85

Ветеринар

преди 1 месец

До Анонимен 83 Едно време наденица кучешка радост беше още по зле. Цели топки хрущяли , които не можеше да се сдъвчат и ги изплювахме . Свидетел съм на бракувани 8 тона луканка от Самоковския месокомбинат със сланина и обрезки от глави е черен дроб.И тогава ни лъжеха. Масово се крадеше от месокомбинатите даже по цели агнета и рандемани излизаше.

84

Те тава не мож

преди 1 месец

Дабъди. Знатните чиновници-ударници не дават пиле да прехвръкне и косъм да падне от главите ни. Не просто храна, искат да ядем, биоекозеленапряснасупермегаекологичночиста, вкусна и питателна, здравословна и достъпна. Ето затова, не мож дабъди те тава.

83

Ех

преди 1 месец

Саламът е канцерогенен дори когато е истински. По-добре яжте пържоли, че по-трудно се крият *** в тях...

82

Анонимен

преди 1 месец

Разбирам по вкуса, даже и етикета не гледам, защото некачествените са с различен вкус и който не ги е консумирал, веднага усеща разликата, дегустирайки ги, след това повече не купувам от този производител! Да ги слагат в храната за животни, а не за хора!

81

Анонимен

преди 1 месец

Не е важно, че ядете рога и копита в колбасите. Важното е да има банани и тоалетна хартия.

80

Препатил

преди 1 месец

Котарака ми на салама с 60% пилешко и малко МОМ от голяма верига се мръщи

79

Споко

преди 1 месец

И по-зле ще става - някои вече и Сухожилията са махнали че са скъпи!

78

Емигрант

преди 1 месец

Че какво лошо има в тези колбаси, нали законът разрешава ИМИТИРАЩИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ, поне в колбасите ви има нещо животинско /сухожилия и кожи истински/ а в сиренето ви само маята е истинска, ако и нея не са я "подобрили" ! Защо не "ревахте" когато Тиквата узакони ИМИТИРАЩИТЕ, а сега ревнахте когато той вече е ИЗПРАН ? Знаете ли изобщо на кой свят се намирате през 21 век, нали сте УМНИЦИ и МНОГОЗНАЙКОВЦИ един пожарникар ви превърна в червеи ? Поне да можехте да се засрамите и това не можете !

77

Ами, добре

преди 1 месец

Всички това става с дискретното, но пълно съдействие на служителите от БАБХ. А от над 20 години, почти всички млека без фермерските, включително тези под БДС се обезмасляват на 0,1% и, животинската мазнина се замества с растителна. Сиренето е над 90% менте с трансглутаминаза, вместо с мая. Да благодарим на господата от БАБХ за онкологичните заболявания, които уредиха на този изпаднал народ.

76

Аз

преди 1 месец

Ами яжте... Кой ви кара?! От години не ям колбаси. Това не е храна! Пълни са и със сол, оцветители и консерванти. Сухожилията и хрущялите даже са добрата част от колбасите.

75

тъй де....

преди 1 месец

Еееее.....па добре е!Щом има захарчица, това компенсира хрущялчетата.

74

Кръчматъ

преди 1 месец

""""""Ядем колбаси със захар, сухожилия и хрущяли""""" ----------- Абе то пак добре ако са само със "захар, сухожилия и хрущяли"...

73

Анонимен

преди 1 месец

нали имало уж контролни органи и стандарти .... някакви???гоУем смЕх е всичко, ха ха

72

Анонимен

преди 1 месец

Купувам кашкавал от 20 лв килото и на фурната се надува и хваща коричка вместо да омекне и да се разтече.

71

баба мара

преди 1 месец

34 години какво ядем сега се сетихте затова не можем да се отървем отболести

70

Фирма "Рога и к

преди 1 месец

Целият свят минава на Soylent green откъдето и да го погледнеш, но да, бедните страни като България ще минат по-рано.

69

Анонимен

преди 1 месец

Скоро като пуснат саламите от скакалци и *** ще ревете за доброто старо време в което ядяхте сухожилия, копита и нокти :-)

68

Анонимен

преди 1 месец

Това, че имат сухожилия и хрущяли е полезно. Вредни са захарта, консервантите, оцветителите, мазнините, сухата кръв и другите гнясове, които добавят.

67

Анонимен

преди 1 месец

И пак лъжат МОМ е :Мъртво Отпадъчно Месо

66

анонимен келеш

преди 1 месец

Допреди няколко години докато бяха още тук гладните рускини от комплексите до Влас съм ги забелязал в Жанет как купуват от най евтините кренвирши и ги налапват още на паркинга топкайки ги в бурканче лютеница:):):)