395

Оранжерийка

преди 1 месец

Моята схема е едно лято в Европа после до другото лято айляк. За 4-5 месеца пестя колкото тук за 3 години не може да спестим. Говоря за спестени пари в сметката не за получени. Една Неделя бачках дадоха ми 400 Евро за 7 часа. Рядко се бачка извънредно, но като има на ден е колкото една минимлана заплата в Бг. на месец ...

394

Бро магистъра

преди 1 месец

Ходих на интервю за работа в голама престинжа финансова организация. Нямаше обявена заплата, след ала -бала, ПР НЯ ки , директори и секретарки се оказа, че ззаплатата е 1200лв на месец. Викам , Моля? То толокова ще са ми сао разходите да ходим на работа, път,ядене,дрехи това онова. както вика сърбина кога съм си у дома немам приходи але си немам и разходи. бабата на един приятел в котел вади по 20 хилки на лето от гъби бро, а е на 78 години. Туга в градо само чекаме на чурбаджията кефа...

393

Инж. Физик

преди 1 месец

Аз съм инженер физик, и да не мислите, че си търся работа под 2000 лв? Много ясно, че няма й да намерят персонал за сезонна работа, при положение, че като мине сезона кво прайм?

392

Баба Гошка

преди 1 месец

Пожелавам на всички ви да намерите това, което бихте работили дори и без пари и да го работите за своя сметка като намерите хора ви плащат за това, което обичате да правите. Тогава няма да се налага да работите дори един ден в живота си, защото това, което правите, ви зарежда с емоции и енергия. Виждам всеки ден хора, които обичат това, което правят. Например Бях на дълбоководен риболов, хванахме 2 риба тон. Капитана и човека, организиращ риболова, бяха пълни с радост от това, което правят!

391

Анонимен

преди 1 месец

Пичове и дами, за дави дадат големи пари които искате, трябва бая да сте се потрудили прреди това с образование, знаене на езици и опит в сфера в която заплащането е високо. Необразованите и тия с големите очаквания но без покритие сори, ама никой не иска. От 20г. живея в чужбина, с местна диплома съм, с 3 езика. Но това не ми гарантира работата. Утре мога да я загубя. Повярвайте никъде, ама никъде не дават пари даром. Навън дори се работи повече от нашата представа за работа изобщо.

390

Работодател

преди 1 месец

Всяко чуло-недочуло повтаря като папагал внушения и мантри от джурналята:Нямало хора, нямало кадри.Истината е ,че има предостатъчно и хора и кадри за всичко,дори са и в прекомерен излишък. Кадрите сам трябва да си ги готвиш създаваш и отглеждаш. Кадри с 1200 Евро евро заплата при положение,че надниците станаха по 200лв за общаците и по 350лв на квалиф.е няма да има.

389

Баба Гошка

преди 1 месец

Пробвах ВАЦовете години по- късно за кратко. Не им се сработих с колектива, но беше поучително. Една от служителките там й бях правила дипломната работа да вземе висшУ. И тя ме изпя на по-висшата, че с това се занимавам след работа. Тъппата рекламна агентка не можеше да завърши без моя помощ, но внесто благодарност за помощта ми, тръгна да ме черни. Както и да е. Благодарна съм за наглостта й, защото си хванах терминал 2 и след 2 десетилетия яко бачкане имам достатъчно да живея от 11 наема.

388

Libre comme air

преди 1 месец

Бг.работосатели да го духат и да си цачкат сами!!! Освен да реват за безплатен труд друго не могат!!! Мошеници гадни!!!Нека да фалират тяхната мама !!!Алчността убива!!!

387

Баба Гошка

преди 1 месец

През далечната 1995 год май беше започнах работа на една частна трудова борсаджийка във Варна. Експлоатация до дупка от 8 до поне 8 вечерта, събота също. И неделя 2 пъти в месеца. След 2 месеца лятна експлоатация й казах, че, ако ме иска да ме разиграва като май муна, трябва и да плаща подобаващо. Веднага каза, че нямала нужда повече от мен. И си продължих частния бизнес, който дори при нейната експлоатация си вършех след работа , но трудно след този бач там. Работете за себе си и дерзайте!

386

Ха ха!!!

преди 1 месец

До всички инфантили по-долу, които са "като не ти харесва, си направи фирма и си плащай колкото си искаш". На теб като не ти харесва да даваш добри пари, нека ти фалира бизнеса и *** ти на днешните заплати. Освен това на мен не ми е работа да съм бизнесмен. Аз съм служител на заплата. И търся определена заплата. Като сте направили картел с всички в бранша, ще ви лъжа и няма да си мръдна пръста. Из роди! Гн усни!

385

Хахахах

преди 1 месец

За 15 дена по 12 часови смени180 изработени часа ти дава 1300 лв и искали кадри на хигиенисти в Германия дават 2000евро за 160 изработени часа.Ако горивото се повиши с 2 стотинки дигат цените с 20% ама за заплатите са правят на разсеяни.

384

роби

преди 1 месец

работодателите са голяма кал често пъти

383

Шамандура

преди 1 месец

Вдигайте възрастта за пенсиониране на 70 години и ще имате кадри.

382

Кукувица

преди 1 месец

По какво се различават едно българско ИТ от една българска шивачка на ишлеме? Различават се по това, че първите имат безплатен кафе автомат в офиса. Всичко друго е същото.

381

Минчо Храбров

преди 1 месец

Когато България спре да произвежда масово евтини бо@@клу@@ци, тогава ще има пари за високи заплати.

380

ЕМУ Търговище

преди 1 месец

Таню Танев е стар комунист и назначи Ангелин Цачев за шеф на ЕСО. Кръщелник му е

379

Анонимен

преди 1 месец

Европа е 500 милиона, как няма кадри :)

378

Ел-Тест

преди 1 месец

Гнусна фирма в която ще се гаврят с вас

377

Пияница

преди 1 месец

Вземам 3000 лева за дегустация на алкохол. Доказан експерт съм

376

Анонимен

преди 1 месец

Помня времената как се гавриха с мен на интервютата за работа в младежките ми години. Хубавото е, че имах късмет в живота и сега въобще не ми се налага да работя за друг.