36

аноним

преди 1 месец

Мюсюлманите се обичат помежду си-само от далеч.Когато са заедно,започва разделение на шиити,сунити и д-р.смъртоносни врагове.Религията им,на омраза,и вечното им желание за господство над близки и далечни страни,не може да поддържа за дълго равновесие и спокойствие.Мюсюлманите-особено арабските страни се презират едни други зад кулисите,но се ласкаят в очите и се усмихват сладко-сладко,отваряйки ръце за прегръдка,жадувайки да ти забият нож в гърба!

35

Мечка

преди 1 месец

Йоав зареждай ядрените ракети и ги почвай превантивно. Много взе да се проточват нещата. После и техните приятели Ердо и джуджето.

34

аноним

преди 1 месец

Тези хора,жадуващи мъст и кръвожадност- са с изкривена психика,държаща ги в съвсем други векове!!!

33

Анонимен

преди 1 месец

До аноним 18 === а защо краварника открадна бронзовия медал на румънката, та се наложи арбитража да го връща... и защо така възсторжено хвалеха краварските спортисти, та чак ми се доповръща..

32

КРАЙНО ВРЕМЕ Е

преди 1 месец

ДА СЕ ПОЧВА И ДА ВИ ПРИКЛЮЧВАТ

31

българина

преди 1 месец

от 75 г арабите ви търпят как заграбвате още земя. това ще има край с вашия естествен край, да си знаете

30

Анонимен

преди 1 месец

време е иран да бъде наказан

29

Анонимен

преди 1 месец

И докато чака ударите на Иран по Израелска територия не спират да бомбардират в Газа!

28

До 27

преди 1 месец

Не знаеш, защо Русия нахлу в Украйна или се правиш на луд?

27

аноним

преди 1 месец

До 21аноним-А когато тия,същите подскачаха,,ядяха баклави,дадени им от благодарни ,,майки",крещяха и отправяха вой до небесата,благодарейки на на техния си,радостни и щастливи,че са убили хиляди млади хора,дошли от цял свят да се повеселят-какво е.Двоен стандарт-нали?

26

Анонимен

преди 1 месец

Широкомащабна значи пехота, артилерия, самолети, кораби..не рано ракети от време на време. Начина би бил да преминат през Йордания, Ирак или Сирия. Хашемидите почти сигурно няма да позволят. Най вероятно заради шиитите е Сирия и после Ливан. Ако това стане войната в Украйна ще ни се стори смешна. Петрола ще скочи в небесата пазарите ще се занулят. Вече видяхме какво стана миналия понеделник, само загрявка. Инфлацията ще стане нетърпима не само за нас

25

До 24

преди 1 месец

А кой влезе октомври 2023 в Израел и изби хиляди невинни? Кой нахлу в Украйна и изби хиляди невинни? Та, кой е агресора?

24

До 24

преди 1 месец

А кой влезе октомври 2023 в Израел и изби хиляди невинни? Кой нахлу в Украйна и изби хиляди невинни? Та, кой е агресопа?

23

Закривай израел!

преди 1 месец

Вън ционистите!

22

Анонимен

преди 1 месец

Защитаваш се до границите си, останалото е геноцид и агресия. Всички знаем кой е агресорът.

21

аноним

преди 1 месец

До-Гунчо -Гунчо, в религията на другите народи няма ненавист към други народи,така,както е в корана-най-убийствена,и кръвожадна!

20

Мда

преди 1 месец

Интересно защо САЩ толкова са се разбирали да спасяват "богоизбраните". Жалко че не можем да говорим с НЕГО директно. Наистина ли са такива или лъжат както обикновено

19

Анонимен

преди 1 месец

До аноним, то друго е срамното. Не може вчера баща ти да е хвърлял бомби да избива невинни палестински деца, а днес ти да подскачаш весело и да се кичиш с овации все едно нищо не е станало. Нацисти които подкрепят държавен тероризъм не трябва да обират овации.

18

1-3

преди 1 месец

На Израел е обявена война-и сега точно му е времето да заставят враговете си да замълчат за векове!

17

аноним

преди 1 месец

До-6-Защо пък завистливецо,да са откраднали по бедата на нашите момичета.Те-гимнастичките на Израел бяха много добри и си я заслужиха.Още повече,че са учени и изучени от бълг.треньорки.Българските момичета наистина бяха страхотни,но още много младички,а и сами признаха,че са извършили грешки.Така,че всезнайко,не бълвай глупости от сутринта.