83

Анонимен

преди 1 месец

Сега Митрафонова ще трябва да върши работата която този Главанак не свърши да се задейства за затворените хора от България в Гърция! Той и Копейкин се ослушва и не атакува Главанака, а сега търси неговата тьотка да му помага, че "българската държава не си върши работата!"/ Ами защо му мълча през цялото време на Главанака тогава?

82

Стефан

преди 1 месец

Тежки цар трябва за вас българите. Не сте за демокрация. Не го ли проумяхте.

81

Народът Избра

преди 1 месец

Главчев - това е Изборът на Народа, това е Демокрация!

80

баааа го

преди 1 месец

Този надмина ментора си Буци, определено е по-голЕм циркаджия от него!

79

Анонимен

преди 1 месец

Главчев трябваше да прави чадър на Пеевски по време на избори Елате в Северозапада да видите това което и очите не могат да повярват а МВР казва че са организирали успешни избори

78

Анонимен

преди 1 месец

А, не думай! хи хи хи.....Кратунчев, виж сега.....Не, благодаря!

77

да

преди 1 месец

руснаците мачкат яко в покровск! пейтриът, брадли-мрадли.....всичко на каша!

76

Слава Богу

преди 1 месец

че Живеем в Демокрация и Народът - Избира!

75

Анонимен

преди 1 месец

Главчев от това изказване излиза че до сега всички избори са били недемократични и фалшиви а само проведените под твойто мъдро ръководство били демократични!! То за тва ДПС станаха 2 и се намърда Величието а избирателната активност беше най ниската.Май ти хареса да те возят и да се моткаш насам натам , че и да команваш.Не може България вече без тебе ааа.

74

Анонимен

преди 1 месец

Тъпоглавчев като ни освободи от присъствието си България има шанс да тръгне напред! Аз бих предложил г-н Денков за външен министър.

73

до 80

преди 1 месец

"""""Стойте тука, работете за родината си. """"" ------- Прав си, остана да уточним - "Коя родина"??? Тази на Винету, Шишо Порка, Ахмед Доган, Киро Т., Ленчето Общата, Чалгаджията, Мадам Нинова, Тагаренко, ДенкоФ, Гаргамел, Главчо, на "пирамидата" Падение... Превърнаха Бг от държава в "територия"...

72

Хюго капет

преди 1 месец

Да, но главчев в момента не попада в кръга от длъжности, които могат да бъдат назначени за служебен премиер. За служебен министър-председател се назначава измежду председателя на Народното събрание, управителя или подуправител на Българската народна банка, председателя или заместник-председател на Сметната палата и омбудсмана или негов заместник. главундера не е нито един от тях.

71

До 81

преди 1 месец

До Анонимен"Премиер ще бъде този когото определи САЩ" А такива като теб бленуват това да е Русия като самоопределила се за правоприемник на СССР.

70

Анонимен

преди 1 месец

На есента на изборите в България пак малко българи сте ходят да гласуват хората са отвратени от всички български политици без изключение в България и затова не ходят да гласуват на изборите за съжаление всички български политици в България ги е хванала старческата деменция и затова не могат да го проумеят в *** си празни кратуни.

69

Анонимен

преди 1 месец

По-некадърен служебен премиер от Главчев не сме имали.

68

Анонимен

преди 1 месец

Милиони българи избягаха от краварското робство в България след 1989 година. От 9 милиона краварите ни смалиха до 6 милиона за нула време.

67

Анонимен

преди 1 месец

Димитър Главчев си върши добре работата

66

Анонимен

преди 1 месец

Премиер ще бъде този когото определи САЩ, а центаджиите в България ще го наложат като единствен избор на президента.

65

Анонимен

преди 1 месец

Като е толкова хубава нашата 35 годишна демокрация под краварско иго и без Русия, защо избягахте и продължавате да бягате навънка? Стойте тука, работете за родината си.

64

Анонимен

преди 1 месец

3 руски изтребителя Су-34 са унищожени заедно със склада за боеприпаси от украински Ф-16. В Мариупол са запалили казармата докато руските войници спят