71

до 64

преди 1 месец

и какво има общо Кирчо с турско руския газ с който пилота ни зъдължи да плащаме дори и да не вземаме ? Пилота и министъра му който подписаха този унизителен за България договор трябва да бъдат подведени под отговорност и да им се дири сметка за сключената неизгодна финансова сметка и нанесените вреди

70

РУСКАТА ГАЗ УМРЯ

преди 1 месец

ПЕЙЗАНИТЕ Е ВРЕМЕ ДА Я ЗАБРАВЯТ.....ХАХАХА

69

Анонимен

преди 1 месец

Отлетя гълъба Мистър Кеш мълчиГосподин корупция пак на властМутрите и те..

68

Анонимен

преди 1 месец

Просто Киро ще ги плаща ли от джоба си или пак да се чувстваме много набутани от ПП

67

Анонимен

преди 1 месец

АВЕ 2030г. не е далече ,... АМИ ПОСЛЕ КВО Шъ ПРАиМ ?Бг-поговорка :''Доброто теле бозае от всички крави ''.. не го забравяйте!Прав бил Шарл дьо Гол , пред лидерите в Европа :САЩ е далеко , Англия е остров , а Русия е в Европа '' ... Е да ама вече е в Азия , а Азия вече ще определя законите в света !

66

До 64

преди 1 месец

А ти си много грамотен,щом пишеш газа в женски род:"я купуват" Правилното е го купуват-м.р.

65

Наблюдател

преди 1 месец

Далаверите на Радев ще струват фалита на Булгаргаз и 2 млрд лв. А на него тепърва му се отваря апетита.

64

Анонимен

преди 1 месец

Аве , не се ли разбра , толкова ли сте НЕГРАМОТНИ : Щом газа е на територията на Турция , то тя веднага става --ТУРСКА ГАЗ , и всички / не само ние/ , я купуват , като турска газ ... А РАЗБЕРЕТЕ ГО ТОВА НАЙ-ПОСЛЕ ... И Кирчовата американска газ която дойде в Турция , ... стаНА --турска , защото ние нямаме складове за газ , а турците имат , но щом е н турска територия , е станала турска , и това се знаеше и Про100Кирчо бе ПРЕДУПРЕДЕН ... КАК ДА ОБЯСНЯВАМ ОЩЕ , И ПО КАКЪВ НАЧИН ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ ???

63

Анонимен

преди 1 месец

До 61 ВАС? А то какъв си?

62

Анонимен

преди 1 месец

До Az Няма такова нещо. Руснаците предлагаха да им подарим територията по която да минава ТЯХНАТА тръба, за което евентуално щяха някога да плащат.

61

АМИ, ДА....

преди 1 месец

КОМШИИТЕ, НЕ СА ЗАГУБЕНЯЦИ КАТО ВАС, ЗА ДА СЕ ХВАЩАТ НА ВСИЧКИКОМУНИСТИЧЕСКИ ИНТРИГИ......ХАХАХАААА

60

Дондуков 2

преди 1 месец

От грипените не можахме, ама от боташ захлебихме.

59

Az

преди 1 месец

Руснаците предлагаха тръба в бг, ама нали сме много умно племе - пак се претаковахме. Честито на турците, те ще си вземат своето, има договор. Смяяяях.

58

Анонимен

преди 1 месец

Алоо ''атлантиците '' , краварската газ е доста по-по-скъпа !Защо Франсетата и Германците и ДНЕС си търгуват с Русия ---РУСКА ГАЗ , а за останалите ---САНКЦИИ ...''ЕДИНЕН'' ли е ЕС ???Да ви п-Икем и на ЕС и на НАТО , и на олимпиадата , и на всички ''атлантици'' , сложили си сИЦИ .

57

Fena

преди 1 месец

До 55. Имахме договор за транзит към Турция до 2030 година с клауза Take or Pay, по който трябваше да получаваме по 300млн долара/година. Бойко се съгласи да го прекрати, когато пуснаха Турски поток през 2020 година. 10 години по 300 млн долара знаеш ли колко прави? Някои лежат за една кокошка за 20 лева в пандиза!

56

Fena

преди 1 месец

Договорът е нормален. Какво мислят платените слуги на краварите няма никакво значение. Никога LNG не може да е по-евтин от тръбния газ, защото има допълнително поне 5 сложни технологични операции. Терминалът в Гърция, дето и ние се набутахме с 20% си търси пазари и не може да намери. Кирчо и Кокорчо разбират от газ толкова, че щяха да фалират втората фирма на БГ заради измислена такса, а след решение на МС за спиране на газа, ще загубим и делото с Газпром. Това е! Недостатъчен капацитет!

55

gjdh

преди 1 месец

Нека сега да се заведе дело от страна на ДЪРЖАВАТА срещу министЕрчето подписало този престъпен договор и другаря Румен Радев, който прибра милиони евро от тази сделка!Нека мистър Кеш да си понесе отговорността и стига цвъркахте срещу Борисов за който не успяха да извадят нито едно доказателство за наистина извършени нарушения и незаконни деяния!Докато тези, които го обвиняват извършват всеки ден престъпления срещу България и народа ни!! Кръвопийци са всички в ПП-ДБ, БСП, ИТН, изСраждане и Ушатия

54

Анонимен

преди 1 месец

Алооо , ''атлантиците'' , на Баце шайката да не се обажда , гледайте си олимпийският ПРАЙД , и до там , много сте грешни !

53

Анонимен

преди 1 месец

И какво от това, прокуратурата ще разследва ли това бухахахха. Ще има ли изобщо дори протоколно дело? Пак ще си лаем и накрая плащаме. Чакай чакай, забравих опорката ППДБ ще направят реформи и ще оправят нещата и всичко ще е перфектно и един мармот не ве пудел ще мъкне пачки. Слава на азартя, нискочелия и другите наркомани

52

Анонимен

преди 1 месец

А ако го прекратим, откъде ще взимаме газ? Сериозно питам. Нали ЕС не дава да се купува директно от Русия и затова правителството на ПП реши да прекрати доставките на газ от Русия. Помня, че ползвахме запасите в Чирен, докато се търсеше нов снабдител.