101

Анонимен

преди 1 месец

Вълка стана милиардер от *** на Сф. Новия вълк обаче е 7 пъти по - гладен, превъзпитание с тояга си трябва.

100

ИСТОРИЯ

преди 1 месец

Вносител на Закона за Увеличаване на Данъците за Смет е Румен Вълка и Митьо Очите . Депутати приели закона Пияно са от 50-тия Парламент . 50-тия Парламент на България Прилича на Египет през 3000 преди Христа и Бог Амон РА .

99

Анонимен

преди 1 месец

Първо ми върнете вкусната вода от чешмата за да не купувам пластмасови бутилки с "вода от чешмата" после ми върнете амбалажната хартия за да не купувам пластмасовите опаковки които са хиляди и тогава дигайте данък смет според това което изхвърлям. Аааа, върнете и пунктовете за изкупуване на стъкло хартия и пластмаса.

98

Анонимен

преди 1 месец

Зимата платихте и за снега който го нямаше. Поправям се - няколко зими. То влиза в данъците Ви.

97

Анонимен

преди 1 месец

През социализма отпадъка се състоеше само от пепел от въглища и вестници които ползвахме за тоалетна хартия

96

Анонимен

преди 1 месец

Може да намалите обема на отпадъците чрез електрическа мелница и преди това ги сортирате

95

Анонимен

преди 1 месец

ТКЗС- тата, фабриките, заводите и цеховете от комунистическо време сваршиха, всико дето не беше заковано за пода се продаде за скрап, сградите вече не изкарват пари от наем защото България тотално обедня и няма кой да ги иска. Сега може да се краде само от събиране на *** и риене на сняг, също от ВИК, Енерго и топлофикация. Затова и "реформите" натам се насочват. Хаил Боко, този великан, който надзирава залеза на България.

94

Пенсионер

преди 1 месец

Сега е момента да покажем народ ли сме или м-ър-ша .

93

Анонимен

преди 1 месец

Опаковките, пластмасовите бутилки и чаши трябва да са екологични, кърпичките също

92

Анонимен

преди 1 месец

ВМЕСТО ДА ПИШЕМ ВРЕМЕ Е ДА ПОПИТАМЕ 1989 ГОДИНА КАКВО РЕШИХА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ САЩ И РУСИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ. НЯКОГА ГОРБАЧОВ СПОМЕНА НО ДО ДЕН ДНЕШЕН НИКОЙ НЕ ПОСТАВЯ ТОЗИ ВЪПРОС. НАЛИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ДОЙДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ПРОСТО ЕЙ ТАКА ЩОТО И БИЛО КЕФ И НАПРАВИЛА ОТ БЪЛГАРИЯ РАЙ. ПИТАЙТЕ. ЩО СЕ ПРАВИТЕ НА НЕПИПАНИ МОМИ. ИСКАЙТЕ И ОКРАДЕНИТЕ ОТ МОСКВА БЪЛГАРСКИ АРХИВИ.

91

Правилно

преди 1 месец

Ако сгънете пластмасовата бутилка и завиете капачката обемът и се намалява 10 пъти.

90

Анонимен

преди 1 месец

Тоест веднъж плащаме опаковката на сиренето, бутилките и черупките на яйцата, после плащаме повторно за такса смет и накрая плащаме и за тока който се прави от смет. Това нещо го има само в България където глупацците събират капачките за да станат пластмасовите бутилки с по голям обем

89

Анонимен

преди 1 месец

Щом 80 години го стрижат едни и същи овчари - Кремълски стадото си заслужава съдбата. Вдигай сто пъти данъци и такси глоби то ще плаща . Предлагам да направят книга на Гинес за българските простотий. Повярвайте няма такава държава. Първенци по дъно......

88

Анонимен

преди 1 месец

7 пъти се увеличава такса смет = 8 пъти увеличение на данък сгради, 2 пъти увеличение на застраховките и с 2% увеличение на лихвите по жилищните кредити през 2025г. Искате цени на имоти като в Гърция, трябва да носите и бремето на данъците

87

Анонимен

преди 1 месец

Животът в България стана прекалено труден и скъп.

86

Анонимен

преди 1 месец

*** на софиянци е като златна мина. 2 милиона по 2кг дневно е равно 2 000 тона ресурс за ТЕЦ Бобов дол

85

Анонимен

преди 1 месец

Служебното да остане,нема нужда от избори, много са дейни, електронно всичко, сега и смет и какво ли не и без това не са само от ГЕРБ, явно Радев си знае работата.:))

84

Възрожденец

преди 1 месец

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЕЛИЧИЕ!

83

Анонимен

преди 1 месец

Нищо нали има банани, ще плащаме какво да правим, това искахме

82

Анонимен

преди 1 месец

Ще ни сложат боклукомер с технология изкуствен интелект и лицево разпознаване на кофите и газомер на тва дето сядаме. Майтап бе само ще вдигнат 10 пъти данъците и толкова хаха. Искат да ни затрият и това си е.