55

Анонимен

преди 1 месец

Хвала на руския бедняк! Напредва! Вече е на 3км от границата с Украйна, а за час ВСУ беше на р0км навътре в голташка Русия хахахахаххахахахаха

54

Анонимен

преди 1 месец

Путлериста даде страхотна възможност на Европата да се измъкне, просто казва укрите са същите агресори като Русия и няма да им помагаме повече, махаме всички санкции и спираме всяква помощ, оправяйте се сами както си искате.

53

Анонимен

преди 1 месец

Хаха нещастниците които влязоха в Русия вече губят завзетите територии и са обкръжени. Вчера партньорите на Украйна от Франция им казаха тази операция в Курск е обречена без обезпечение, без въздушна подкрепа, без подкрепление си загубен. Еми 12К нещастника са решили да се самоубиват а на Купянско полуобкръжени Укрозомбита спешно се нуждаят от подкрепления.

52

Анонимен

преди 1 месец

Молодец номер 52, 5 изречения, 5 рубли бонус.

51

Анонимен

преди 1 месец

28 села превзе Украйна 1 село превзе Русия добър резултат

50

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците си напредват в Донбас. Там са украински укрепления строени съвместно с НАТО още 2014 година! Защо ли? Руснаците не са очаквали укрите толкова да са се"напушили"и да предприемат такава безумна операция. Какво са превзели укрите, след като с добре екипирани многобройни части с бронетехника и артилерия нападат малко на брой граничари и наборници въоражени само с автомати? Е, това си е истинска победа! Молодци! А за гаврата с пленените 18-19 годишни? Ще видим колко укри ще напуснат Русия.

49

Анонимен

преди 1 месец

Хаха Русия докато превземе още едно село Украйна ще стигне до Москва

48

Анонимен

преди 1 месец

Аз сам и само с колата, колко села превзех в България. Хич не е трудно. Напредвам дръзко и сигурно, по главния път, стигам центъра, то няма жива душа горкото село, ама аз си броя превзел съм го. После ми дожалява за селото и го освобождавам, но се втурвам вперьод да превземам следващото. Вече няколко години така.

47

Анонимен

преди 1 месец

В момента Иран с Руски ракети и Хизбула разцепиха прехваления железен купол и взривове има навсякъде. Ударена е база на 146 дивизия на Изсраелската армия много яки взривове. По рано днес едно недоносче беше писало, че Руски ракети се свалят много лесно. Е влезте в Телеграм каналите и вижте какво им се случва на прехвалените Изсраел и железен купол.

46

Анонимен

преди 1 месец

Украйна превзема Курск

45

До44

преди 1 месец

Бе не знам Русия дали ще има, но за сега укрия яко намаля, то стещу фактите не се рита,, та викаш за кога си планувал да няма Русия.

44

Анонимен

преди 1 месец

Влади ли си , Камен ли си, но си много босичко. Ако си завършило 5-ти клас, такава география не би трябвало да показваш.

43

Анонимен

преди 1 месец

Гледам днес някви укри подскачаха горките с някво знаменце и се опитват да го забият, ама памперса натежал и не могат, опитват се да се направят на щастливи, ми и тва не им се получава, като знаят, че са обречени без поддръжка и помощ от никъде, от над 6 хиляди влезли влезли вече са под 3 хиляди живи, ми явно путлериста е знаел за атаката и е евакуирал близките до границата села.

42

До 43

преди 1 месец

То скоро РуZия няма да я има Ти за махали ми говориш.

41

До42

преди 1 месец

Дааа, махала по махала 1/3 от укрия уйде, викаш Одеса за 47г. та пита се в задачката кво правят ЕС и НАТО до 47г. та те още от сега нацапаха гащата.

40

Днес.РУ

преди 1 месец

Поради липсата на Калкулаторка, днес пост да търси новини в политиката в на Рация е Сащо Попов.Саше, само толкова ли можа бе.? Някво си селоХайде, постарай се повече!

39

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците докато превземат едно село, украинците превзеха 28.

38

Алекс

преди 1 месец

ВСУ завладя 1000 кв.км. в руската Курска област,а жалките чебурашки взели някакво село.Една седмица ВСУ е на руска територия,а сбирщината алкохолици/руска армия/е неспособна да се справи с атаката.Пращат някакви подкрепления,които HIMARS успешно утилизира.

37

Сълза и смях

преди 1 месец

Зеленски дали ще започне да анексира територии....дано Джуджака поне излезне разумен и да се помоли на украинците да спрат и да не го бият повече

36

Анонимен

преди 1 месец

До 34 Интересно тогава че Русия проведе референдум в Запорожка област...