18

Активни копейки

преди 1 месец

Копейките бяха позамлъкнали ама след Курск станаха много пискливи. Пропагандният ефект от загубата на Курск явно е бил силен.

17

Анонимен

преди 1 месец

Тоя наркозависим индивид освен вреден взе и да става опасен,това заиграване с атомните централи ще ни изяде главите!

16

Анонимен

преди 1 месец

Докато наркомана не гръмне някоя АЕЦ и зарази Европа с радиация няма да се спре. След мен потоп- това иска тоя. С Курската АЕЦ не стана и тръгна към Запорожката. В случая и тия които му помагат ще бъдат заразени, и децата им, което най- много ще ги заболи. Ние ще си отидем, но и те също, и те ще си платят по по- болезнен начин от нас.

15

Анонимен

преди 1 месец

Насърчавайте Зеле да прави шеги и сватби дайте на лудия пари и оръжие и всички вкупом ни чака бялото слънце. САЩ са далеч, но за нас няма шанс. Не ми пука за Украйна то и на украинците избягаха, да я закриват тая територия преди да е станал втори Чернобил

14

Анонимен

преди 1 месец

Откъде знаеш на колко е родителката му? Ами ако е 90 +? А?

13

Анонимен

преди 1 месец

Копейки, работете по-усърдно, че ще ви спрат сандвичите. Да няма после, бате дай 1 лев, че жената болен, децата и той, жален картина...

12

ПЕТКО КАТЪРА

преди 1 месец

Искал Зеле украински контрол в/у Запорожката АЕЦ,ми нали ви дадохме контрол в/у Чернобилската,е, усрайте се!

11

До Сеирджия

преди 1 месец

А ти обиждаш ли се от истината че си хаxaв тролей?

10

Сеирджия

преди 1 месец

Нимоа разбера, що купейкити са убиждат че са купейки! Това е руская валута бе

9

Анонимен

преди 1 месец

Работната седмица за копейките започна и дращат по клавиатурата, че *** са гладни и трябва да ровят в кофите за ***.лук.

8

Анонимен

преди 1 месец

Утрепах са да търса да си купа Зопорожец! Перфектни лимузини беха! Руски трабант!

7

Анонимен

преди 1 месец

България в лицето на министерството на външните работи отново оглушително мълчи. Аз не мисля, че има умдтвено и психически нормален българин, който да иска, който да одобрява поддържането на военните конфликти, избиването на стотици хора на ден и непрекъснатите разрушения. Тази война е един пряк път към целта на западните страни да обезлюдят тези земи, да унищожат населението, което е обозначило като ***, човек долно качество. Поведението на правителството е за презрение.

6

ХАХАХАХАХАААА

преди 1 месец

Дe6uла все още го преследват копейки

5

Анонимен

преди 1 месец

Пак руският беден *** е пушил там... Като в Чернобил...

4

Анонимен

преди 1 месец

Укр неведнъж доказаха,че биха рискували живота и здравето на цяла Европа,атакувайки многократно АЕЦ запорожие. Иначе просят и изискват пари и помощ от всички. Спиране на парите,спиране на войната и спиране на жертвите. Прекалено много хора загинаха.

3

Анонимен

преди 1 месец

Как да се ориентираме в противоречието на следните 2 изречения: 1. "Експертите на МААЕ са видели гъст черен дим, излизащ от северната част" на обекта, след като са чули "множество експлозии вечерта". 2. Агенцията призова за "незабавен достъп" до засегнатия район "с цел оценка на щетите" и "определяне на възможната причина за пожара". - Руснаците осигуриха постоянно присъствие на екип на МААЕ в ЗАЕЦ. Какъв достъп още им трябва?

2

Анонимен

преди 1 месец

Русофили, поне нямате ли на VPN-a някоя Копейка приоритетно да сменя IP-тата, а не да слагате 6 минуса за 3 минути?! По-бързо трябва.

1

Анонимен

преди 1 месец

Нищо интересно. От голташка жалка Русия какво да очакваме, освен Чернобил 2?! От ярост, че става за смях във войната в Киев за 3 дни, ще пусне и някоя съветска ядрена ракета и планетата е чао.