287

Хемус

преди 1 месец

Купувал съм домати в Холандия!Две седмици седяха без да мръднат,станаха за бейзбол

286

HeinrichHimmler

преди 1 месец

Мутрите от парламента откраднаха милиарди, но държавата е опряла до стотинките печалба, които пенсионерите изкарват с Труд след като пенсията им не стига за нормален живот

285

Един

преди 1 месец

Вчера подарих на комшията домати и краставици от градината ми. Ама нямам сертификат, дано съседът не ме натопи да ме глобят.

284

Анонимен

преди 1 месец

Втасала Мара,та до бабите опряла.

283

Анонимен

преди 1 месец

Това е пълната е поредна глупост на управ . леваците. Защо господа човек който е произвел повече и му е в излишък да не отиде на пазара, да си вземе някой лев - нали ще си плати сергията или местенцето към общината. Да го хвърли ли, да си хвърли труда ли?Всички управляващи до сего от прехода генерират единствено лобизъм, простотии и глупости във вреда на хората. Кой ще ви гласува - само администрацията .

282

Анонимен

преди 1 месец

Аз предлагам да погнат с глоби незаконните автоморги. Добро начало ще е да разтурят тази между Горубляне и младост 4 пръсната в полето с над триста автомобила, стопанисвана от сашито сина на митко милюционера. Няма разрешителни, няма фискални бонове, само чупки,стойки,кеш пара,татуси и хрантутене на ушеви копои. Сто процента съм убеден че генерира недеклариран оборот, колкото всички баби по зеленчуковите пазари,взети заедно.

281

Анонимен

преди 1 месец

До 292. Комуниста сега се нарича либерал. Влезте в крак с времето.

280

Анонимен

преди 1 месец

След това да не се чудите, защо не хората неходят да гласуват

279

ХоХо

преди 1 месец

Цензурата продължава ! Защо ми махнате коментарът ?

278

Прекалиха

преди 1 месец

Нещастници!!! Никога не ни е управлявала по- голяма ***!!! Нямам думи да опиша колко е грозно, просто това е тинята под дъното дори!!! Да посегнат на горките пенсионерки които искат да си добавят едни 100лв към мизерната пенсия с усилен труд в градинките си цяло лято! Нямам думи, отвратена съм - ако има протест срещу тази извергщина конкретно моля дайте информация, бих се включила!

277

Анонимен

преди 1 месец

кокорчо яко е опразнил хазната щом стигнаха до бабите

276

Анонимен

преди 1 месец

Нали знаете какво мислят хората за родителките на нормотворците?

275

Анонимен

преди 1 месец

В Народното събрание няма нито един Българин. Комуниста не е Българин. Комуниста няма майка! Комуниста няма баща! Той е търтей!

274

Анонимен

преди 1 месец

Този закон срещу бабите се въвежда от политиците.... Понеже Комунистите станаха собственици на ТКЗС и всичко в България - големите търговски търтейски магазини и нашите баби ги конкорират, понеже българското население е запазило своя български дух и предпочита да запази своите спомени, че някога тук на Българска Свещенна Земя е имало Български Ковбои - Селяни ..... отива не в магазините на КомунТаргашите да купува, а на пазара да купи от някоя баба.....

273

ЕС

преди 1 месец

ЕС не иска българите да помнят вкуса на истинската храна.ЕС иска угоени и мързеливи кредитополучатели, които трескаво купуват химичните им смеси на "прИмоция"

272

Анонимен

преди 1 месец

Ето къде била пералнята

271

Анонимен

преди 1 месец

На снимката са фейк чушки по-*** и по-слесскани продълговати са по-добри.

270

Кървавия барман

преди 1 месец

Асе се чудя кой подкопава държавността и добрия ред в нашата страна, а сега стана ясно, че това са бабите. И сега като си представя, че някоя баба отива на пазара да продава магданоз, подкарала някой стар бензинов опел на газ, който трудно ще издържи ГТП, че чак тръпки ме побиват. ..

269

Димо

преди 1 месец

искахте ЕС искахте НАТО вто ви ги един домат не може да продаде човек в добрата демокрация за разлика от лошият социализъм ,също като в НРБ ни обясняат за вечната дружба и за светлото будеще на ЕС и НАТО ,но какво стана тя мизерия , глад ,демогравска катастрофа , цензора като в НРБ , бюрокрация невиждана по мащабите си в ЕС и България но пък виж сега има евроатлантизъм а преди беше интернационализъм .

268

Idealist

преди 1 месец

Защото не могат да кажат нищо на големите мошеници. Всико в България прилича на 1934 г. Няма ги Кимон Георгиев и Цар Борис Трети!!