232

Анонимен

преди 1 месец

Това е нагледна детска трамва. От бебе да ти набиват в главата, че си ляв, а ти да си десен. Не е лесно, но човек трябва да забележи детските си травми и да ги излекува, за да е свободен и щастлив.

231

Анонимен

преди 1 месец

Абе не може някой, който в живота си не е разбрал какво е месечен цикъл, не може са износи и роди дете да твърди, че е жена като мен. Може да е жена, но в някой друг живот!!! Да не говорим в психологията как се наричат хора, които искат друга идентичност...

230

Анонимен

преди 1 месец

Каква опорка бе? Казвам ти научни данни.

229

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 230 Какво си завършил та имаш претенции да си "наясно с науката"? Ьсщоъо само от опорката ти знам, че нямаш представа от тематиката.

228

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно там работят слепи, и затова "се случва". /// Слепи едва ли, но такива като теб, които не са наясно с науката, доста такива ги има.

227

Анонимен

преди 1 месец

Ако не се събудите ППДБ ще прокарат гей - хомо законите и учителките в детската градина ще определят какъв е пола на детето ви. И ако е биологично момиче и решат , че е момче започват в пубертета да му наливат мъжки хормони и обратното, както е на запад. Всички от ППДБ в затвора!

226

Анонимен

преди 1 месец

Цитат: "Няма как някой роден с мъжки полови белези, с мъжки полов член да ти каже, че е роден жена." .... Ами, напротив! Има как! Процентът такива хора е около 0.002% (не се шегувам, научно е точно толкова) но има такива хора. Има ги и в България.

225

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 223 "Полът се определя при раждането, но ако страната в която живееш не е с напредлала наука, се случва полът да бъде сгрешен." Ама верно ли? Сигурно там работят слепи, и затова "се случва".

224

Анонимен

преди 1 месец

Баща му казал, че е жена и тоя сега се тресе целия от гняв като му казват друго.

223

ФАКТ

преди 1 месец

Хелиф е новото лице на евроатлантизма !!!

222

Гaля

преди 1 месец

Дokaзaтeлcтвa, kouтo нe ca cъrлacyвaнu c nocoлcтвoтo, нe ca gokaзaтeлcтвa!

221

Анонимен

преди 1 месец

Полът се определя при раждането, но ако страната в която живееш не е с напредлала наука, се случва полът да бъде сгрешен. В джунглата и в пустинята гледат само с очи викат "Аха, има цeпчица, значи е момиченце". А в напредналите държави могат да определят пола до съвършенство още преди бебето да е родено.

220

Факти

преди 1 месец

До Анонимен 218 От "АйБиЕф е доказало", до "АйБиЕф" няма нужда да доказват нищо". Мдаа

219

Анонимен

преди 1 месец

Няма как някой роден с мъжки полови белези, с мъжки полов член да ти каже, че е роден жена. Все едно да кажеш аз съм Наполеон, звучи ни по същия безумен начин. Така, че моля, ако тук има хора, които се определят с друга полова идентичност от тази, с която са дошли та този свят, не се сърдете. Наистина звучи безумно и неразбираемо за нас, които харесваме родната си идентичнност и не искаме да я променяма за нищо на света

218

Анонимен

преди 1 месец

МОК са също толкова непотребни, колкото и ООН!

217

Анонимен

преди 1 месец

До Двоен стандарт "Значи МОК може да правят забрана за участие на спортисти от определена страна по чисто политически причини" На кои спортисти са забранили да участват?

216

Анонимен

преди 1 месец

То има една купчина федерации, организации, държавни органи, той конкретно от "АйБиЕф" иска да публикуват нещо. Сигурно даже ще настояваш къде точно да го публикуват. После ще имаш претенции и в кой ъгъл на сайта да го поместят. И къде да си сложат запетайките.

215

Двоен стандарт

преди 1 месец

Значи МОК може да правят забрана за участие на спортисти от определена страна по чисто политически причини, нямащи нищо общо със спорта и олимпизма, а не могат да забранят на два екземпляра, доказани мъже, да се състезават при жените? Ама верно са извратеняци.

214

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 215 "Страните от които са "атлетките" дадоха ли доказателства, че те са жени?" Пола на гражданите на една държава се определя при раждането им. Въпорсните имат женски пол, отбелязан при раждането им.

213

Русия

преди 1 месец

Сина на цар Хасан Две, гущероравната Маймуня Княгиня и женския алжирец Имане Хелиф бой в клетка. Изродиадата и атлантическити картонени извращения за кеф на кинефите!!! България и целия цивилизован свят не трябва да участва в атлантическити наркомански игри. Ний сми тука да удостоверим американските зомбита като победители.