9

Анонимен

преди 1 месец

Освен в ГЕРБ, вече имаме неможачи и в ръководството на БСП. Иначе усещам голям страх обединителят на нацията да не се окаже Мария Габриел.

8

Сибила

преди 1 месец

Лельо Корнелия,ти беше монтирана за да разбиеш БСП от вътре.Успя.На последните избори получи толкова подкрепа колкото измислената "Величие".Няма вече да тръскаш перчем пред камерите.Ти беше проект.Интересно е друг факт :земеделска държава да няма земеделска партия.Кой представлява интересите на земеделците в България?

7

THE BEST

преди 1 месец

Корнелия има вина за падението на БСП, но не е само тя виновна. Партията е в спад стремглаво надолу вече повече от 10 години...... И все по надолу ще върви .....

6

ийъгж

преди 1 месец

Интересно защо се напъвате да ни занимавате със пропадналата ви банда БСП милионери за България? Вие сте едни лъжци и негодници дето сте за *** лука. Кого представлявате? Вие всичките сте милионери. Най бедните ли? Работниците ли? Безработните ли? Кого представлявате? Само се надявате да излъжете някои дето още не е разбрал че сте едни негодници. Уж се карате с ГЕРБ, а пък заедно си делите плячка, кои какво да ограби. Така се борихте че чак нищо. Слава Богу идват избори, да ви изметем.

5

Анонимен

преди 1 месец

Никога не харесвах Нинова, защото идеологията на нейната партия ми е дълбоко чужда. Но начинът по който постъпват с нея така наречените мъже-социалисти (нейните съпартийци) е меко казано непочтен. Не че и тя не използваше същите похвати.

4

Toni Ivanov

преди 1 месец

Тази седесарка още ли ще ни я натяквате? Да си отива в СДС при Герб и Борисов. Тя няма работа в БСП. Достатъчно я унищожи.

3

другар

преди 1 месец

другарко пишете ли мемоарите си вече

2

от бузлуджа

преди 1 месец

корни , къде одиш бе пиле :) показвай се по често че почнахме да се притесняваме

1

Нападките ти

преди 1 месец

Към Президента, доведе до оттегляне на членска маса от БСП. Виновна си!