100

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 104. Те "ефектите" трябва да са предварително произведени и заведени в склада. Освен ако не са се мъчили да направят особено особени като изписване имената на младоженците във въздуха и други подобни. Но това определено не трябва да се прави в склад пълен с взривни вещества. Трябва да си особено глупав да го правиш на подобно място.

99

Анонимен

преди 1 месец

До 100 Е гръмна. Това какво доказва слабоумнико? Ти каква теза всъщност защитаваш? Ти безгрешен ли си?

98

Анонимен

преди 1 месец

А кървавата сватба никой не казва в кой квартал е. Кой поръча тези ефекти?

97

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 99. Сега го назначиха снабдител на специални ефекти за филми. Все едно те се правят от динамит, а не от бензин.

96

Анонимен

преди 1 месец

До Беновска пипа Доцентът сигурно си и подготвял инсталациите за пирошоутата вътре в склада и кой знае какво се е задействало. Има си такава поговорка "И най-умният си е малко глупав".

95

До 96

преди 1 месец

За това всичко хора в Елин Пелин казват ЗАВОДА. Те не казват складовете. Онези 20 човека, които работят в складовете имат подписан документ за конфиденциалност, но това няма да важи пред следователите. Там ще си кажат всичко.

94

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 95. Гръмна ли ? Гръмна. Имало ли е някакви особени атмосферни условия, природни бедствия или въоръжено нападение ? Нямало е. Значи се е случило нещо, което е свързано с други неприятни за публикуване неща. Какво подскачаш плиткоумно ?

93

Анонимен

преди 1 месец

А фанаха ли вече фирмаджията - Тодор Попа китайски милионер от пиратки :)))

92

Анонимен

преди 1 месец

До Беновска пипа 96. Виж как подскача и сипе обиди нарочното тролченценене.

91

Анонимен

преди 1 месец

До 94 Доста правдоподобно звучи.

90

Беновска пипа

преди 1 месец

Ако тези складове бяха използвани само по предназначение, нямаше да се стигне до взривяването им. Проблемът е в това, че складовете на фирмата явно не са били използвани само като складове, а и като работилница за окомплектоване на системи за пиротехника. Това е абсурдът, който трябва да бъде разследван и наказан. Това отличава тези складове от складовете на военните, които иначе са в доста по-лошо състояние.

89

Анонимен

преди 1 месец

Хората от Елин Пелин казват, че момичето, което вчера почина е било гадже на сина на собственика. Ако е така, още един път ще се докаже, че там където си изкарваш хляба, друго не трябва да си вaдиш. Избухнало е там където е било момичето. За това бащата тича навътре и я извлачва. Тогава получава 35% изгаряния. Момичето е с 85% изгаряния. Появи се инфо, че Шишков забърквал някакви смески за ефекти на сватбата, от която имали бърза поръчка. Бързали са.

88

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 90. Кат не си тоя кво се обаждаш неориентирано и напълно безмислено ? Даже не разбираш смисъла а диалога.

87

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 89. Верно ли ? А тоя склад определено не е "всеки склад". Нещо взе да издишаш а нарочно тролченценцене...

86

Анонимен

преди 1 месец

Какво помага ли? Аз не знам. Питай тоя дето е писал 54.

85

Анонимен

преди 1 месец

До 82 Кое не се получава бе см0таняко? В склад влизал ли си? Във всеки склад има офис част за клиенти. Там се пишат фактури, стокови разписки и т.н.. Всеки клиент има достъп до тази част. Та кое е шуробаджанашкото тука куха гъдулке?

84

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 83. А какво помага на нас в нашият случай това, че евентуално в Русия има такива случаи ?

83

Анонимен

преди 1 месец

Що се отнася до доцент Шишков, според разследващи той се е втурнал първи да вади дъщеря си и успял да я извлече към изхода, но се обгазил. На помощ им се притекли пазачът на бариерата и шестима пожарникари от Елин Пелин, които се отзовали първи. Взривовете обаче се засилили и те не могли да направят нищо повече. Така другите двама човека са останали вътре.

82

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 83. Никакъв не съм и на Русия. Забавлявам се с вашите пълни глупости.

81

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 81. Твоето дете след като навърши пълнолетие вече не ти е твое дете така ли ?