104

Анонимен

преди 1 месец

Така ще свърши и Путин когато Тръмп дойде на власт

103

Анонимен

преди 1 месец

Как така в Техеран е поразен щаба на Хамас, къде е иранското ПВО. Бомбата е с по голяма сила от ядрен взрив. Това е в отговор на убитите 11 деца в Израел преди седмица и отмъщението беше задължително

102

Анонимен

преди 1 месец

Убийството на Исмаил Хания е толкова брутално, че за иранските милиции Хамас няма да се чуе близките 100 години

101

Анонимен

преди 1 месец

Следващия ще е ***

100

Идеалист

преди 1 месец

До Анонимен Да опитат без американците. Израел няма дълбочина на защита си. Може да води война не повече от 10 дни. Без американците са нищо, иначе терор могат да правят!

99

Анонимен

преди 1 месец

един престъпник по-малко, ако може и онова кремълското недоносче да го последва!

98

Анонимен

преди 1 месец

Някой може ли да ми обясни къде е хубавото на това евреи да убиват други хора? В крайна сметка терорът го правят евреите и после евреите започват да крещят "Другите са терористи! Другите са терористи!". В исторически план даже и ние българите само сме патили от евреи.

97

Алекс

преди 1 месец

Терористите организирали нападението се ликвидират методично.Изглежда краят на списъка наближава след като стигнаха до лидера.

96

Сайга 12

преди 1 месец

До 120 Прав си! Тъкмо му се чудех. Това май наистина е VZ-58.

95

Анонимен

преди 1 месец

Айде, почва така желаната от ушатия бени ескалация.

94

Българинъ

преди 1 месец

Що за тъпо фото на калашника на отстрелян в Газа терорист? Сложете снимка на главата на тертора - "Преди" и "След"

93

Анонимен

преди 1 месец

Никаква война няма да почне заради една чал ***. Те дефакто са 2, защото и в Бейрут и в Иран бе ликвидиран по един топ терорист, но никой няма се вкара в мащабна война заради тия двамата.

92

Чудно

преди 1 месец

И там го намериха , ей.

91

Българин

преди 1 месец

Поредната джапанка беше елиминирана! Бавно но сигурно! Тия чаршафи, така и немогат да проумеят, че с по висша раса не трябва да се закачат! На всяко десетилетие ядът шамарате, ама като няма никой горе е така!!!

90

Българинъ

преди 1 месец

Браво! Гордо и твърдо до Израел! До тоталното военно и политическо унищожение на Хамас - в Газа, Ливан, Сирия, Иран, Йемен, Ирак. Колкото и време да отнеме, колкото и читатели на Корана да струва. "Честит Октомври"? Кючеци? Баклави? Танци върху беззащитни спящи в леглата си бебета, деца, старци и жени в Израел?Мълчат гузно тръбачите на терора, купени с катарски долари да преписват ислямистка пропаганда от Ал Джазира и Хамас! Куиирс фор Балестайн? Фор Лебанон? Фор Иран?

89

Анонимен

преди 1 месец

Аз си мисля, че нарочно тестват иранците, особено новоизбрания президент, да видят дали ще клъвнат. А са решили да мръднат, а са им го набили до чалмитте!

88

Анонимен

преди 1 месец

Каква война бе? Израел ще размажат всичко наоколо за една седмица само по въздух, ако решат!

87

до 124

преди 1 месец

в Иран е, малко се смесиха новините и за това на много хора още не им се избистрило - този Ционистите са го убили в Иран! Войната - Започва!!

86

Селянин

преди 1 месец

В Иран? Чакайте бе, аз мсиля че удара беше в Бейрут, ако е в Иран, това е наистина голяма новина!

85

световна

преди 1 месец

Световната общност призовава страните да проявяват сдържаност. - Държавният секретар Антъни Блинкен заяви в неделя, че Вашингтон е против ескалация на конфликта. - Но той добави: - Израел има право да "защитава своите граждани" и Съединените щати ще предоставят възможност за това.