380

Време е за

преди 1 месец

референдум в КУРск

379

Анонимен

преди 1 месец

Щом танковете са немски значи че и войските са немски. Целия Запад е там .

378

Анонимен

преди 1 месец

В Курска област украинците треба да действат " ала Мариупол ", много ги галят .

377

отец Нафърфорий

преди 1 месец

Тези сеирджии ако се бяха вдигнали като ЕДИН на 24 февруари 2022 г можеше да има загинали 1000 - 2000 но не и 500 000 руснаци и позорът на който се изложи русия . Крепостните не могат да надскочат себе си а сега ревът , до вчера стояха на диваните и викаха КРИМ НАШ - ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ.

376

митя

преди 1 месец

Русия е евакуирала повече от 76 хиляди души от граничните райони в западната си област Курск, откакто Украйна започна изненадващата офанзива. ОТГУВОР НА СПИЦИАЛНА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ ,,,ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ЗАЩИТА И НЯКОИ ПЛАЩА СМЕТКАТА ЖАЛКО ЗА НАРОДА,,

375

тоест..

преди 1 месец

Тоест в курска област е останало само украинско говорящо население. И курска област официално може да бъде присъединена към Украйна.

374

Карачанаков

преди 1 месец

Това евакуира не звучи добре , ПЕСков и Мара ще кажат че са ги отвели на екскурзия в други райони на необятната Руска шир.

373

Сеирджия

преди 1 месец

Да благодарим на героичните братя украинцис за огромния сеир! 30 пъти по малка държава завладява руски територии, а руснетата бегат изселвайки се! Голем джумбуш!

372

Анонимен

преди 1 месец

Щом обезлюдяват района,значи ще ползват термобарични бомби за да унищожат всичко живо там

371

Бах маму му

преди 1 месец

Ква я замисли Путин и ква стана : Няма Украйна и ЕС е в рецесия, зелената сделка се скапа Нема Газ

370

Украйна евакуира

преди 1 месец

Един к....уууу....р. Та такава държава Украйна няма. И няма да има.

369

Бах мама му.

преди 1 месец

Каква я беше замислил Путин , каква стана тя ?

368

Анонимен

преди 1 месец

Ставай страна агромная и бегай, бегай!

367

Ти да видиш..

преди 1 месец

Курск се прослави. Курската дъга /ВСВ / ,подводницата , сега падението при Курск....

366

Анонимен

преди 1 месец

Кремъл е дал инструкции на местните гаулайтери в Курск да нахъсват населението че водят втора битка за курската дъга.

365

Анонимен

преди 1 месец

Не вярвам- най много да тръгнат пеша на някъде и да стигнат никъде!

364

Анонимен

преди 1 месец

Opките в Курск и Воронеж тая нощ не са спали. ПВО цяла нощ се е борила с украинските дронове. В резултат от действията на руската ПВО са възникнали много пожари.

363

Фют

преди 1 месец

Някои са семейства с деца, други са студенти, трети са учени. Изглеждат като средностатистическия мил и дружелюбен съсед. В Русия са смятани за елита на шпионажа, а Путин ги нарича "деца чудо". Това са т.нар. "нелегални".Това са хора от руските тайни служби, които под фалшива самоличност с години или дори с десетилетия живеят в чужбина със задачата да осигуряват информация или да изпълняват поръчки, разказва германската обществена медия "АРД". ....Блатото винаги напада, не запада.

362

Анонимен

преди 1 месец

441 тая реве гаче ли я са потънали гемиите на цялата вселена бре :) Путееен памагииии ааааа ахахахах ))))) Забавно, браво

361

Фют

преди 1 месец

До 439. Днес обявяваме отлагането на концерта в Ялта - 23.09.24 и оставяме датата за провеждането му открита в бъдеще. Този концерт изисква малко по-дълга подготовка. Работим по приближаването на това събитие. 4,5 милиона гривни, събрани от билетите, се насочват към бъдещата деокупация на Крим и този товар се прехвърля на звеното ГУР, което ефективно и системно извършва бойна работа в Черно море, обясняват от Антитiла.....Чебурашке, опорката която ти е спусната, се срина:)))))))))))