206

до 271

преди 1 месец

Е, че той Сорос затова е изобретил олимпиадите и хомосексуализма, за да подкопае основите на христианските ценности, олицетворявани от малкият бункерен дядка с ботокса и високите токчета, дето се разведе.

205

Анонимен

преди 1 месец

След отвратителната гавра с християнските ценности много нормални хора в Европа изтрезняха и осъзнаха какво ни налага Сорос ЛГТВТСВГЗЪ културата насила. Известен италиански журналист открито каза че се премества в Русия. Има кадри с реокциите на френски семейства пред телевизора от гадната церемония. Жената избяга от стаята погнусена а мъжът искаше да счупи телевизора....И Франция има очи да твърди че Русия е нецивилизована страна ! Само сравнете церемонията в Сочи 2014г с тази в Париж....

204

Анонимен

преди 1 месец

Тази олимпиада поставя началото на нова ера за човечеството. Започва ерата на надрелигиозната духовност. Фалшивите религиозни институции, самопровъзгласили се за земни наместници на Господа, отиват в канала. Човекът повече няма нужда от посредник в общението си с Господа, затото те са едно цяло. Религиите са архаизъм. Били са полезни в миналото, но вече вредят на духовността.

203

Край

преди 1 месец

Организаторите много добре са преценили фалшивия ви християнски менте фундаментализъм. Католиците могат да налитат на деца но няма да се бият за "правата вяра" още по-малко да се запашат с бомби и да се жертват за нея. За това ви скандализираха и шокираха и сега ще запомните откриването много дълго и ще го говорите. Дума дупка не прави.

202

Чета

преди 1 месец

Коментарите и се втрещявам от посредствени коментари . Социологическите проучвания направени на живо и в социалните медии показват ,че на живо са гледали 24 милиона и ,че 60% от зрителите намират за впечатляващо и оригинално откриването, 40 % са негативните отзиви и той най вече от религиозната общност. Като атеист уважавам всички религии и техните последователи ,стига да не ми се натрапват. За това сме хора ,за да сме различни, имаше светът ще се превърне в безлично и скучно място.

201

Анонимен

преди 1 месец

Партия Пудел и Десните Бесни се борят за Евровизия на България. ГЕРБ и ДПС са фалшиви герои и лъжат, че са евроатлантици. Те могат да бъдат всякакви - от русофили до евровизионери. Сега за тях е парично изгодно да бъдат Евровизионери. Когато Путин победи, ще бъдат други.

200

Анонимен

преди 1 месец

Амерканската телекомуникационна компания "C Spire" се е отказала от рекламния си договор на олимпийските игри заради гаврата. И още ще има. Гнусотия.

199

До Укро феновете

преди 1 месец

За тези "ценности"ли се биете срещу Русия ? Това е нагледно падението на културата на запад. И точно това ли желаете за вашите деца (по лошото е че и на нашите го налагате) ? Абсолютни *** и отврат е вашата (точно така Вашата)"култура".Факт. Европа затъва още повече. И за това съвсем не ви е виновна Русия. Сами ще се унищожите, ако продължавате с тези гнусни гадости.

198

гнусни страхливци

преди 1 месец

Hacpaxa се от страх след стрелбата в Чарли Хебдо, и сега нищо не смеят да гъкнат срещу Исляма, но си правят гнусни педерастически подигравки с християнството. Защо нищо за нямаше Мохамед на откриването, страх ви а, гнусняри.

197

Анонимен

преди 1 месец

Ще хвърчат глави хахахахах

196

Анонимен

преди 1 месец

Мария Антоанета с отрязаната глава която весело пееше сан-люлотски частушки в какъв спорт участва - мятане не собствената глава?

195

Анонимен

преди 1 месец

До Край - -250 То и онзи дето запалил храмът на Артемида, още го помним...

194

Анонимен

преди 1 месец

Синият Смърф в подноса беше Зеленски. Нашите бяха най-добре екипирани за събитието.

193

ПРОВАЛЪТ

преди 1 месец

с откриването не е на Франция, а е на европийската цивилизация. От нея нищо не е останало. Цивилизацията или трябва да се спаси, или после ще започнем отново. Както в тъмните векове.

192

Анонимен

преди 1 месец

Гледах церемонията в ютуб на другия ден на скорост 2х. Според мен са пресъздали Олимпийския двор, имаше обезглавени аристократи, спортистите се придвижваха със спасителни лодки от Титаник и бяха досущ имигранти, търсещи по-уютно място за подслон, конникът беше Калки от индийския епос, Бикът за някои беше Баал, според гръцката митология е Зевс, според Рим Юпитер, голям миш-маш

191

Малък Праз

преди 1 месец

Спорът се върти около 3 основни сцени от откриването. Странният конник на снимката - един от 4-те конника на Апокалипсисът. Пародията на Тайната Вечеря на Леонардо да Винчи. Отрязаната глава на Мария Антоанета, пееща в ръцете на обезглавеният и труп. Защо Откриването беше на Сена, а не в някой стадион, също е неразбираемо. Не всичко беше лошо разбира се, но когато подобно събитие се превърне в кич, винаги има негативни реакции.

190

Анонимен

преди 1 месец

"Содомяни" и "Гоморяни"...Огън, ще пада от небесата!

189

Край

преди 1 месец

Щом има дискуси и спорове Откриванто ще се запомни. Знанчи сътворилите това гигантско шоу са свършили работата си перфектно.

188

Анонимен

преди 1 месец

Я пак! Церемонията са гледали "над 23 милиона зрители по телевизията, а на живо от 326 000 зрители, разположили се на различни места в центъра на Париж". Тези разположени на различни места в центъра на Париж не я ли гледаха по телевизията, ама под открито небе. Все пак има ли зрители, които са гледали церемонията на живо? Да не излезе накрая манипулация на зрителите. Да няма промяна в дефиницията за "гледане на живо"?

187

Анонимен

преди 1 месец

Въпреки че е с руса перука трансдамата била и цветнокожа не е майтап....