26

Анонимен

преди 1 месец

Откриването на олимпийските игри беше парад на бесовщината.

25

Анонимен

преди 1 месец

Япония излива радиоактивна вода от Фукушима в Тихия океан. Това вече няколко месеца. Къде се бе НПО-та, къде сте бе Грийн пийс, къде сте бе Zеленяци, къде сте бе jълтопаVетници???!!!

24

Анонимен

преди 1 месец

Някой може ли да обясни какво означава името "украйна"? "Накрая", "В покрайните"... На кое? В покрайнините на Русия ли? ---- Означава покрайнините на Полша или по-точно на Жечпосполита. Така полската шля хта е наричала земите на казаците.

23

Анонимен

преди 1 месец

Световния прогрес се дължи в по-голямата си част на Русия. Америка какво е дала на света? ---- Америка ти е дала компютъра, за да пишеш глупости. Иначе още щеше да пишеш на хартия с молив.

22

Анонимен

преди 1 месец

Някой може ли да обясни какво означава името "украйна"? "Накрая", "В покрайните"... На кое? В покрайнините на Русия ли? Хахаха. Това е държавата "урина" или на галено "ууссрайна".

21

Укронацис Гюбрев

преди 1 месец

Вече почти 1 г. израел, америка и цяло нато не могат да превземат територията на Газа, която е с размери 40 х 15 км. Хахахаха, голяма сила нема що!!! Хамас ви направиха за резил, а вие сте тръгнали да воювате срещу Русия))))

20

Бивш Гедереец

преди 1 месец

ГДР-то беше най-добре от целия соцлагер,защото беше витрината на изтока и дори зареждаха с хубави стоки.А в Западен Берлин беше изобилие от стоки в магазините.Всеки можеше да пътува стига да имаше пари.Минаваха се през КПП-та между източен и западен Берлин.Имаше руски войници и др.Имаше и бегълци и много неща.Всичко произведено в ГДР беше здраво и качествено,за колите нямам категорично мнение въпреки качеството им.

19

Анонимен

преди 1 месец

Тва че Интел и ТСМСи ще правят заводи в ЕС нали е някакъв майтап ? :))) На бас че няма да направят . Или ако направят ще е като ,,завода,, на Тръмп в САЩ на ТСМСи където само слагат капачките на 5 нанометровите чипове а те всъщност се правят в Таван :))) Дали са им може би 14 нанометра ама никой не си дава водещата технология както лъжеше Тръмп а медиите тръбяха .

18

Анонимен

преди 1 месец

Кога украйна живееше по-добре? Преди майдана 2014 г. или след него?

17

Олимпий Гейов

преди 1 месец

Русия щяла да напада г.е.iропа..хахахаха. Кой ще ви напада вас бе русофоби голищари? Какво имате вие бе? Русия има всичко и територия и безкрайни ресурси. Вие русофоби геiропейци имате едни голи duпари.

16

Анонимен

преди 1 месец

Лoruчнo, ucтuнcka repмaнcka ukoнoмuka мoжe ga uмa caмo тaм geтo npeoблagaвa repмaнcko нaceлeнue.

15

Анонимен

преди 1 месец

Къде стъпи американския мирижлив ботуш трева не никте. Стъпи в украйна и вече е с минус 20% територия и минус 50% население. БГ е вече 35 г. под краварско р0бство и от 9 млн вече сме има няма 6 млн. 1/3 от населението ни станаха р0би назапад, а останалите 1/3 са р0би на западни фирми у нас.

14

Анонимен

преди 1 месец

Къде е БайДрън? Какво става с контранастъплението? Къде е Джо Бидона? Къде по дяволите е Бай Дрън Деменцията? Защо сегашния байдън е по-висок от предишния байдън?Русофоби вие знаете отговорите на тези въпроси... Моля ви кажете? Защо мълчите бе цръвули?

13

Мирижлив Русофоб

преди 1 месец

Кличко кара Ламборгини и си почива в Дубай, Тайланд, Барселона и Монако, а украинците измират като мухи на фронта. Ако им провърви да оживеят са останали без крака, ръце и т0пки.

12

Драг Куйн

преди 1 месец

Бай Дрън Деменцията ще защитава от руската агресия Бай Асен от Каспичан, който сега живее в Сф. Муахахахахахахаха

11

Анонимен

преди 1 месец

След около 10 г. децата на русофобите ще се кълчат като парижките олимпиици по баровете тук и назапад. Ще си сменят половете и ще правят иZвращения. Аз не се страхувам, моите деца са в Москва и си живеят прекрасно в стабилна държава с традиционни християнски ценности.

10

Факт

преди 1 месец

В източна Германия населението е бяло!Което в един момент ще стане много важно.

9

Анонимен

преди 1 месец

В източна Германия е пълно с почитатели на АФД - немската АТАКА или Възраждане. Не ви трябва да ходите там. Гадно е. Избягвайте източно германците.

8

Зозо

преди 1 месец

Копейкаджиите да гледат. От 1989г. до сега още не са изравнили пенсиите в ФРГ и ГДР. Пък българските ще ги изравнят след 100г. :)))))))))))))))))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 1 месец

Не, ама се изискват малко познания, а не само да се превеждат местеряли оттук и там и да се търси евтина сензация. Там само Лайпциг и около Берлин, останалото е леж.