57

Миротворец

преди 1 месец

Ние сме за мир! Нека войната не продължава. Единственото, което може да се направи е - Русия да не се съпротивлява и да предаде Курска и Белгородска област на Украйна.

56

ИспанецаZ

преди 1 месец

Има 3 украинчета в парка до нас.Винаги седят на едно и също място вечно са пияни и крещят.Днес единия беше облечен с анцуг и чехли от 2 лева.Руснака пък влиза с ловджийски нож на кръста в лидъла.Ко им става на тия хора?Сигурно е от водката

55

Анонимен

преди 1 месец

Неумните укропитеци си мислят, че живота е лесен и *** ;)))Бъркаш, приятелю. не е лесен и ***. Защо руснаците не бързат да смажат украичетата в курск според теб? А могат да го направят за 2 - 3 дена. Защо не го правят? Превъзхождат ги и по въоръжение, и по обучение, и по запаси. Защо изобщо ги допуснаха да влязат, след като знаеха?

54

Анонимен

преди 1 месец

А чехите пък имат да си връщат на Полша от втората световна война и ще си вземат заемите заедно с лихвоте от полячетата ;))) Полша, хиената на европа - всички я чакат да се напъне да пръцне за да и го набутат ;)))

53

Анонимен

преди 1 месец

Батко поляк като отиде в Беларус такава мамалига ще яде, че ще си забрави имперските амбиции за следващите няколко века. Щото и Германия има да си взема територии от Полша и ще вкара на тях войска с цел да защити собствените со територии ;)))Поляците пък ако предприемат нещо ще се наиграят повече от украинците ;)))

52

Анонимен

преди 1 месец

Лошо няма. Който и да влезе в Украйна с териториални претенции, все ще е прав. И поляците, и руснаците, и румъунците, и беларусците, и словаците и унгарците. Украйна няма собствена територия. То и Украйна не е реална държава. Територията и е от завладяна от руснаците чужда територия и руски територии в добавка. Всичката територия на Украйна и е подарък от руснаците.

51

Анонимен

преди 1 месец

Те така и Путин струпа войски и викаше нищо няма да правя, па се видя. Да не мисли и лукавия такъв сценарий. Но с този ход може да се тръгне към световна война. Но да не се окаже, че ф ките не са за руснаците, а за беларусите, както и някои други оръжия. Ще видим каква заповед ще даде Путин на лукавия.

50

Анонимен

преди 1 месец

Батката управлява от десетилетия и не е наложен на беларус с измама, както зеления. Има реален опит и характер, за разлика от зеления, който не стига, че го назначиха за президент отвъд океана, но и реалния му опит е само като комик, какъвто е и сега. Мефжду другото, всяко магаре разбира от балет повече отколкото Зеленски от управление и война. Балета поне ще оцелее покрай магарето, докато Украйна покрай зеленски няма да има тази възможност.

49

;)))))

преди 1 месец

Не само ключовете на Минск а си отваря бузките на дупето широко за да може Зеленски да му ги навре по удобно.. разбрали рускафашкия какво имам предвид , а?

48

Анонимен

преди 1 месец

Франция има 200 ядрени боеприпаса, повечето от които са на над 30 години. Само си представям колко от тях ще излетят ако се опитат да ги използват ;)))Ако съдя по степента до която почистиха Сена за олимпиадата, то вероятно под 10% ще излетят. А колко ще стигнат не се знае ;)))Най - вероятно някъде по средата ще получат стомашни спазми и ще завият на обратно към Париж ;)

47

Анонимен

преди 1 месец

Батька-колхозник Лукаш да си гледа картошките, защото от политиката, военното дело и управлението разбита колкото магаре от класическия балет.

46

Анонимен

преди 1 месец

Френските ядрени балистични ракети ще почистят тоя ЛайнянКенефистан наречен "русия".

45

Анонимен

преди 1 месец

Точно си представям как Беларус подарява нещо на Украйна ;)Само си представям как Бате застава мирно пред зеленски и му дарява ключовете от Минск ;)))))

44

Анонимен

преди 1 месец

Французите никога не са били войници. Срещу Хитлер са се продържали около месец. В Русия има къщи, коитро са устояли повече от цяла франция. Та толкова за френската армия. СЪщата като полската, която е устояла 2 седмици.

43

На деди ми таша……

преди 1 месец

Беларус не способен не само да взема нещо от Украйна , но и може даже от страх да подари нещо на Украйна . С надмигване на по долния рускофилси послушко

42

Анонимен

преди 1 месец

Когато френския чуждестранен легион каже "бонжур" в Минск, руския нюке легион ще прати горещи поздрави на Париж и ще се опита да създаде кристали на Сваровски с формата на Айфеловата Кула и със същите размери точно на нейното място. Същото ще се случи вероятно и с останките на Двореца Тюйлери.

41

Анонимен

преди 1 месец

Русия не е нападната. В нея се води специална денацификация на москалската пародия на армия.

40

Анонимен

преди 1 месец

Само си представям как в Беларус се потят пред перспективата да си вземат малко украинска земя... Украинците са заети с руснаците и нямат свободни ресурси да спрат беларуска интервенция. И въпреки това ги дразнят. надяват се Полша да се намеси, но полячетата знаят, че Лукашенко има нюке и не бива да го дразнят много. Така че, полячетата ще се ограничат със завземане на украинска територия и възстановяването на полсия и статус. И точно тогава ще ядат руската мамалига. По стара традиция.

39

Анонимен

преди 1 месец

Беларус много ясно че няма дори да пробва нещо, щото после Френският Чуждестранен Легион ще каже БОНЖУУУУР в Минск. А Луканката ще висне на първото дърво. Смешният Беларус сега играе театър.

38

Анонимен

преди 1 месец

Поляците не са войници. Могат да побеждават само ако удрят от засада и с брутално превъзходство. Съвременното им оръжие не е по - ефективно от старото им. Само е по - скъпо. С любопитство чаякам руснаците да се сбият с полячетата преди да е свършил този конфликт. Полша не може да си позволо в момента една скъпа военна операция, понеже и без това затъва икономически. Поляците взеха масово да критикуват еврозъюза за повечето решения, които взима. Ако полша влезе в Украйна ще си вземе териториите.