81

Анонимен

преди 1 месец

Баба Ванга, дали ще вали или няма да вали? Може и да вали, а може и да не вали! Тези пак ще напълнят Европа с емигранти и хора без домове, шило в торба не стои!

80

Анонимен

преди 1 месец

Богоизбраните синове и дъщери на Изрел са *** бе и ние не ги искаме повече сред нас и арабите не искаме.Много готино така правим воина и българите понеже са добри души приютяват бежанците...Да го ,,,духате българите сме бедни и место за повече *** нямаме-защото ще застраши собствената ни нация

79

Мишо

преди 1 месец

Абе, Чуков, бегай да ковеш гвоздеи , не се занимавай с такива сложни неща ! Ако беше така лесно и банкянския пожарникар щеше да се изцепи по някое време.

78

нн

преди 1 месец

Иран има атомни бомби. Мълчаливо ги създадоха, без да шумят. Излаел щял да ги удари, много се надценяват еврейте, пък и времената се променят, САЩ нямат яко дупе да се намесят защото са далеч от региена. Израел не може да удържи с/у 5 държави, чакат ни интересни новини от арабския свят. Най-малкото което ще стане, Израел ще бъде разорен.

77

Нахала Харис

преди 1 месец

Ние, американците стоим твърдо зад Израел. Като стана президент през ноември, ще обявя война на Иран. Треперете ходжи, янките идват!

76

Реално

преди 1 месец

Израел нападна Иран, като уби на негова територия лице, което живее постоянно в Катар. Защо не го убиха в Катар, където е разположен и щабът на САЩ за региона? Неоспорим факт е, че Израел търси война в региона, а Иран се опитва да я предотврати. Защо?

75

Запазете спокойствие

преди 1 месец

Защото Богоизбраните синове на Израил ще ръководят Човечеството до свършека на света. От заканите на арабските терористи става ясно, че тия фана.тици нямат представа с кого си имат работа. Феодализма си отива...

74

СополанПасито

преди 1 месец

Световните терористи САЩ,Англия,Цион и сатрапите им трябва да бъдат изпепелени и изтрити от лицето на Земята. Колкото по-скоро стане това, толкова по-скоро ще настъпи вечен мир и Рай на планетата ни.

73

един лаладжия,....

преди 1 месец

Добре ,ама после онези самолети Ф-35 и атома ако зайграят какво ще прави брадатия аятолах ? ЕМ *** EM GOLQM ! Без атомно оръжие нкой не може да се изправи срещу Израел да нр казвам че САЩ ще воюват за тях срещу който и да е ,даже и срещу Турция защото и Ердоган се обажда от коневръза ....

72

ЧУКОВ Е ОТ ЩАБА

преди 1 месец

ИМА ВЪТРЕШНО ИНФО ПО ЧЕРВЕНИЯ ТЕЛЕФОН ОТ КРЕМЪЛ... САМО НЕ КАЗВА ОТ КОЙ БУНКЕРА СЕ ОБАЖДА...

71

Милионер

преди 1 месец

Войните ще продължават. То си е Третата Световната. Специалните ми поздрави днес са за приятелите ми от ДРУЖБАТА В СОФИЯ. Те също заслужават да си почиват през лятото. Препоръчвам им го хотела Парк в Бургас. Работещите в него са ми големи приятели и приятелки. Особено г-н Стехан от Враждебна. Както и Ивето, Цецето, Валето и Мариянчето им. С песните на ТОШЕВ, БОТЕВА И МАРКОВ, разбира се.

70

Август, 2024

преди 1 месец

Да ги удрят. Хайде МИРОСЛАВЕ г-н ТОШЕВ. С Джелем ще им ги пеем. Хайде Дружбенците и дружбенките, отваряйте ги тези магазини и борси, че ще отслабнем. Ами, те са ми приятели и приятелки. После, аз ще им я пея тази за ВАСИЛКАТА, младата невестата. Тези, обикновените хора от квартала ни, този около езерото, ме познават. Както и аз тях. ХАЙДЕ РОМАНИТЕ.

69

Анонимен

преди 1 месец

Абе тука някои набедени атлантици много се хвалят с комунистическото си минало.Ква е тая работа нали затова свалихме тато нали затова сменихме строя ,аз сега ама по татово как беше .Вие аиде вземете се определете вече ,вие комунисти ли сте или демократи . Сащ,Англия и Израел не са в Европа=Шарл дьо Гол ви го каза ,а вие пак продавате Европа

68

Анонимен

преди 1 месец

Мюслитата нямат акъл да се сетят, че бият ли се срещу Израел се бият срещу САЩ. А Руските ПВО стават само за реклама на путиновата болшевишка политика.Да не говорим тактически, логистично и интелектуално колко повече подготвени са евреите. Много добър повод да си разчистват сметки и да се огледат за още нови територии, които да владеят и контролират.

67

Анонимен

преди 1 месец

...И това ще е краят на режима в Иран.

66

Анонимен

преди 1 месец

Аятоласите и режимът на мрака в Иран е добре да знаят: В Техеран не е безопасно. В Исфахан не е безопасно. В Кум не е безопасно. в Шираз не е безопасно. Никъде в Иран не е безопасно. А ако извършат глупостта да нападнат Израел /Израел точно това иска/, нещата няма да се подобрят.

65

Анонимен

преди 1 месец

Аятоласите ги е много страх от Израел. И с право. Някои от най-брилянтните военни операции на 20-и век са изпълнени от израелските военни и израелското разузнаване.

64

Анонимен

преди 1 месец

На петия ден от създаването си, държавата Израел е нападната едновременно от пет арабски държави, армията на всяка от които превъзхожда числено израелската. Никой не очаква новата държава да оцелее. Но евреите са си написали домашното много внимателно. Те знаят какво идва. И са готови. За по-малко от 24 часа новата държава установява пълно въздушно превъзходство, след което започва разгромът на арабските армии. Израел не е там по милост, или по компромис. Там е, защото си го е извоювал.

63

Сталин откакто

преди 1 месец

създаде Израел против волята на англия и копейките го забравят постоянно.

62

Ясно

преди 1 месец

И са изпратили уведомителни писма в Тел Авив и Вашингтон. Така ще ги ударят, та да не ги заболи. Циркове разни. Едни 40 ядрени ракети в Израел правят нежелана войната на други държави срещу тях. Те го знаят и си правят, каквото искат. Ако Иран имаше дори десет, положението щеше да е различно. Израел щеше донякъде да се съобразява с чуждата територия.