123

Анонимен

преди 1 месец

По всичко личи, че има сериозни нарушения в това полицейско управление. Във всеки един момент някой носи отговорност за оръжието по закон, за да не попадне в човек който няма правомощие за достъп до него. Това което е написано в тази статия е напълно в стила на бълг. и чужди политици -- премиер спира наполовина построена и платена атомна централа и никой не му търси отговорност. Защо един полицай да не даде зареден пистолет на детето си да си поиграе с него ?

122

Анонимен

преди 1 месец

и това в деня на протестите на полицаите

121

Анонимен

преди 1 месец

Ако не е в София ще е в Пловдив. Как нещо подобно не се случи в Червен бряг например?

120

Анонимен

преди 1 месец

Родител 1 полицай + родител 2 полицай = приплод с тежки доживотни умствени увреждания

119

Анонимен

преди 1 месец

Хахахах цялата работа е такава тук българска работа

118

Анонимен

преди 1 месец

Мафията ликвидира човека.

117

Анонимен

преди 1 месец

Абе,ликвидираха човека от магията.Сега ни правят на врабчета. Николай Филипов е в специалните служби по задържане. Два метра човек е. Ей, така дете ще го убие, ама друг път.Нарочно някой натопи детето.

116

Анонимен

преди 1 месец

Версиите били две - първата, че оръжието не е било съхранявано добре. Втората версия е, че някой е искал да покаже на детето, че оръжието е заредено.

115

тТт

преди 1 месец

За съжаление, тук, в Щатите, има много такива нещастни случаи..., наистина много, човешка небрежност от страна на възрасттните, понякога, дори - безотговрност! Това е страшна трагедия за детето и ще остави белег в сзнанието му да края на живота му!!!

114

Тенгри кан

преди 1 месец

Kaто оставим настрана, че децата на служителите нямат работа в РПУ-тата, второто много важно нещо е, защо пистолета е бил с пълнител и зареден, оставен небрежно с лесен достъп до детето и без спуснат предпазител? Или минцифа е научил сина си, да сваля предпазителя? Както ви думах днес, МВР-то е пълно с нереализирани селяни и помаци от Родопите!

113

Анонимен

преди 1 месец

Въпросното дете ще бъде във втори клас наесен. Изобщо не е шест годишно. В Пловдив хората познават семейството. Защо се смъква умишлено възрастта на детето?

112

edin ot...

преди 1 месец

МВР какво е училище , детска градина или" мол"да си водят децата там служителите ,това е пълна анархия и безхаберие тази институция е с най-нисък кредит на доверие след съда и парламента ,оставката на Стоянов е задължителна и е липса на морал ако не я подаде !Другият проблем е това разследване да се води от чужди разследващи органи ,нашите ще се опитат да заметат всичко ,ако вече не прикрито???

111

Анонимен

преди 1 месец

Детето може да е имитирало Небрежния стрелец от Олимпиадата. Дори Дюплантис след овчарския скок направи жеста. Децата се побъркаха с екектр.игри. Стрелят онлайн на поразия.

110

Може началника му

преди 1 месец

Да го е застрелял да не издаде корупционните схеми в които са участвали заедно.

109

до 115

преди 1 месец

Баща му е най-добрия инструктор. Явно знае как да стреля точно.

108

Русия

преди 1 месец

Бананажийскити ни спец подразделения. Границата ни е кат шийцарску сити и, армия няма, нищу няма. Кинефити на ПОСОЛСТВОТО ни напраеха най измира щата нация

107

Гедер

преди 1 месец

В случая израза " пръс**на му мозъка" , не е особено подходящ ,поради липса на такъв орган при тези

106

akudдфгх

преди 1 месец

шевовете на полицията и говорителката казаха, че всички необходими действия били извършени след фаталния край, само не е ясно детето какво прави там където АБСОЛЮТНО не трябва да бъде!!! Българи, ще си зададем ли вечния ни въпрос, кой ми се из*ка в гащите ???...п

105

Анонимен

преди 1 месец

Прикривайте малкия убиец, ама никога не се оставя заредено оръжие. И по закон първият патрон е халостен. Малкото гoBeдo е стреляло поне 2 пъти по баща си.

104

Viking

преди 1 месец

100 Дания си е прекрасна държава но в България има нещо гнило.См1рди на комунисти и корумпирани ушеви.