39

Анонимен

преди 1 месец

УПЦ е клон на КГБ и няма нищо общо с православието. Трябва да бъде забранена задължително! Не може да има две църкви в Украйна!

38

Popa ot razgrad

преди 1 месец

Напоследък става все по-трудно за една държава да бъде независима...браво на Украйна за усилията...

37

Анонимен

преди 1 месец

Точно така, покажи всичките си фокуси, клсуне. Чак да църквата опря, значи свършваш.Руснаците възпитано ще те изчакат, а после ще ти вземат всичко. Стана тъпо в темата, чао, ще се видим след няколко дни, като изтрезнеете. Ще се събудите в свят без Украйна но ние пак ще сме най бедните и вечни гласоподаватели.

36

До Ли Си Цин

преди 1 месец

Ти се моли на Буда укритие да не улезнат в Мацква, че натам отива "жалката" им операцийка.

35

Анонимен

преди 1 месец

Тогава може да кажем за Украйна : това не е никаква държава , а клон на САЩ в стремежа да се отслаби Русия. Само се мислите за тарикати, ама не сте.

34

***

преди 1 месец

Да се чете "кoмyнucтu".

33

Русия

преди 1 месец

"Майната му на Православието " - евреина Соломон Паси.

32

стига бе

преди 1 месец

Няма какво да намеква. Това се случва всеки ден, това е държавна политика от години. УПЦ е преследвана и унищожавана систематично с подкрепата на Вартоломей, който призна другата измислена от укрите църква. Имотите на УПЦ се конфискуват и запалват, а попове и монаси са арестувани и бити. И всичко това с подкрепата на САЩ и ЕС. За край може да се цитира Соломон Паси.

31

Анонимен

преди 1 месец

Това не е никаква "църква" а клон на КГБ.

30

Нане Вуте

преди 1 месец

Е как така бе? Нали цяла Европа барабар с кравария провъзгласиха зельо за най великия защитник на демокрацията??? Забранява всичко което не е съгласно с него!! Хора събудете и спрете да вярвате на наглосаксонците!! Всяка колония я чака съдбата на окраина!

29

Русия

преди 1 месец

Де са са скрили аналдолскити кинефи и не помагат на укрити срещу Путин? Найти ли чи никога еврейските фашисти ф окрайната не обявиха на нито една област евакуация.

28

Анонимен

преди 1 месец

Свобода за Курска,Белгородска,Липецка и Воронежка област от агресорите от Украйна.Да защитим Масква.Ни шагу назад!Путин дал приказ.Большая Руссия,но оступат некуда,пазади МаЦква....Хе хее,хохооо...

27

Ли Си Цин

преди 1 месец

Укрофашистката държава ще бъде закрита! Изцяло. Бъдете убедени в това. Просто се оляха. И сега си мислят че са хванали Господ за шлифера или Мойсей за жезъла с тая жалка акцийка в Курск. Хаха. Ще им се стъжни доста.

26

Българин

преди 1 месец

Вижте добре и помнете какво се случва с нацифицираните държави. Нека не позволим никога такова нещо да се случи при нас. Хванеш ли се да си роб на англосаксонците, сключваш сделка с дявола. Силата е в Православието!

25

Анонимен

преди 1 месец

хайдеее,наркоманът и църквата забрани,та той дори Хитлер не правеше така

24

Анонимен

преди 1 месец

Да ги покръстят "Свидетелите" и без това всичките украински доходи за поколения напред ще отиват задокеана.

23

Mda

преди 1 месец

Русия прави с укрите нахлули в Курск същото каквото Израел направи с войниците от Хамас нахлули в пограничните израелски селца...ще останат само трупове

22

Христо Христов

преди 1 месец

Скоро и на УПЦ. все пак атлантизмът каза: "М'ната му на Православието".

21

Mda

преди 1 месец

Над 1000 са вече убитите украинци пратени на самоубийство в Курск ...руснаците трябва да подредят труповете и да ги пуснат в медиите за да види светът за какви нацистки *** в Киев става дума

20

Възможно е

преди 1 месец

след унищожението на Израел от арабите останалата част от еврейския народ да бъде разпръсната по света. Голяма част от тях ще бъде заселена в Украйна. Затова зеления наркоман си пъха носа в Православието.