18

Анонимен

преди 1 месец

какво да прави новия премиер при завладяна държава?... съобразява се с шефовете, точно пеевското би трябвало добре да знае

17

Анонимен

преди 1 месец

На 20 октомври пак малко българи сте ходят да гласуват хората са отвратени от всички български политици без изключение в България и затова не ходят да гласуват на изборите за съжаление всички български политици в България ги в хванала старческата деменция и затова не могат да го схванат в *** си празни кратуни.

16

Анонимен

преди 1 месец

Тоя защо е решил, че трябва всички да го слушаме? "Пред погибел гордост върви, и пред падение надутост." Притчи Соломонови

15

ХАХА

преди 1 месец

Кой се изказва пак?Този,с одобрение цели 2% и който в следващия парламент дано да го няма!

14

анонимен

преди 1 месец

АБЕ,дебелак,омръзна със простащините СИ,това и децата ЗНАЯТ,какви СА задълженията Й,да бъдът проведени ИЗБОРИ,А на тебе ще ти стигнат ли ПАРИТЕ,ЗАЩОТО КАКТО СЕ ОЧЕРТАВА,ЩЕ БЪДЕШ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА

13

мак

преди 1 месец

мистър магнитен не спира, той и медиите. Защо никой не го погне заради език на омраза и накърняване на достойнството на президента, и няма значение, кой е призидент в момента? банкянския бе същият по отношение на Радев, и нищо, обиждат, а медиите ликуват. Или език на омраза е само когато критикуваш лгб или мигрант?

12

Анонимен

преди 1 месец

Колкото повече ***, толкова по-неприятен става.

11

Каквото

преди 1 месец

И да направи, дано не е като твоите напъни! Само миризма излиза!

10

Свиньътъ

преди 1 месец

свинщина

9

Дечев

преди 1 месец

Един дебел субект напомнящ ми за Бай ***,всеки ден си показва дебелата сланинеста глава,вживявайки се в някакъв фактор в държавата ни.Милиони левове и евро тръгнаха вече към дпс-структурите за закупуване на цели ръководства, от там и членска маса,така необходима като бройка с която Д.П. иска да вземе превес пред истинското дпс на Ах. Доган.

8

Магнитски

преди 1 месец

Нищо няма да направи, това е служебно правителство. И Гаргамел щеше да си седи и да не прави нищо, освен екскурзийки с правителствения самолет, и Главчев нищо не направи, освен да дава медийни изявления, в стил Димитър Пенев прави разбор на мач на националите. И тази каринка се срастнала със системата, да се седи на топлото местенце, да се взима държавна заплатка и да се клатят краката и други работи.

7

за съжаление

преди 1 месец

е много,ама много прав!

6

Анонимен

преди 1 месец

Хахаха много ме кефи как ги нарежда всички Пеевски. Изобщо не им цепи басма, Сипва им с големия черпак. Той е моя човек, за него ще гласувам. Да продължава да ги храни всичките.

5

Анонимен

преди 1 месец

Дебелия е в амок.

4

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски ще свърши зле. Възможно е невъздържаното му говорене да е признак на някаква болест

3

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски за новия премиер: "Грух-грух".

2

баба мара

преди 1 месец

новият министър на мвр да провери как дпс печели в северозапада предишнитеизбори бяха нечесни

1

Анонимен

преди 1 месец

Горица Кожарева е родена на 9.04.1966 у Разлог - значи е със широки г.ащи като Мара шалвара :)))