32

Нека да опитат

преди 1 месец

До Айде да няма...: Ако имаше гаранция, че в следващият парламент ще има повече разум, можеше да експериментираме за пореден път. Но надали ще има.

31

Стига глупости

преди 1 месец

До Христо Христов: Какви олигарси на БСП са произвеждали снаряди за Украйна. По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш? ...................... А колкото за износа, когато Корнелия Нинова беше министър на икономиката, нито един снаряд и дори патрон не е изнесен с неин подпис за Украйна. Имаше износ за Полша, това нито тя, нито някой друг и имал основания да го забрани. Ако те са изнасяли за Украйна, България не може да носи отговорност за това.

30

Айде да няма...

преди 1 месец

кабинет. Разум така или иначе няма в тоя парламент.

29

Христо Христов

преди 1 месец

"Подчерта, обаче, че "социалната част е ключова, здравеопазването, мира и енергетиката"." - мира дето БСП се бореше за него като олигарсите му произвеждха снаряди за Украйна, докато депутатите говореха, че нищо не се изнася за там.

28

Анонимен

преди 1 месец

БСП 3 пъти фалираха България. Сега се точат за пореден погром. Добре, че имат една талига депутати.

27

Анонимен

преди 1 месец

Тошко каза, че първо ще разговаря с треските от Величие. Хахахахахаха Явно знае, че само от тях зависи дали ще има кабинет или не. Циркаджии!!!

26

Не е ли ясно?

преди 1 месец

До Варненска медуза: Това дали Гуцанов е добър или лош няма връзка с темата. Той говори за позицията на БСП, а не за своята собствена позиция. В ръководството на БСП той има само един глас и не решава сам нищо.

25

Варненска медуза

преди 1 месец

Не се изтърва кокала, ще се гъне, ще лиже за да не спира далаверата. След него и трева не никне. Участва в даларерата БМФ, после БМКЦ, сега е на заплата към Домусчиев. Има пръст и в далаверата с амфетки през фериботите. На косъм е да се докопа до Яхт клуба и Морска гара. Варналии знаят и виждат. Не ги пренебрегвай.

24

Пешо

преди 1 месец

*** Гуцанов....

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 22 - Абе, меракът им гУУУлем,мерак за власт. ВЕрват си, че че кабинет ще спретнат, че, ако сега не стане, кога?

22

Като ни

преди 1 месец

натресат борса ток на Василев и цифрово евро. Ще настане веселба. Народът спи.

21

Анонимен

преди 1 месец

Знаят, че няма да има кабинет и продължават да ни разиграват театър. Тези подиграват ли се с нас?

20

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 18 - Тцъ, не са! Артистите от Болшой театър са гениални, пък тия някакви петоразредни. Онези те вкарват в действието и образите неусетно, а тия дори не са в състояние да те излъжат, всичко им прозира.

19

анонимен

преди 1 месец

Ако успеят да съставят кабинет и постигнат съгласие за това,ТОВА ще бъде УДАР,срещу корупцията и срещу БОКО и Делян

18

Левът къде е?

преди 1 месец

А вписване Кеш в конституция. Като ни заробите към ЕЦБ няма да има смисъл от партии. Всичко каквото ви нареди ЕС, ще козирувате и изпълнявате.

17

Анонимен

преди 1 месец

Гуцанов , защо имаш плажен бар , точно на пясъка ? Морал , социализъм другари , туй -онуй .....

16

Анонимен

преди 1 месец

Артисти от Болшой театър!

15

Анонимен

преди 1 месец

Тоя пък се загрижил изведнъж. На държавник ли се прави?

14

БМФ

преди 1 месец

Гуци, ти предаде всичко и всичко до което се докосна.Предаде варненското БСП, после лиза, където плюеше - Корнелия, сега и от нея се отвърна.Само интересите ти остават, твоят Сашко краде със все сила в Параходството, но ти подготвя Морска гара за да организираш поредната кражба за концесия.Как да ви вярваме !?

13

Перко

преди 1 месец

Важно е вас да ви няма. Другото ще се нареди