86

Малък Праз

преди 1 месец

А не е ли по-добре държавата, заради по-големите възможности, да анализира това състояние - родителите в чужбина, детето с бабата в България, или бабата е сама тук и т.н. Не само децата са зарязани. Има възрастни хора, които някой трябва да ги погребе, поне. Това не са отделни случаи. На много места е масово. Съгласен съм да ми вдигнат данъците, но да се погрижат за тези хора.

85

Анонимен

преди 1 месец

До баба Пена Такива дето се раздават големи не се качват в градския транспорт бабке.

84

баба Пена

преди 1 месец

В бг е пълно с такива комплексари с големо самочувствие обаче без покритие. Качете се някой път в градския транспорт и ще се натъкнете на уникални екземпляри. Не виждат жълтото по дрехите си обаче големи го раздават. Затова си вземат такива кучета за да кажан на света - вижте ме колко съм к-х, хич ме няма ама имам дзвер

83

баба Пена

преди 1 месец

Кой нормален човек ще си вземе такоз чудо у дома и всяка вечер преди заспиване ще се моли на сутринта да се събуди в всичките си части. Само комплексирания до краен предел бг гражданин се вписва добре. Да се ефечи - вижте ме кво имам аз, нищо че живея в на дядо си панелката, бачкам кът продавач за минимални парички и съм все недеволен.

82

Анонимен

преди 1 месец

Кучкарите трябва да носят наказателна отговорност за действиета на псетата си.

81

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен79 Опитал си се да се самозабраниш? Уаууууу!

80

кучкарски живот

преди 1 месец

Така сме кучкарите - прости, злобни, мизерни, друго не знаем мъчим себе си и животинките дето гледаме в жалките си 50 кв панелки, важно е да имаме куче, пари за цигари, евтина ракия, и 30 годишен таралясник пред блока. Иначе сме си топ.

79

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 77 Нека притежаването на бойно куче да се наказва с 5 години затвор ефективно и после ще видим колко ще са мераклиите да газят закона.

78

Да напомня:

преди 1 месец

в повечето цивилизовани страни отглеждането на бойни породи кучета е забранено и нарушаването на забраната се преследва строго по НК. У нас не просто не е забранено, но собствениците на такива кучета спокойно ги разкарват без намордници и каишки. На това трябва да се сложи край!

77

Анонимен

преди 1 месец

Не е агресивно кучето. Сбъркал е померана с ***. Като остареят и не виждат добре и бъркат малките гризачи

76

Анонимен

преди 1 месец

Това кучкарите са голем майтап, даже не им стига едно куче, взели си 2-3, ей тъй да има кой да разхождат :))) Куче само на село с голям двор, да има свобода животното, не знам какво ги разхождат из големите градове... :)))

75

Анонимен

преди 1 месец

Ако полицаите правят хайки по парковете и улиците и глобяват собствениците на кучета без намордници с по една стотачка, да видите, как до една година всички ще ги разхождат с намордник. Българина се учи само с финансови глоби.

74

Анонимен

преди 1 месец

и понеже някои искат забрана на породата... по-добре да се забранят тъпунгeритe

73

Анонимен

преди 1 месец

по кучето ще познаете комплексара, колкото е по-голямо, страшно и зло (разбира се без намордник), толкова собственика му е комплексиран

72

Анонимен

преди 1 месец

като няма закони, държава, контрол най-лесно е да се забрани породата, но без контрол пак ще ги има, не е това начина

71

Анонимен

преди 1 месец

Носете си спрейове, много помагат срещу агресивни кучета, още повече срещу агресивни стопани.

70

Анонимен

преди 1 месец

Скапана държава! Преди полицията пазеше парковете от хората, сега парковете са селски ливади. Дори при положение че в парка направиха оградени клетки специално за кучета! В Южния парк това е проблем от години. Кучкарите превзеха целия парк и не може да си играят деца, никой не може да кара колело

69

65и865

преди 1 месец

Оставили детето само и то от скука извело питбула на разходка

68

Анонимен

преди 1 месец

Померанът е от категорията куче играчка и мястото му е при играчките вкъщи, а не навън при нормалните кучета.

67

Анонимен

преди 1 месец

С тези 2 кила тегло, померана прилича на котка, а кучетата не обичат котките, особено, ако им се ежат.