99

Фют

преди 1 месец

Вилата ми е за ремонт, а и застраховката изтича септември, та мисля случайно да се подпали и да чакам държавата да ми даде нова сглобяема къща. И аз съм българин, държавата и на мен ми е длъжна така, както на гастарбайтерите от Холандия с по седем деца.

98

Калата

преди 1 месец

Ми то държава няма, милите хора дано се справят

97

Хм

преди 1 месец

Че защо във фургони настаняват хората. За българите няма ли петзвездни хотели и то такива, които да са близо до фризьорски и козметични салони, до спа центрове, иначе горките нещастни украински бежанки не ги харесваха и някои отказваха да бъдат настанявани при такива нечовешки условия.

96

Анонимен

преди 1 месец

Народът трябва да се вдигне да защити българите .Стига курорт за бедните украинци с лъскавите коли .На тях им плащат и лекарствата 100% от БЧК .На тези хора ще платят ли и лекарствата .

95

Анонимен

преди 1 месец

Затова пък държавата в същото време отделя милиони помощи за Украйна.

94

Калашников

преди 1 месец

Да ги събират и под строй урките на фронта ! А тук ядът и пият в луксожните хотели !

93

Анонимен

преди 1 месец

На укрите по 1200 лв джоб пара на калпак вече 3-та година , някои си спестиха тея пари ,щот за Нищо не плащат и почнаха да си купуват имоти -питайте брокерите

92

Пиян залян

преди 1 месец

Всички *** ВЪН ! Тук им стана хранилка ! По морето е пълно , на фронта ?!

91

Анонимен

преди 1 месец

150 000 укри вече 3- та година на Лукс Безплатен олинклузив ,здравни,транспорт ,детски -Безплатно . Снимахме им луксозните джипове по морето -всички над 100 хил . Траййй овче стадо ,и чака някой да те оправи ,ми "Оправят " те вече два ката ....

90

Анонимен

преди 1 месец

До 72. пияница мистик. . . . Мутри вече няма никъде, освен паляч0вцитe с татуси по чалготеките, които се мислят за такива. Истинските стари мутри са вече или в гробовете или са бизнесмени с реноме. . . . Ти тъпоъгълен триъгълник ли си? Мутри има вече даже и повече, защото държавата е на мутрите! Да, но вече са с вратовръзки! А старите мутри са ментори на новите! Има много заблудени хора и ти си един от тях!

89

Анонимен

преди 1 месец

ГЛАСУВАЙТЕНЕЩАСТНИЦИ. 80 ГОДИНИ ВСЕ БКП ВИ УПРАВЛЯВА. И ОЩЕ 80 ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА ЩОТОСТЕПРОСТИ.

88

Анонимен

преди 1 месец

До Защо сте недоволни? а ти рубли ли искаш бре. те и за тоалетна хартия не вървят.

87

Анонимен

преди 1 месец

До Ивелин Михайловкъде са хотелите с украинките. дай адрес и телефон да те закарам и да видим в какъв разкош живеят.

86

Защо сте недоволни?

преди 1 месец

Нали сме клуба на богатите, а и искате още в еврозоната! Простотията в в България е на широка основа! Кой обезлеси горите в района? Защо не го наврете в една . . . дупка? Сечете гората и после питайте кой ми *** в кюлотите? Избирате все още партиите на статуквото от страх от местните дерибеи! И по лошо ще става! Въпреки конструктивната критика от мен, желая на всички по бързо оправяне! Да живее България да знаете какво да избирате!

85

Хаха

преди 1 месец

Кви 2000лв ток за климатик бе, тоя да не отоплява мол, 50-100лв макс

84

МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА

преди 1 месец

Държавата е на Мафията!!!!!!

83

Анонимен

преди 1 месец

БГ е смрад!!

82

FuckVulgaria

преди 1 месец

НЕ ГЛАСУВАЙ!!!!!!!

81

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

А 6 хиляди украинци вече 3 години живеят на хотели с 3 хранения

80

Незабравяйте

преди 1 месец

На еден като ви определят дата за гласуване да ходите да легитимирате чрез гласуване същите ДС престъпници които ви ограбиха и унищожиха!!!!!