18

Анонимен

преди 1 месец

До Българинъ Хахаххаха, вижте кой говори! Не си мъж, а и българка не си, а класическа пепелянка, търсеща в другите собствената си зл0ба. Бегай обратно в бгмама, там има цяла тема с такива като теб.

17

Стария Джо

преди 1 месец

Всеки убит мюсюлманин е 1 бежанец по малко или терорист. Само русофилчетата им останаха приятели защото те не вярват във Христос а в Путин

16

йй

преди 1 месец

Правилно Нананяху каза,че това не е война между цивилизации,а война на варварите срещу цивилизацията.Само Израел истински знаят и разбират,какво представлява ислямския свят.И правилно те са непоколебими в унищожението му.Свят,който въздигнал на пиедестал смъртта,какъв човешки свят може да бъде?Това е ислямския свят.

15

Анонимен

преди 1 месец

Нали имаха някакъв купол тези....Как така падна ракета там?!!! За хиляда човека , тези избиха 50 000, сега за 12 , да очакваме поне 10 000 убити ливанци!!Ционистите нямат срам , а чувството им за безнаказаност за зверствата ,който извършват,расте ли расте...!!! Направо да те хване яд ,че сме спасили хиляди от тези!

14

ПорЦелан

преди 1 месец

"Време е Бейрут да заприлича на Газа." Бях в Израел по време на Втората Ливанска война. В Назарет Илит, даже падаха ракети на няколко километра от там и ме преместиха от "Назрет Плаза" в хотела "Ноф Тавор", в кибуца Мизра. Тогава Израел много надуваше мускули, но загуби около 50 "непобедими" танка "Меркава". Накрая войната свърши като и двете страни се обявиха за победители.

13

Българинъ

преди 1 месец

От 8-ми Октомври Хизбалла ежедневно обстрелва Израел от Ливан, ей така в знак на солидарност със зверската атака на Хамас от Газа. Време е Бейрут да заприлича на Газа.

12

Анонимен

преди 1 месец

Ако потърсите на сайта на еврейските жирналисти цитирани в статията, ще откриете тяхна собствена публикация в която пишат, че убийства и изнасилвания в еврейския кибуц не е имало, а всичко е измислица на военните в Израел. И всички вие се вързахте на това което ви казаха израелските служби!!!!! Всички вие подкрепящите израелските убийци!!! Водят ви за носа и дори не се усещате!

11

Българинъ

преди 1 месец

Първосигналните омразничета наскачаха от удоволствие за жертви в Израел, пяна от устите им с неистови крясъци на възторг за убити деца. Дори не правят разлика, че умишлено и зверски убитите са мюсюлманчета. Да, в Израел, да с равни граждански и човешки права. Друго си е лъжите за "геноцид" и "апартайд"

10

Анонимен

преди 1 месец

До ДОЛНЮ Постановка е, както винаги при тези хубави хора, а и убитите са друзи, а не от нашите любими, честни и достойни ционисти.

9

Чиста

преди 1 месец

постановка.

8

Анонимен

преди 1 месец

Toва на 7 Октомври беше нагласено от израелските служби за да имат повод да нападнат Газа и да избият 50 000 човека. Сега пак е постановка, за да имат повод да влезнат и в Ливан. Просто израелтяните са кръвожадни.

7

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантици, сега ще ви задам една задачка за 1 ви клас. Кое е по-голямо 12 или 30 000?

6

България над всичко

преди 1 месец

в Украйна не се броят - там са нацисти.. там не само може - така трябва

5

факт

преди 1 месец

Израел без САЩ е гола вода

4

Имп Маврикий

преди 1 месец

Сега вече войната с Хизбула е неизбежна! Евреите да не се правят на ощипани, ами да взимат пример от Русия. Но къде могат да се мерят те с руския солдат? Русия воюва от хилядолетие и бие наред. Влязоха и в Париж и в Берлин. А на Израел ще трябва да помага Кравария или Горно Мексико.

3

Анонимен

преди 1 месец

Проява на футболно хулуганство.

2

Българинъ

преди 1 месец

Ракета "падна"??? Що за цинична пропаганда преписана от Ал Джазира? Иранска ракета, прецизно изстреляна от Хизбалла на футболно игрище с деца в Израел от Ливан. Едно е точно в статията - ""Хизбула" ще плати висока цена за ракетната атака"

1

Анонимен

преди 1 месец

Децата и младежите що не са с калашници и узита на фронта да трепат палистинци а си губят времето играейки футбол?