118

Кръчматъ

преди 1 месец

Б::::дали!!!!! Ако бяха казали 200 Млн., на ден, щяха да им дадат минимум 100 Млн. -))))) Ся шъ им дадат половината на 135 Млн, освен ако на ден им струва 40-50 Млн., тогава са в плюс...! -)))))

117

Имад Алелуй

преди 1 месец

Война в Украйна няма. Това в СВО за защита на ДНР, ЛНР и Крим. Война ако някой иска да види какво е да отиде в Газа. В Украйна ако имаше иатинска война Киев щеше отдавна да прилича на лунен пейзаж.

116

Анонимен

преди 1 месец

Не на украинците им струва , на нас ни струва , ние ги плащаме тези пари ... и никога няма да ги видим обратно. Да, украинците плащат с човешки животи, ние губим "само" пари , но ... не се съпротивляваха достатъчно , на това да бъдат превърнати в плац-д'арм и прокси-маша на американците срещу Русия и ... си носят последствията. Когато хората започват да губят разсъдъка си, това е тежката цена, която плащат, да си го върнат обратно :((

115

До 97

преди 1 месец

"На Украйна и дават по 100 милиарда на година, а Путин кво ще прави след още 1-2 години???" --------------- Ми кой и защо дава по 100 милиарда, щом според украинския финансов министър са й нужни 50 милиарда? Защо има бюджетен дефицит от 12 милиарда? Ако разбираш от числе, нямаше да задаваш такъв *** въпрос. Нито още по тъпия за Путин, ако разбираше от политика.

114

Абе Христе

преди 1 месец

Немой с лошо. Оти коркаш чиляка по-долу. Ние не гласуваме. Има си платени и машинки. Те политиците ни бъркат в джоба и без са гласуваме/ама и твоя/.

113

Христо Христов

преди 1 месец

До 120 "Щото ако е второто бъркат в джоба на старците ми. Можеха да им дигнат пенсиите." - старците ти гласуват ли за ЕС да им дава "достойна пенсия"? Ако да - много взимат даже! Трябва да им я намалят двойно!

112

Христо Христов

преди 1 месец

Хубавата новина в, че руснаците са пробили при Часов Яр. Лошата е, че днес няма груз 200 на път за Франция.

111

Язе

преди 1 месец

верно се чудя дали тия 4 милиарда месечно са украинска пара или от САЩ и ЕС. Щото ако е второто бъркат в джоба на старците ми. Можеха да им дигнат пенсиите. И други неща.

110

Анонимен

преди 1 месец

Евровизионерите да вземат пример от смелия украински народ и да плащат военен данък на Украйна. Започваме кампания за дарения на пари и ще броим евроатлантиците. Пари трябват, не думи.

109

Анонимен

преди 1 месец

Въобще не ни интересува.

108

Христо Христов

преди 1 месец

До 98 "урките лапат ли лапат от нашите пари !!! Кви са ни урките ? НИКАКВИ, нито са в нато, нито са в ЕС !" - не знак какви СА ВИ урките, но знам, ЧЕ САМИ гласувате да им давате пари.

107

Анонимен

преди 1 месец

Че преди да се ежи Зеления на Путин не си ли направихте сметка колко ще ви струва това?

106

Христо Христов

преди 1 месец

И у нас трябва да се въведе данък Украйна! Все пак над 80% гласуват за ЕС, НАТО и евроатлантизъм, нали?!

105

Пловдив

преди 1 месец

То много евтино ви излиза да се напъвате на една велика империя а все пари нямате просите , някой в случай че има мечти за Украйна ще го разочаровам . Всичко това с финансовата помощ за Украйна е провал , никой нищо няма да получи в замяна . Украйна е била и отново ще бъде на Русия . Нито педя земя няма да получат американците и техните подръжници .

104

Анонимен

преди 1 месец

Русофил да ти обяснява за икономика е все едно жаба да ти обяснява за аеродинамика.

103

Язе

преди 1 месец

не знам да им струва на Украйна. Спонсорират ги от вън. Те паре няма откъде да вадят. Вече всеки ги намрази. И поляците им спираха превозите. А укрите не са НАТО или ЕС. С тия пари хората в САЩ и ние в ЕС щяхме да сме по-добре. Явно се инвестира в укрите, за да *** и отслабят рашъните. Това пък с данъците хептем ще издразни обикновените украинци.

102

Анонимен

преди 1 месец

Още преди години познавам доста украинци националисти. Все пари са им в главата и Русия им е виновна, че са бедни и още от години говорят лошо за руснаците. Ами за поляците какво да кажем? От колко години са в ЕС а още се оправдават с комунизма и масово бягат по чуждите държави и като ги питаш и там не е хубаво. Нямат оправия подобни ***. Ние сме същите. Народи които чакат някой друг да ги оправи никога няма да просперират.

101

Пян_Гъ

преди 1 месец

Тя войната струва не на вас, а на този, който дава парите. Но този с парите ще загуби с/у Русия и тогава ще поеме репарациите и ще плати войната отново. Хитрата евроатлантическа сврака с двата крака...

100

7

преди 1 месец

Украйна плаща тази война с 2 неща - украинските момчета, които нямат пари да се откупят и да летуват в Сл. Бряг, и данъците на европейците. Скрити в непрекъснато повишаващите се цени на всичко.

99

Анонимен

преди 1 месец

Украйна няма собствени пари, не се хващайте на тази лъжа