180

Разбран Човек

преди 1 месец

Тия викат ние сме ,,такива",а обществото им вика ОК.И явно в това е някъде проблема,но никой не казва всъщност тези хора какво искат.Там е проблема.Създава се някаква гражданска организация под логото ,,Ние не знаем какво искаме".И всички трябва да се съобразяват с тях.<мого говорят,но нищо не казват.И да ги питаш за какво се борят и какво искат.Пак няма отговор.Интересна политика е това.

179

Ланселот

преди 1 месец

Ама много им се иска да промиват мозъците на младите , които са лабилни, че да могат да си увеличат редиците. Сега тия озвpaTeняци са много малко , та им се иска да са повече явно. Големи хора трудно ще манипулират з но малките са най-лесни. Такива пропагандатори не трябва със сила да ги потискат и бият както правят разни гамени с бръснати тикBu а трябва с мисъл и логика да ги биеш.

178

факт

преди 1 месец

у нас на никой не му пука за ЛГБТ и това ги влудява, защото искат да са жертви, а не са.. новия закон ги направи част от всички и това ги вбеси, защото им се каза, че не са различни и специални - няма ученици и ЛГБТ - ученици у нас.. има само ученици, без значение от сексуалната ориентация

177

Анонимен

преди 1 месец

Ако има едно послание, което искам децата ми да знаят, това е че няма граница, която да пресекат и заради която няма да ги обичам. Времената се менят и хората имат повече свободи от нас едно време, ако след 10 години сина ми дойде и ми каже че е гей това няма да промени нищо. Със забрани нищо хубаво не става.

176

Анонимен

преди 1 месец

Деница иска да покаже на всички деца как си ползва трите дупки.ГнуснаПерверзна жена

175

Анонимен

преди 1 месец

Старите умират, идват младите. Живеят техния си живот, по техния си начин, колкото и старите русофилчета да пискат

174

Анонимен

преди 1 месец

Забраната поражда единствено омраза, насилие и негативни резултати. Ето затова България е на едно от първите места по жертви на насилие от всякакъв тип. Умишлено не се приемат важни европейски конвенции за правата на човека, за да се държи населението в невежество и почти без права и резултатът е налице -

173

Анонимен

преди 1 месец

Умните ръководители на други държави отдавна разбраха за какво става въпрос и обявиха за противодържавни всички нпо-та и ги изгониха от държавите си. Ама ние им се кланяме, слушаме нон стоп кресливите им гласчета с нон стоп прищевки. Хайде багажа и чао. На който не му харесва да заминава в някоя друга страна където може да прави каквото си пожелае. Избор има много.

172

4

преди 1 месец

Пропаганда произхожда ,всеки юрист трябва да е учил малко латински, от глагола ПРОПАГОС ,което в превод означава РАЗПРОСТРАНЯВАМ. Мога да разпространявам за едно явление както положителни ,така и отрицателни становища.Тоест тази дейност е неутрална по отношение на съдържанието-от него зависи вече и влиянието върху аудиторията.По-конкретно- разпространявам информация , която дискредитира явлението или го утвърждава!Ето защо този закон е глупав и недомислен-не казва каква пропаганда да се упряжня

171

Анонимен

преди 1 месец

като гледам тозиили тая адвокат/ка, е готова всички да продаде, за да изкара пари; като е продала себе си, да не лапти повече и да си се опредля както си иска, ако иска свободия, да върви в сащ

170

Е И?

преди 1 месец

Те децата и сега имат интернет. Защо сте се разпищяли че някакъвпродажник с НПО пари в джоба е решил да просвещава децата в училищата,пък не му дават.

169

Анонимен

преди 1 месец

Така е, докато в цивилизованите страни , узаконеното равенство на правата между хора с "традиционна" и нетрадиционна ориентация поражда приемане и подкрепа от обществото, то у нас този закон ще сее омраза и разделение. И нищо чудно един ден ЛГБТ по подобие на Русия да бъде обявена за екстремистка организация, има само 1 крачка до там.

168

Руси

преди 1 месец

Алоооу! Вие добре ли сте ,това е да не се пропагандира в училищата защото децата се влияят. Не е против хората като цяло ! Като стане един човек пълнолетен да си решава! Тия станаха много нагли и ще ядът бой вече ! Европейската комисия какво казала ,щом Унгария,Полша се съпротивляват значи може ! Стига сме клякали като мишки !

167

Анонимен

преди 1 месец

Донке Кикотке да ти го в устата мръсни ясноо

166

Идеалист

преди 1 месец

Това 50-то НС свърши една хубава работа, забрани нарочната пропаганда на ЛГБТ теорите в училищата. Някой даскалици реват, че няма да могат да вземат пари от джендърските НПО-та. Браво на Възраждане и всички, които гласуваха за този закон!

165

Таз

преди 1 месец

Пропаганда няма място в училищата, толко по въпроса

164

456

преди 1 месец

Естествено,че този/тази адвокат ще има такова мнение!

163

Анонимен

преди 1 месец

Току що в една медия показаха някакво изключително дебело същество със закрито лице, състезаващо се на олимпиадата в сектора за тласкане на гюлле за жени. Самото същество не се определя като жена. Потърсете и пуснете по-обстоен материал.Съществото беше с тъмна кожа. ....Всъщност в състезанието победи жена, тъмнокожа, състезаваща се за Германия, но очевАдно не немкиня, значително по-малко на килограми.

162

Липсата на внимание

преди 1 месец

Беше тихо и спокойно, никой не им обръщаше внимание или пречеше. Започнаха да се пулят насреща и искат. Какво точно и те не знаят, освен че силно го искат. Сами създават проблем, натоварват обществото и искат решение. Никой не би дискриминирал добър служител, колега, шеф, ако е компетентен и си върши нормално работата. За останалите не липсата и образование и ценз било причина за неуспеха им, а с кой мачкат чаршафите.

161

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се разшири обхватът на закона - да се закрият всички ЛГБТ организации, защото те се финансират от чужбина и работят срещу нашата държава.