205

Анонимен

преди 1 месец

Нищо ама НИИИЩО не оправдава правителството на сащ което се бори за световно надмощие от съществуването си , като използва всякакви антихуманни методи.

204

Американ

преди 1 месец

В югоизточна Азия никой не съчувства на японците, напротив - считат че са получили каквото са си заслужили. Заради отношението им към местното отношение е било по-лошо от хитлеровото към евреите.

203

Анонимен

преди 1 месец

Този път обаче на Германия няма да и се размине ако тръгне срещу Русия. Ще бъде окончателно изтрита от лицето на земята, коренно, така че никога повече в историята на човечеството няма да има такава държава и такъв народ.

202

блицкриг

преди 1 месец

Що за морал е да предпочетеш избиването на чужди цивилни, пред свои военни? - еврейски. Ето затова нашите бащи се бореха. Ето затова ги избиваха по цяла Европа.

201

Урсула

преди 1 месец

До Анонимен--202 ...Това са фейк новини !

200

Българин

преди 1 месец

По добре скъп еленджи от САЩ, отколкото да се навеждам на Путин.

199

Анонимен

преди 1 месец

САЩ започнаха да облекчават санкциите срещу РФ. Европа отново е "направена на rлyпак". След мащабната размяна на затворници настъпи безпрецедентно размразяване - Съединените щати вдигнаха блокадата на Московската борса и също така позволиха на Европа да купува руски газ.

198

Анонимен

преди 1 месец

До Елементарно Уотсън....Аве , нещо чета из западната преса , че и в САЩ Е ЗАПОЧНАЛА рецесия ! Може ли да ни у-СВЕТЛИШ по въпроса ?

197

Анонимен

преди 1 месец

Според изчисленията на аналитичния център "Център за изследване на енергетиката и чистия въздух" (CREA), от началото на специалната военна операция Русия е спечелила приблизително 200 милиарда евро само от търговия с изкопаеми горива с ЕС: около 107 милиарда от петрол , около 87 милиарда евро от газ, около 3,5 милиарда евро от въглища. И сега Bloomberg съобщава, че доставките на руски LNG за Европа растат.

196

Анонимен

преди 1 месец

Германия - нейният истаблишмънт и, очевидно, голяма част от народа - не можаха нито да се примирят с поражението във Втората световна война от Съветския съюз, нито да приемат равноправно сътрудничество с Москва, въпреки грандиозните перспективи, които то обещаваше. Германия латентно живееше с нуждата от отмъщение, която особено се засили след 2014 г. Началото на СВО беше сигнал за Берлин, че е дошъл моментът за решителен фатален удар, само че той се върна при него като бумеранг: Русия оцеля, а Германия се превърна в обречена икономика и марионетка.

195

Анонимен

преди 1 месец

Преди 80 години руснаците проявиха най-висок хуманизъм и милосърдие към германците - след всичко, което Третият райх направи в окупираните територии и със съветските граждани. Германия се оказа неблагодарна и не научи урока, който получи - и сега трябва да си плати за това. Иронично е: това, което руснаците имаха право да направят, но не искаха да направят на германците, американците ще го направят. Историята има своеобразно чувство за хумор.

194

Зозо

преди 1 месец

Преди 79г. трябваше двете бомби да са в Масква и Петербург. Сега щяхме да цъфтим.

193

Анонимен

преди 1 месец

До Елементарно Уотсън..В България си е по-друго , ние сме ''най-добре'' , няма бедност , няма корупция , няма неграмотност , здравеопазването е ''безплатно'' ,... абе , ---пей сърце !

192

блицкриг

преди 1 месец

Единствената държава, която си призна, извини и плати за военните си престъпления е Германия. Нацистите имаха топки.

191

Точно обратното

преди 1 месец

До ... 175: Мащабите на сраженията между СССР и Германия, и тези, в които са участвали САЩ и Великобритания са несравними. Само в битката за Сталинград от двете страни са участвали милионни армии. А в сраженията на САЩ - по стотина хиляди.

190

Урсула

преди 1 месец

Това е руска дезинформация!

189

Никой

преди 1 месец

До До 179Живея в България и не се срамувам от това. Не съм беден и нямам бедни приятели. Който твърди, че България е бедна държава да върви в Африка. После може да поспорим отново.

188

Германка

преди 1 месец

Те американците преди атомните бомби убиват много повече цивилни с тактика на Файърбомбинг!Запалващи бомби които предизвикват пожари, използват материали като фосфор, термална смес, ***..използват ги в Дрезден и Германия и Япония, така умират най много ЦИВИЛНИ..даже повеме от атомните бомби- също е неразрешено и военно престъпление..това е специалитет на САЩ. вече махнаха паметника на убитите в Дрезден, искат това да се забрави.

187

Анонимен

преди 1 месец

До BormannЧУВСТВО НА ШИЗОФРЕНИЯ. ВРЕМЕ Е ДА ОТИДЕШ НА ПСИХИАТЪР

186

Анонимен

преди 1 месец

До До 179 Нито е вярно, че Северна Корея процъфтява демографски, нито, че България е с най-ниски демографски показатели от "така наречения Запад". Но нещо друго е интересно, Румъния, която беше по-зле от нас сега й дишаме прахта. Явно само на нас "Запада" така ни влияе. Що ли?