33

Анонимен

преди 1 месец

Toва ли ни чака след въвеждане на еврото? Пълно затриване на България и българската нация и заменянето й с някакви екскурзианти на държавна издръжка? Тоя Семен даже знае ли къде е България на картата?

32

Анонимен

преди 1 месец

До 34СССР е най- големият производител и най-големият ИЗНОСИТЕЛ за света на пшеница))))СССРто НИКОГА не е бил най-голям производител и износител на пшеница в света. Русия пък НИКОГА не е била най-голям производител. А, износител N1 е в последните години.

31

Анонимен

преди 1 месец

Най-великият съветски шпионин е от Харков. Това си е руски град.

30

Токмаков

преди 1 месец

Около 300 000 са българите, които живеят в Украйна. Немалка част от тях са в зоната на военните действия. "Тези наши сънародници, техните деца, техните неделни училища, които са в Бесарабия и останалата свободна част на Украйна, си живеят нормален живот.

29

Анонимен

преди 1 месец

На тази олимпиада ще спечели ли българин медал? Аз казвам не. Досега един кубинец и един украински фашистки скаааапаняк ще вземат медали. Един наполовина ливанец наполовина българин още един медал. Говорим за българи обаче.

28

Гербер

преди 1 месец

До 9. Хе-хе, глу.пак, и за това ли ГЕРБ са ти виновни? Ти май си от тези, които дишат единствено благодарение на омразата си към тях. Ама той големият разпад е в последните 4 години, когато ГЕРБ не е на власт.

27

Анонимен

преди 1 месец

до 31 Американска пшеница потегляла за СССР 83-та където СССР е най- големият производител и най-големият ИЗНОСИТЕЛ за света на пшеница? Ти си за Карлуково ве, КРАВАР!

26

Айляк

преди 1 месец

Семьон бе, какъв е този Семен? Роден е в Харков, значи е Семьон. Бандерите и език нямат като хората. А иначе браво на момчето...щом е за България. И Зеленски да се беше класирал на финал на ОИ под флага на България, и на него щях да честитя. Ама той пък е само един комедиант, нищо не става от него.

25

Анонимен

преди 1 месец

Някъде към 1983 година в СССР започва да изчезва храната. Отново на помощ идват американците. По заповед на президента Рейгън - когото руснаците вече са обявили за най-зловещия си враг - към СССР потеглят огромни количества американска пшеница. От Европа потеглят пратки със замразено масло и месо, цистерни с вино, прах за пране.

24

Анонимен

преди 1 месец

Дезертьори нямат право да петнят името на България като този. Мааарш в Украйна на фронта, украински фашистки скаааапаняк!

23

Анонимен

преди 1 месец

когато болшевишкият режим въвежда "военен комунизъм" и отново конфискува цялото налично зърно от селяните. Настъпва такъв свиреп глад, че не само Америка, а целият свят праща храни в Съветска Русия. Дори в българските села се събират помощи. Десетилетие и половина по-късно отново настъпва глад - този път поради решението на Сталин да национализира селското стопанство. И отново американците са най-големите донори на храни.

22

Свободен българин

преди 1 месец

Глъмавите копейки отново пръскат със своята неадекватност.Ако беше руска ватенка нямаше и дума да обелят,че не е българин момчето,ама сега сумтят поровете.Иначе браво и успех на финала!

21

Анонимен

преди 1 месец

1891 година например в Русия настъпва свиреп глад. Добродушният американски народ събира хранителни помощи и ги праща на гладуващите руснаци. Събитието е запечатано на голяма картина на руския художник Айвазовски, която и до днес е забранена за показване в Русия.

20

Анонимен

преди 1 месец

Било украинец момчето, затова ли русофилския Днес ми изтри коментара :))

19

Анонимен

преди 1 месец

Човекът е очеваден украински руснак. Разбира се, и той се прави пас да го изписват семен на течност :)) Такава е конюктурата, изгодно е да си тренира, да си печели и да си трайка.

18

Анонимен

преди 1 месец

Не се признава, тоя не е българин.

17

Младияпремиерсхарема

преди 1 месец

88 бяхме на 3/4 място по медали с 35, 36 а при зеленчуците от 20 години насам всеки път не взимат и 1 медал само на ансамбъла дават,че колкото да има нещо, като дойде партията на безпартийните пак ще вземем 40 медала:))))

16

Анонимен

преди 1 месец

Прекрасно българско име СЕМЕН НОВИКОВ. Муахахахаха...гордейте се с украинския скааапаняк, гаааньовци!

15

Русия

преди 1 месец

Кинефа на цар Хасан Две, гущероравната Маймуня Княгиня и женския алжирец Имане Хелиф бой в клетка. Изродиадата и атлантическити картонени извращения за кеф на кинефите!!! България и целия цивилизован свят не трябва да участва в атлантическити наркомански игри. Ний сми тука да удостоверим американските зомбита като победители.

14

Анонимен

преди 1 месец

СемЬОнушка успееееллл. Поздравляем его.