В целия 350 милионен мурикански обор не можаха да намерят двама свестни, зрели и интелигентни мъже да са кандидати за президент. Но от друга страна, няма никакво значение кой ще е президентът на Съединените Еврейски Щати, пак кривоносите ще я упралвяват колонията си.

39

Петърчо

преди 1 месец

псевдожурналистче, нети определяш дали една тема е подвеждаща или не. Камала е представителката на гей движението, бабите със сини коси, които при първи проблем ще питат "ама как", *** и латиномариканците. От другата страна са белите мъже и жени с по консервативни виждания , които са гръбнакът на тази държава. Не го ли изберат ги чака бавна смърт под напора на невежите.

38

Анонимен

преди 1 месец

Ирон Мъск прави голяма грешка подкрепяйки лузъра Тръмп.

37

ъъъ

преди 1 месец

И тоя не го слуша главата

36

Зозо

преди 1 месец

Само промита копейка може да си мисли, че Тръм ще каже: Аре Психо взимай Украйна, влачи каквото ти е кеф.... Хахаааа. Ама то халюцинациите са им запазена марка на копейкаджиите :))))))))))))))))))))))

35

Путлер

преди 1 месец

Ха-ха-ха, американската откачалка. И кво, Путин каза "добре". Глу.пак.

34

Анонимен

преди 1 месец

Дони ела в Бг се кандидатирай.

33

Анонимен

преди 1 месец

Копеците гледат към Тръмп като манна небесна за тяхното спасение, само че тия предизборни щуротии нямат нищо общо с реалността. Само пробит копеец си мисли, че Тръмп ще ги спаси за един ден от войната, нищо подобно няма да стане.

32

Тая Харис

преди 1 месец

Е кикимора, която напразно се опитва да плюе по Тръмп. Да не си отваря устата, че ръси само глупости.

31

Янките са умен народ

преди 1 месец

Осъденият измамник Тръмп няма шанс отново да измами наивните избиратели в Америка. От разговора му с Мъск ясно личи, че той не е политик, а бизнесмен и шме.кер и нищо добро не ще видят избирателите от такъв президент. Късметът е на Камала Харис.

30

Анонимен

преди 1 месец

Копете дъното с ниското си ниво на дезинформация и пропаганда. Елементаризми.

29

Анонимен

преди 1 месец

Оказва се, че като деца Макрон и Тръмп, имали една и съща любима приказка - Червената Шапчица. Само че Тръмп харесвал Червената Шапчица, а Макрон - баба и.