12

Анонимен

преди 1 месец

въшливите копейки не харесват олимпиадата защото русия не участва ,те не са за България , а за русия в спортовете и сега им е кофти злобни са и сипят обиди по олимпиадата.

11

Един от народа

преди 1 месец

Вече ставаме привлекателни за спортисти от други страни. Аз лично предпочитам българите да живеем по-добре и в по-уредена държава, отколкото да имаме две дузини олимпийски шампиони.

10

Анонимен

преди 1 месец

Ако някой има все още капка акъл, харесва ли ви или не, именно имиграцията е изходът от демографската криза. Няма друго работещо решение. Дори и всяка българка в детеродна възраст веднага да започне да ражда деца - най-малко три, ще са необходими поне 25-30 години за да се отрази. Само че, всички знаем, че това няма как да се случи.

9

Свобода

преди 1 месец

ейй лоша работа за закостенелия българин, където не е напускал никога България и си мисли, че българинът е най-велик и способен и мрази всички освен руснаците хахахахах.

8

Анонимен

преди 1 месец

Истината е, че България няма за приоритет спорта щом няма спортни училища. Реално всички спортисти се подпомагат от спонсори и България няма никакъв принос за успехите им. Преди години от спортното училище в Пловдив много медали спечелиха за България. В Чепеларе имаше спортно училище. Сега едва ли съществува.

7

Анонимен

преди 1 месец

Те да гледат спортовете да не са на стадион щото се вижда че при безплатни билети няма хора на стадиона .Интерес към физическите спортове почти няма .В държави с повече свобода на словото това ясно се говори на висок глас .Олимпядите държавите си правят пропаганда затова имаше и толкова много допиг скандали .А всички тия милиарди които се инвестират след олимпядите не се използват съоръженията а тези пари са нужни на народите.Трябва да ги забранят олимпядите като средство за източване на бюджета

6

не,как ще е

преди 1 месец

проблем,българина е цар да получава на готово,да не би пенсионерите да имат принос за това,че се къпят в мляко,не,смучат кръвчицата на децата си дето продадоха по чужбина,това е само един пример,но така е с всичко останало в държавата,всеки който получава космическа бг заплата да не би да има принос за нея,не разбира се,просто чичо му го е назначил и милионите текат ли текат

5

Проблем е!

преди 1 месец

И то огромен проблем най-вече за "факторите" в нашия спорт.Нямам нищо против чужденците състезаващи се под нашия флаг даже ШАПКА ИМ СВАЛЯМ, но тяхното присъствие означава, че няма достойни Българи за техните места и че НЕ СЕ РАБОТИ с младите.Има нещо сбъркано в организацията на нашия спортен живот като цяло.Вижте например САЩ.Там на Олимпиада отива този спечелил в местните подборки преди игрите! И така трябва да бъде, за да няма "туристи"!

4

НО НЕ И РУСНАЦИ

преди 1 месец

НЯКОЙ ДА Е ВИДЯЛ РУСНАК ДА ПЕЧЕЛИ МЕДАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ?... ТАКА Е БИЛО И НА 3.МАРТ. НА ШИПКА - УКРАИНЦИ, РУМЪНЦИ, ФИНЛАНДЦИ, НАЕТИ ОТ РУСКИЯ ЦАР, ПОДОБНО НА НЕПАЛЦИТЕ И ЙЕМЕНЦИТЕ НАЕТИ ОТ ПУТИН СЕГА.....

3

Оня

преди 1 месец

Я стига сте умували! Хората се състезават за България, вие само кусури търсите. Ей това българите сме голяма гад ще знаете, и изобщо не го заслужаваме.

2

Семена и нрави

преди 1 месец

България ли е виновна за войните по света ?Техните спортисти да носят медали за нас ???Булгарчетата -булгурчета -семе новиково непокълнало .Саймън благодарим ти за златото и за флагът !

1

Анонимен

преди 1 месец

Хахах, единствените медалисти на България са украинец, кубинец, иранка, дагестанец и ром! Не знам как го приемат това бантycкотовете, които мразят всичко чуждо още преди да го познават