72

До Анонимен

преди 1 месец

Знаеш ли, и на мен ми беше странно - Израел (води война в Газа и срещу Палестина, избова журналисти и невинни), Иран (под какви ли не санкции и на САЩ и на ЕС), Афганистан (талибани, ограничаване правата на жените) и всякакви, които водят войни и нарушават човешките права участват на олимпиадата, но само Русия не е допусната. Това ако не са двойни стандарти, не знам кое са.

71

До 67

преди 1 месец

Нали това иска-бизнес с бежанци

70

Анонимен

преди 1 месец

Дано само огромната турска армия да не понечи да завърне къмто българската земя. Току виж решили да поостанат отново има няма 500 години.

69

Анонимен

преди 1 месец

Ако Турция влезе в Израел, Ердоган е пътник и той много добре го знае, ама се прави на интересен.

68

Анонимен

преди 1 месец

Ще се опита да влезе в Израел и еврейте от раз ще пуснат 1-2 ядрени глави над Анкара и Истанбул. Еврейте са жестоки и при тях няма тън-мън, ще затрият половин Турция без да им мигне окото.

67

Анонимен

преди 1 месец

Аз да попитам защо Израел участва на Олимпиадата? Все пак е навлязла на чужда територия, следва да не допускат спортистите, които не са обявили неутралитет ...

66

Анонимен

преди 1 месец

До М - 53 - на тези ширини евреите имат точно толкова право да бъдат, колкото и арабите. И ще бъдат! Колкото и да те боли, са братовчеди. Що се отнася до нас, българите - от трън та на глог. Еднакво са неприятни.

65

Анонимен

преди 1 месец

Ердоганеееее ще ни напълниш с бежанци .

64

Анонимен

преди 1 месец

Да! Моля те, влез в Израел! Българите ще ти .. стискаме палци! Влез там, за да може д слезващите 300 - 400 години да не чуваме за Турция! Бъди силен, направи го...!

63

Анонимен

преди 1 месец

Сакън джанъм сакън!

62

Анонимен

преди 1 месец

Турците и палестинците ще си сътрудничат на верска основа. Мюсулмани защитават мюсулмани. Нормално.

61

Кой - къде

преди 1 месец

Диктатора с визия на велик везир, никъде няма да влезе, особено в държава, която е подкрепяна от държава, която му дава много на него. Това обаче няма да му пречи да въоражава Хизбула оттук-оттам, понеже на остатуците от Хамас нищо не може да даде. Нетаняху обаче ако не се поукроти - тогава може да има сериозно главоболия с Иран, особено ако перчема спечели в САЩ, че няма да ги има ввче американските кораби да пазят небето над Израел...

60

Анонимен

преди 1 месец

Ей това е война бе! Още една и пак близо до българската земя. Осъзнавате ли това?

59

Браво

преди 1 месец

Само гн ердоган и турската армияМогат да защитят палестина и да изправят в хага - нетаняху пред международният наказателен сьд

58

Анонимен

преди 1 месец

До 63 Абсолютни глупости. Кой си ти да казваш , че нямало право да бъдат на тази територия? Че дори и в днешни дни виждаме, как русия окупира чужди територий? Всяка държава е създадена на основата на войни. Както и България. Отделно израелците са по тези земи от над 2000 години . Което означава че имат Абсолютно право да се бият за тях. Айде пътувайй карабинаа

57

Българинъ

преди 1 месец

Султана с отомански мераци съсипа туркието. Гладна, бедна, мизерна, фалирала... Европа показно и би шута, САЩ също. Индия и Китай и взеха хляба. Туризма наполовина сринат. Заби нож в гърба на Русия и Израел. Една Иран хвана на хоро с мечтите ислямистки. Сега и от НАТО ще я изритат. Заслужено.

56

Казва това което

преди 1 месец

искат да чуят избирателите му.На действия нищо не може да направи,турците прекалено са се оплели в алъш вериш със мошетата във всяко отношение.

55

М

преди 1 месец

Турция е велика страна със сериозни възможности! Ердоган иска да е лидер на ислямския свят, а краткия път за това минава през разгром над терористичната групировка, наричаща себе си "държавата Израел". Тези са окопатори, подкрепяни от САЩ, и нищо повече. Нямат никакво право да са на тази територия! Ако САЩ толкова ги иска и обича, да им даде един щат и да си направят там държава. Вината е на всички излясми държави, които изобщо позволиха на терористите да се намърдат там!

54

Анонимен

преди 1 месец

Бавно, но сигурно се върви към 3-та световна война...............

53

Анонимен

преди 1 месец

Те мкого могат да влязат в Израел само на сън. Още никой не го е направил.