181

Травестит

преди 1 месец

А когато в София имаше инициатива, мъже да носят (червени) дамски обувки с токчета, уж в подкрепа и разбиране на жените, къде бяхте?

180

Анонимен

преди 1 месец

Е толерантност трябва, толерантност, законът го позволява, по документ всичко си е наред, късно е за реакция, изпусна се моментът. Сега ще се берат плодовете, но документи и закон са истината, ревали или не, това е.:))

179

до 195

преди 1 месец

Да, настъплението могат да помогнат на руската армия в Украйна като доброволци.

178

Анонимен

преди 1 месец

Не само Костадинова, треньорът също трябва да бъде уволнен че не и позволи на Светла да свали ръкавиците. Да беше излязъл той, да го налага някой от тежка категория. Ама е много лесно да праща момичето да го налага някакво природно извращение.

177

Анонимен

преди 1 месец

Да бе, да бяха пуснали мъж да скача с нашта скумрия Костадинова, да видим как щеше да се чувства.

176

Анонимен

преди 1 месец

Незабавна ОСТАВКА на костадинова! Предаде момичето. Мачът трябваше да бъде бойкотиран! Това е единственото решение. Четири години труд на момичето отиват на вятъра. ОСТАВКА!

175

САТАНАТА

преди 1 месец

Категория ***

174

Анонимен

преди 1 месец

Путин и той барабар Петко с мъжете. Не се ли вижда къв е тъпишон 1.60

173

КокоБийч/СаутБийч

преди 1 месец

Защо никъде не пише, че направи с пръсти Х след края на мача? И се потупа по гърдите! Т.е. Аз съм Жена. Това е главна новина на ФоксНюз! Цяла Америка чете за този жест. А в БГ? Нито в Спортал, нито в Днеса? Нашите медии са контролирани повече от Чайна медиите? От кого обаче е въпроса! Къде ви е Демокрацията в БГ, бе заспали българи?

172

Нане Вуте

преди 1 месец

Да бяхте протестирали преди мача! И по добре да се бяхте отказали изобщо от тоя мач! Сега нама за какво да ревете. Искахте да се изфукате в случай на победа!!

171

асд

преди 1 месец

Оставете за момент настрана сладките ви дъвки от сорта на "жени нямат място в бокса" и "тя има татуси", А ОТЧЕТЕТЕ ВАЖНОТО - НАШЕНКАТА ПОБЕДИ С ПЕТ НА НУЛА СЪСТЕЗАТЕЛКА ОТ ИЗБРАНИТЕ ОТ КУКЛОВОДИТЕ ДЪРЖАВИ!

170

З

преди 1 месец

Боксът не е нормален спорт дори за мъже. Смешно е, че жените , които са го избрали се жалват, че някоя била по-мъжкарана от другата.

169

Анонимен

преди 1 месец

Браво на момичето!

168

Анонимен

преди 1 месец

ДЖОКОВИЧ Е ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОН. ЧИБУРАШКИТЕ НА КОЕ МЯСТО СА ПО МЕДАЛИ.

167

Анонимен

преди 1 месец

А онази от Ирландия имаше ли татуси?

166

до Иван

преди 1 месец

Говориш абсолютни глупости. И това ти го казвам въпреки че аз лично не харесвам нито спорт, нито програмиране.

165

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Самата идея да има олимпийски спорт бокс и то при жените е безумна. И света е пълен с несправедливости. Ти какво направи срещу това мъже да се бия срещу жени? Нищо. Ако всички жени боксьорки откажат да се бият срещу мъже ще ги пуснат ли мъжете другия път на олимпиада? Не! Но българите и българките така са научени, всеки да чака на готово някой друг да им свърши мръсната и тежка работа. Ирландка и италианка отказаха да се бият така а българката я командват и няма собствен характер. Жалка работа!

164

Иван

преди 1 месец

Спортът е за неудачници, които не искат да си използват сивото вещество и да постигнат нещо в живота. Заради това най-богатите хора на света са програмисти, а не спортистчета.

163

анонимен

преди 1 месец

до 207 Кокорчо не те е управлявал 20 години а само 3.

162

Анонимен

преди 1 месец

Краварите - в обора, а настъплението - в Украйна (да се запишат доброволци).