136

Богослов

преди 1 месец

Посланието е ясно за всеки смирен християнинПошло показване от страна на сатанистите, на четвъртият конник на апокалипсисаВярвам, че Христова та вяра ще надделее и змеят отново ще бьде прободен от божието копие

135

Анонимен

преди 1 месец

Не знам - това олимпиада ли е или е вакханалия - раздадоха хиляди презер ва тива на спортистите, сякаш са на п0p н0 състезание, рекламират всякакви напитки и извращения?Май отговорът е " Франсета, сър, 0бpa тни, сър !"

134

до 127

преди 1 месец

Църквата не бива да заема позиция, само когато има подигравка с вярата, а и когато има въпрос, който разделя православните. Войната в Украйна е такъв въпрос, нашият народ е разделен, а БПЦ мълчи. Защо?

133

До 134

преди 1 месец

Не е вярно, че католиците стоят кротко - шефа на католическата църква в Малта например изригна след откриването на олимпиадата. Във Франция пък се събраха хиляди да пеят християнски песни.

132

Анонимен

преди 1 месец

България била нормална държава... Затова сме номер едно по алкохолизъм, дрога, проституция и домашно насилие в цяла Европа. Родителите се друсат пред децата си; осакатили момичета с макетни ножчета ги пускат под домашен арест; калпави и неадекватни шофьори газят наред; бивши и настоящи полицаи тормозят обикновените българи, но не закачат ромите. Кое е нормалното в тази държава?

131

Анонимен

преди 1 месец

До 7878 Всъщност не само от този кардинал. Масовата реакция е такава. Всъщност повечето, които говорят за това, са протестанти. Католиците в Европа като цяло стоят кротки в момента, но в САЩ, Канада и Австралия коментатори и медии вдигат пушилка до небесата.Там масово са протестанти, а не католици. Като че ли православните и католиците някак си сме приучени да ни е срам от вярата ни заради постоянните атаки на левите още от времето на соца.Протестантите си ходят редовно на църква и не ги бръсне

130

Тхеодоре Ушеф

преди 1 месец

Тхеодоре Ушеф не харесва това!

129

Батя ви

преди 1 месец

Няма значение картина, пир, християнско, езическо, или друго! НЯМА място драг шоу на откриване на олимпиада!!!

128

до точен

преди 1 месец

Да кажеш, че България е нормална държава, трябва да имаш много извратено чувство за хумор.

127

Анонимен

преди 1 месец

До Размисли 2 Та сега дали МОК, френското правителство(защото е минало одобрение в комисии и т.н.) и левичарите имат двоен стандарт. Искали да покажат "включване" и толерантност към всички групи. Как? С оскверняване на символ на вярата на 2.4 милиарда християни и всъщност подигравка и с мосюлманите, защото според тях пророк Исса(Исус) ще се върне в деня на Армагедон и тогава ще дойде божието царство. "Толерантни сме, ама не и към тези, към които ни отърва."

126

Анонимен

преди 1 месец

България е родина на Вампира от Созопол! Защо се срамуваме да се наречем българи?

125

Анонимен

преди 1 месец

Запомнете тези имена Бурунди и Буркина Фасо хахахахахах Това са нашите братя хахахаха

124

Анонимен

преди 1 месец

До Размисли 2 Какъв двоен стандарт демонстрира БПЦ? Русия или някой друг да е обидил църквата по такъв начин публично? Позиция на тема Украйна е съвсем друга тема и няма как да се брои за двоен стандарт, защото война не е равно на подигравка с вяра. Примерно арабите могат да направят зулумите с Шарли Ебдо заради карикатури на Мохамед, но в същото време да не осъждат воюващи в Сирия като неверници, нали? А за двоен стандарт при МОК в следващ коментар, че няма да има място...

123

Анонимен

преди 1 месец

Откриват олимпиадата без стадион! Можеха да източат и реката хахахаха

122

Точен

преди 1 месец

Враговете на България нападат Българската Православна църква отдавна. В случая позицията на БПЦ е принципна, нормалните хора, а те са все още поне 90 %, я подкрепят. Дано България остане нормална държава!

121

7878

преди 1 месец

При откриването, относно галопиращия конник през река Сена, според един католически кардинал, това бледо нещо е четвъртия последен конник на апокалипсиса.

120

Анонимен

преди 1 месец

Изловени и заклеимени не е същото,като официално пропагандирани на най-големия спортен форум.Извратеняци е имало и ще има докъто свят светува, краскаи се където искаш и с когото си искаш =проблема си е твои ,но ЛФК пропагандата на държавно ниво е гнусотия.Французите удариха дъното

119

Анонимен

преди 1 месец

Френският народ си има държава и прави в нея това,което му харесва! Те откровено показаха ,че не се срамуват и не налагат забрани на всичко,което е в човешката природа ! Цинично е, че баш руските пропагандисти тръгнаха да дават оценки за откриването на Олимпиадата! Не са минали и 6 месеца ,откакто в Москва бяха изловени почти голи цяло заведение руски хайлайфни персони ,барабар с наш Киркоров.Та и нашата Църква,за чиито потайни слабости знаем много добре,нека не е от тези,които хвърлят камък!

118

Анонимен

преди 1 месец

Русия организира Сатанияда, българският путиниарх Сатанаил е приел поканата. Отряд черни гяволи ке се драпат по раса

117

Анонимен

преди 1 месец

ОЛИМПИАДАТА СЪЩЕСТВУВА МНОГО ПРЕДИ ДА СЕ ПОЯВАТ ХРИСТИЯНИТЕ. ЦЪРКВАТА ДА СЕ ПЕРЕ.