72

Искрен

преди 1 месец

До АнонименПич, цивилните жертви в Палестина, причинени от Израел задминаха броя на цивилните жертви в Украйна още преди 6-ия месец от ответния удар на ереите. За сравнение войната в Украйна по това време вървеше вече 2 години. Та, не знам кой извършва геноцид. Вярно, че при всяка войан има цивилни жертви, но целенасоченото им убиване е ту мъч

71

Анонимен

преди 1 месец

Това, че Чуков е арабист, не прави Техеран арабска столица. Олеквате.

70

Анонимен

преди 1 месец

Коренно си промених мнението за евреите след войната в Газа и убийството,осакатяването и изгарянето на 20000 деца и пеленачета!Съд за убийците!

69

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 80 - сегашните иранци имат точно толкова общо с персите и асирийците колкото днешните македонци с Александър Македонски. Остави тея путинофилски вицове!

68

емо

преди 1 месец

на практика израел се е превърнал в терористична държава. освен това, както хитлер осъществяваше геноцид спрямо евреите, така сега израелската държава осъществява геноцид спрямо палестинското население в ивицата газа. изводът - за такава държава няма място в света.

67

Анонимен

преди 1 месец

Великолепни Мосад!!! Този изверг да върви да си харчи рублите, които взе от Путин, за подаръчета на девиците, които го чакат в рая!

66

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 81 - да не говорим, че Митрофанова и руската пропаганда са ви пинали и малкото плесенясъл мозък! Вече имате по една гънка - колко да отидете да иzпикате евтината бира дето целодневно цокате!

65

Анонимен

преди 1 месец

Евреите сега си разчистват територии пример укр, и ако ги изгонят от Израел с радост ще се преселят натам че и насам. От много години се говори че имат подобни намерения. Да не говорим че и нашата страна са я харесали. Голяма част от земеделските земи са изкупени от еврейски фирми. Бавно, систематично и тихомълком ни превземат.

64

Анонимен

преди 1 месец

До Гъста Майня 38 Техеран е на Арабския полуостров. Не на Персийския. Както и Скопие, е на Балканския полуостров. Не на северомакедонския.? Къде срещаш противоречие?

63

Анонимен

преди 1 месец

Кой е изстрелял ракетата? Американска ли руска ли е? Френска? Немска? Българска? От самолет ли е стреляно? Какъв самолет? Дрон? Убит е! Кой го е убил? Кой е издал заповедта за убийството? Или е случайно? Какво друго убийство има?

62

Анонимен

преди 1 месец

САЩ се управлява от евреите. Нали те печатат долара? Когото и да изберат пак ерпеите ще управляват САЩ, а и света, за съжаление, докато извънземен разум не ги срази.

61

Зозо

преди 1 месец

Хахахааааааа, на безаналоговото руско ПВО на Иран им навряха ракетата у ГaЗО без да мигнат :)))))))))))))))))))))))))))

60

Анонимен

преди 1 месец

Замислете се само защо от цяла Европа прогониха евреите? И Путин изгони над милион евреи и днес са в Израел. Тези хора там се прекланят на Златния телец, а не на БОГ. Използват и вярата на хората за да се обогатят. Затова и мюсюлманите не ги обичат. Отидете в Йерусалим на Божи гроб и ще видите за какво става дума. Пари, пари и пак пари са им в главите на евреите. Няма как да допуснат да не се докопат до открития газ между Кипър и Ливан. Затова е войната там, за пари и за нови земи.

59

Анонимен

преди 1 месец

Какъв е тоя арабист , дето не знае че иранците не са араби ибтехеран не е арабска сролица

58

Истината за чифутите

преди 1 месец

До Анонимен48Турския ВПК не е свързан с американския или най-малко пък е еврейския ! САЩ са наложили ембарго на Турция повече от 10години не доставят части на Турция,защо си мислите,че купиха С-400 от Русия ! Израел доскоро доставяше стомана ,алуминий и артилерийски снаряди от Турция!След започването на геноцида срещу палестинския народ Турция спря доставките !

57

Ясно е

преди 1 месец

Че всеки нормален ще е на страната на Израел . Израел ли бомбандира хамас на 7.10., Израел ли взе заложници ...., и то цивилни

56

Анонимен

преди 1 месец

До 67, да бе копейка, а те щото ще стоят и ще гледат как "ги удряте с ядрено оръжие"? Казвал съм ви и друг път - САЩ вече са спечелили ядрената надпревара, тъй като чрез сателитите си следят в реално време всички стратегически ядрени съоръжения на Китай и Русия! А някой е опитал да мърда, а са го отнесли от земята! Превантивния удар ще е американски

55

Америка иска война

преди 1 месец

Американците упорито следват плана си за разпалване на трета световна война. Дано по-скоро бъдат ударени с ядрено оръжие, директно по Вашингтон и други ключови градове. Колкото по-бързо бъде унищожена Америка, толкова по-скоро светът ще си отдъхне от тези непрестанни войни.

54

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не се е подпалило, на амуджите им треперят гaщите от страх, а и американските самолетоносачи са на близо... Така просто за да всяват яснота в ситуацията

53

Анонимен

преди 1 месец

След всеки подобен случай едни и същи прази приказки.