301

ароматния пръч

преди 1 месец

Нерде Стамбул,нерде Ямбол.Пускали били общо 20 кг,а отсреща им пускат на позициите ФАБ 3000 - 3000 кг,но украинцете не са в паника,как може да се страхуват от нещо,което руши железобетон в радиус от 230 м и убива всичко в радиус от 1200 м?Въоще са нямали време да се уплашат при авдеевка,където 4 етажа железобетон под земята стърчат изтурбушени да напомнят за укрепената им линия.Ами като не се страхуват може да им пуснат и ФАБ 5000 и ФАБ 9000.

300

До 309

преди 1 месец

Ами то така става като нямаш реална самооценка,а това води и до реална оценка на всичко около теб или по друг начин казано като си глупав ти няма как да знаеш ,че си такъв, защото да отвориш правилно на един въпрос ти трябва да знаеш кой е правилния и кой грешния

299

ъ

преди 1 месец

Виждам, че нашенските атланти най-сетне са научили за Курската операция на Зеленото. Която започва да отива към приключване. Елитните герои Украини са спрени и започва обратното броене. До украинската граница или до гроба. Двадесет и втора бригада на ВСУ ще приключва участие. Още няколко хиляди герои Украини по-малко.

298

ФАБ-3000 към:

преди 1 месец

Баба Яга...малиеее...изпаднах в паникааа...урките пак са пребозали с бело...СЛАВА КОКАИНА !!!

297

До 300

преди 1 месец

Така е за това ще приключат на територията на Украйна

296

До 301

преди 1 месец

И като се събуди краката ти отвити

295

До.302

преди 1 месец

С кой говориш?

294

Анонимен

преди 1 месец

Свобода за Курската Народна Република! Веднага Референдум за освобождение от Расийската Фашистка Федерация! Расийските нацисти да спрат изтребването на собственото си население!

293

До298

преди 1 месец

Е щото явно не си научиха урока в Белгородска ,ще се явяват на поправителен, уркопска му работа

292

Анонимен

преди 1 месец

Руските тролеи вместо да дращят по българските вестници,веднага да отиват да защитават Курск,че стана тя каквато стана! Вова Пупкин се нуждае от Вас!

291

Минаващ

преди 1 месец

Русия губи войната.

290

Историческо правило

преди 1 месец

Всички големи войни приключват на територията на агресора!

289

До 292

преди 1 месец

Ще кажеш ли , какви са монетите в Украйна, украинска копейко, защото в България винаги са били стотинки,,а не както на теб ти се иска копейки,Тия работи можеш да си ги плещиш в някоя бивша република, какво е била и Украйна

288

Анонимен

преди 1 месец

Украинците наперват в три направления в Курска област. Тиктокерската армия на Кадиров,която трябваше да охранява расийските граници,с мощен вой бяга към вътрешността на Расийската Федерация. Три вертолета на расийското Луфтвафе вече са свалени.

287

Анонимен

преди 1 месец

В момента расианите посрещат с цветя Освободителната Украинска Армия в Курска област. Най-после страдащото население от нацисткият режим в Москва може да си отдъхне!

286

новия хит

преди 1 месец

Не да валят лят ... Атомние бомби скоро ще вялят лят лят лят лят ... (Deep bass) Лят лят лят лят ... Те ще заличат пат пат пат ...всички лошо хора чат пат чат пат чат оят. Нека да валят лят лят лят

285

Анонимен

преди 1 месец

Кат не знаеш, защо пишеш глупости?

284

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците в паника ... Все едно в момента има милиони руснаци, които крещят като ненормални тичат по улиците ...

283

До 292

преди 1 месец

Май ние в България само такива сме виждали,а какво са украинските монети украинска копейко

282

Анонимен

преди 1 месец

Копейкити от яд измислиха комбинацията "украинска копейка", което още повече ги поставя в гъзecта позиция, зашото няма по презряно нещо от копейката! Междудругото украинска копейка няма!