603

До 630

преди 1 месец

*** много си се загрижил за украинците! А за 76 хиляди евакуирани в името на болните амбиции на бункерния изверг не те е грижа.

602

Анонимен

преди 1 месец

Последни издихания на умираща змия вече са разбити са на малки групички

601

Анонимен

преди 1 месец

Истината е, че реално се очаква повече от половинатра украинчета в Курска област да се върнат живи. Само че пеш. И изхабили сериозно количество боеприпаси. Което е мноого скъпо мероприятие. Интересно е и какво ще правят с ранените там. Не могат да ги лекуват наблизо, тъй като украинските военни болници там са под непрекъснат обстрел. Трябва да ги транспортитрат надалече, а толкова транспорт няма. Че и той е под обстрел.

600

истина

преди 1 месец

Украинското ръководство след година и половина постоянно отстъпление и загуби трябваше по някакъв начин да покаже на запада, че има полза от помощна която изпраща. За съжаление прати тези момчета на невъзможна мисия - малцина от тях ще останат живи а на всички е ясно, че едва ли ще успеят да се задържат на Руска територия.Това нападение е ход на отчаяние от страна на Зеленски, който ще му струва скъпо.

599

Анонимен

преди 1 месец

пълна агония за украинските военни на руска територия , нито един няма да се върне жив обратно

598

Глиган

преди 1 месец

Всички бандероФашаги, които влязоха на руската територия,ще бъдат ликвидирани,капана е затворен,прекрасна стратегия на руските офицери.

597

Куку

преди 1 месец

Какво неясно има,след като падне Курск идва ред на Москва!!!

596

Анонимен

преди 1 месец

Аха, Укринформ :)" ----- Ти си стратегът, дето предложи " керемидената стратегия", колкото разбирам, нали? Аз определено не съм Укринформ, защото никак не подкрепям тяхната теза? Дай да видим дали разбираш от нещо друго освен от падащи керемиди. :)

595

Анонимен

преди 1 месец

"Аха, Укринформ :)" --- Уточни се де! Кой имаш предвид. Лесно е минуси да слагаш само.

594

Анонимен

преди 1 месец

"Аха, Укринформ :)" ----- Зависи кой имаш предвид. Защото, ако имаш предвид мен, че критикувам руските провали, аз изобщо не подкрепям украинската кауза! Тя е убийствена за хората в Украйна и може да доведе до трета световна война. Това не значи, че безмозъчно трябва да се съгласявам с всички глупендърки решения на руското командване, които след три години война доведоха до там, че в момента се води война на Руска територия.

593

Аха, Укринформ :)

преди 1 месец

Айде у лево!

592

Анонимен

преди 1 месец

До военния гений със стратегията "как в чуждо село и керемидите бият", защо в Берлин 1945 керемидите не биеха? Защо керемидите на Париж не биеха руската армия след отстъплението на Наполеон?

591

Анонимен

преди 1 месец

"До Анонимен Искаше да кажеш нещо или се оригна? ---- Ако си военния стратег с великата стратегия "как в чуждо село и керемидите бият", хич не ми пиши! С достатъчно олигоfрени се занимавам всеки ден! Ако е смислен разговор, ок, няма проблем.

590

Анонимен

преди 1 месец

"До Анонимен Искаше да кажеш нещо или се оригна?" ---- То и оригами мога, ама и да се оригам мога. И други неща мога, не знам кое те интересува

589

Анонимен

преди 1 месец

"До Анонимен Искаше да кажеш нещо или се оригна?" ---- Анонимни много! Уточни кого имаш предвид и ако е до мен - мога не само да се оригами!

588

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Искаше да кажеш нещо или се оригна?

587

Анонимен

преди 1 месец

" Херсонска област и Херсон , убиваха предимно цивилно население украинците, много цивилно население убиха, ... " ----- Може. И къде беше руската армия да защити цивилното население? Който убива цивилно население е дивак, така е. Защо не го защитиха? Защо не си защитиха поне позициите, ако не можеха да защитят цивилните? Защо не направиха "големия котел"? Очевадният отговор дойде, който го е разбрал- разбрал! Защото НЕ МОГАТ! И след 3 години война - РЕЗУЛТАТ - война на Руска територия!

586

Анонимен

преди 1 месец

"...., а когато си нахлул в руската земя и на чуждо място и керемидите бият по главата,..." ---- Малиии, 21 век, военни технологии, военни стратегии, развивани и усъвършенствани по поне 200 години...!!! И изведнъж, БАМ! Военен гений! Невероятно откритие във военната тактика и стратегия, дами и господа! - "В чуждо село и керемидите бият по главите!" О, Гений Велик, защо няма Омир да опише твоя велик гений! "О, музо, възпей този гибелен гняв на Анонимен Пелеев! " Аре, нема нужда...

585

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименВ Херсонска област и Херсон , убиваха предимно цивилно население украинците, много цивилно население убиха, хвърляха телата им в гористи долове, гледах как се търкалят по склона окървавените им мъртви тела, това за теб, победа ли е , да убиваш масово цивилно население, "победа" ли е? Или да убиваш собственото си цивилно население, защото са излезли да налеят вода за децата и семействата си и за болницата, това "победа" ли е? Гледах как снайперите убиваха хората и около кладенеца, бе

584

Анонимен

преди 1 месец

"Абе незнам кои кво вижда ,аз виждам само един огромен котел ...." ---- Когато украинската армия тръгна да напредва в Херсонска област преди, знаеш ли колко много виждаха огромен котел? И аз включително! А какво се случи? Помниш ли? Цялостно оттегляне на руската армия на левия бряг на Днепър. Та вижданията и мечтите са едно нещо, реалностите - друго! Пак казвам, не се радвам. Но гледам реалната обстановка и тя никак не е в полза на руснаците. Лека!