86

Анонимен

преди 1 месец

Тоя не знае кво си пожелава , справедливостта е свързана с овесването му на клона , което евентуално може да доведе и мира , ама не е сигурно , има и други замесени побърканяци .

85

До 83

преди 1 месец

Ами като гледам тук е украинския за това и тук срича и понякога и звездите му говорят,ама май не се само на водка

84

Факт

преди 1 месец

Русия щади брадския си народ,но вече трябва да действа като Израел в Газа и ще видите как хунтата в Киев ще подпише мир,бързо бързо.

83

Анонимен

преди 1 месец

Ама и децата в родилния дом отдавна разбраха, че каузата на Русия е загубена. Русия е брутален агресор, който извърши брутална агресия срещу мирна и невинна Украйна, а агресорите винаги губят, Украйна със сигурност ще победи Русия и Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които живеят по западните цивилизовани правила, просто няма друга възможност, просто така е устроен света. Нали? Иначе просто ще излезе, че светът просто е устроен несправедливо, и тогава по-добре просто да се фърлим от десетия етаж, нали?

82

бай Пешо

преди 1 месец

да де, ама НЕ! - НИКАКВО ПРИМИРЯВАНЕ! - НАПРЕД, в АТАКА! В Контра-атака! В още по-контра-атака! И пак НАПРЕД! Перемогата е близо!!! Още утре може да се върне я Бахмут, я Северодонецк. Тръгвайте, тръгвайте, напред! В стройни колони! Със знамена! ... ама бели..., нал тъй...:)

81

До 77

преди 1 месец

И като се събуди краката ти отвити,така беше и с Леопардите

80

Анонимен

преди 1 месец

Първите Украински Ф16 вече унищожиха вжна стратегическа цел в Русия! А имено завода за акордеони край Белгород! Както всички знаем руския солдат без акордеон, балалайка и бутилка водка неможе да воюва!

79

Смешник

преди 1 месец

До края на годината най вероятно е Зеления да капитулира

78

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски помогна на някои чисти европейци и американци от висок ранг да "усвоят" огромни суми . Защо Украйна след като не търпеше загуби в жива сила загуби войната??? Ами водеха убитите за живи за да им вървят заплатите, които отиваха вече на друго по добро мястоооо :)))) Поняли болгарские дураки? хаха

77

Анонимен

преди 1 месец

Айде стига с това название Война! Нито Русия официално е обявявала война на Украйна, нито Украйна на Русия. Това си е регионален въоражен конфликт и няма как да има капутулации, репарации при условие че няма офицялно обявена война! САЩ да не би да обявиха капитулация в Афганистан? Не просто се изтеглиха и кой от къде е без да има някакви правни последствия нито за Афганистан нито за САЩ

76

Христо Христов

преди 1 месец

До 73 "Жалко за избитите украинци" - мда, прав си. Освен натовците около Азов имаше много хорица пратени насила да се бият срещу своите. Жалко за тях.

75

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 77 - И след още два часа, казваш, да очакваме марш пред Кремъл. :)

74

Анонимен

преди 1 месец

F - 16 вече летят на стада и свалят по 1 000 руски самолета всеки път.Истината е, че до час и половина - два украинските войски ще превземат Крим и GAME OVER

73

Христо Христов

преди 1 месец

До 68 "Украйна никога, никога...." - така е. Русия не трябва да повтаря грешката си с германия, а да ликвидира напълно образуванието украйна

72

Анонимен

преди 1 месец

НЕВААААААААААААААААА, извинявай, ти лyд ли си?

71

Анонимен

преди 1 месец

До 68 ... Събуди се бре , ще ти настинат краката !

70

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 68 - Украйна ще приеме кашата, която зельовци и надробиха. Това е, искат, не искат, ще я ручат. Жалко за избитите украинци, за хубавата разрушена Украйна и за разбития живот на хората.

69

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен--68 Не искаш ли да станеш член на нашата фирма , ''ГОЛЯМ тУР '' ?

68

Анонимен

преди 1 месец

До анонимното споко - Много сънуваш ли или често ходиш по врачки? Щото здрав разум няма как да измъдри това, дето го пишеш.

67

Анонимен

преди 1 месец

До Споко...Споко де , и САЩ е в рецесия , СПОКО !А щом и САЩ е в рецесия , какво означава това и за западащият Запад в рецесия ?