57

Анонимен

преди 1 месец

Колеги, моля да се насочите към новината за кмета Терзиев. Има нужда от помощ там.

56

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 45Че то не е нужно да има джендър пропаганда в училищата.Във филмите и сериалите има много гей сцени било то между 2 жени или 2 мъже.

55

Анонимен

преди 1 месец

Стане ли модерно в Тик-Ток, никой няма да ви слуша тъпотиите и мъдруването папардаци *** на пръст

54

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 49Хората станахме по широкоскроени и сега се смята за лошо възпитание ако обидиш човек на другия бряг.

53

До пияница мистик

преди 1 месец

Че си пияницца е ясно, но НЯМА НИЩО мистично в теб - на всички е ясно, че си ПЛATEH copoшки TPOЛ... Каквото ти спуснат сутринта - това пишеш цял ден!!!Предполагам си алкохолно зависим пенсионеp с малка пенсия и тук с платени коментари си изкарваш стотинки, за да си купиш дневната доза нискокачестена парцуца (pKиа) !!!!

52

Анонимен

преди 1 месец

Никой не е пропагандирал никаква сексуална ориентация в училищата понеже сега е ваканция. Като се почне учебната година една нпо организация може да отиде при директора и да му даде някой лев и с негово разрешение да изнесат някоя лекция на децата.

51

Анонимен

преди 1 месец

Много сте прав, напълно ви подкрепям.

50

до 45

преди 1 месец

Идеологията - каквато и да е тя - не възниква сама по себе си, някой трябва да я създаде, да я развие и да я разпространи сред обществото, но дори и тогава, Държавата и държавните институции са тези които решават дали да позволят или да не позволят агитацията и разпростанението на дадена Идеология!!!

49

Анонимен

преди 1 месец

Да нападнат и сел ян ията тогава, тя е по-опасна и от жендърството :))

48

Цола Драгойчева

преди 1 месец

Абстрахирам се от ЛГБТ темата, но тоя архитект ми се струва, че е предобрил малко със светената вода преди интервюто

47

Анонимен

преди 1 месец

Преди 20 години като нямаше Мик-Шмок и един жендър не бях срещал по улиците. Сега LGTV вируса ги зарази и се множат като ***. Трябва да бъдат спрени преди да станем San Francisco 2.0

46

Анонимен

преди 1 месец

"Според него лобито на ЛГБТИ общността е много силно, което проличало и протестите в София.".................. Ето затова в САЩ още през 1938 година приеха "закона за чуждестранните агенти" (ФАРА) забраняващ всякакви НПО с финансиране от чужбина. Доста по-късно и много други страни приеха подобни закони сред които и Русия.

45

Анонимен

преди 1 месец

He e gocтaтъчнo caмo зakoнu cpeщy nponaraнgupaнe нa negepacтuятa. Tpябвa eжegнeвнa нenpekъcнaтa бopбa зa ga ce мuнuмaлuзupaт бpoят, npucъcтвueтo u влuянueтo uм!

44

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 44 Така е мен, но като нема какво друго да кажат, почват с жендъри, почват с обратни, ще кажеш те са виновни за всичко в държавата, други проблеми немаме :))

43

Анонимен

преди 1 месец

На секундата се организира протест да се позволи джендър пропагандата в училищата.Чакайте малко - ако няма джендър идеология и никой не иска да я налага, какво значение има това, че я забраняваме? Тоест те си признават, че джендър идеология се разпространява в училищата или, че те искат да я разпространяват?

42

Кръчматъ

преди 1 месец

"""Лобито на ЛГБТИ общността е много силно, смята арх. Мирянов"""" --------- Всяко "Лоби" е силно толкова, колкото му позволяват държавните институции на държавата, а Бг е избрала да следва "европейските ценности", та затуй и ЛГБТ-то има "силни позиции"!!!

41

Анонимен

преди 1 месец

Дълги години едни политици и политически активисти ни убеждаваха, че нямало такова нещо като джендър идеология в училищата. Казваха ни, че никой не иска да я налага и ,че било руска пропаганда съществуването на тази джендър идеология сред училищата.Веднага като бе забранена със закон от парламента НПО-тата, политиците и активистите нададоха вой и истерично пищяха как този закон бил много опасен и проблематичен и щял да забрани еди какво си.

40

Анонимен

преди 1 месец

Децата са любопитни и нека пробват щом искат.Аз, като бях тинейджър от любопитство се зарибих по кросдресинга, но не съм си сменил пола и нямам желание да го сменям.Тайно обличах рокли, поли и други дамски дрехи и ми харесваше. След години срещнах една жена, която го прие - по погрешка и пратих кросдресърска снимка и тя изпрати сърчице.

39

Анонимен

преди 1 месец

Джeндърското лоби може да е силно, но тия природни аномалии са малко на брой у нас. Така че или ще си практикуват ненормалните дела тихичко, без да приближават децата, или ще бъдат линчувани по улиците.

38

Анонимен

преди 1 месец

"Разбра се едно - във форума има женобойци. Жалки подобия на мъже."................Разбра се единствено, че има НПО грантаджии във форума. Внушението, че който не харесвал гейовете значи бие жена си, е типично ваша опорка.