18

Анонимен

преди 1 месец

Пак му свиха под носа президентството. Heщacтник е Тръмп.

17

Роналд Македоналд

преди 1 месец

Тя е ултимативното расово инклузивно и полово инклузивно назначение! Нищо че бърка Северна и Южна Корея, или че не може да направи цяло смислено изречение , важното е да не загубят парите от донорите, които са на името на Джо и на нейно име и не могат да се ползват от друг кандидат! Тръмп ще прегази демократите както стадо разярени носорози газят храсти!

16

Фитока

преди 1 месец

С .***. не става,така че оригинала - Тръмп ще я отнесе като куцо пиле домат.

15

Анонимен

преди 1 месец

А кво ще стане ако спечелят с измама по пощата демократите и после републиканците вдигнат гражданска война ? Как една жена ще се справи с гражданска война ? В САЩ икономиката не върви . Местната власт не може да си събере данъците . Според мене ще има проблеми там а ние вървим по техния път .

14

Фитока

преди 1 месец

Тръмп ще я отнесе като куца *** домат.

13

Анонимен

преди 1 месец

Историята вече е доказала че Русия може да бъде бита само икономически чрез сваляне на цената на петрола, само че това е против интересите на джендър-зелената идеология на главния спонсор на камалата, защото фосилнкте горива са все още един порядък по рентабилни

12

Анонимен

преди 1 месец

Горда, жена, истинска амазонка. Неземно красива, силна, с пламнал поглед, яхнала F-16 с вдигната високо сабя, пришпорва в галоп и преследва уплашените руснаци. А зад нея, като истинска кралица, я следват верните и легиони!

11

Анонимен

преди 1 месец

Путин покрива ръце да е камалата защото републиканците ако дойдат с Тръмп ще се разберат с арабите и Израел и ще падне цената на петрола. А с.росоидите не могат да вдянат че техния водач Шорош играе косвено за Русия

10

Мухаха

преди 1 месец

Тръмп се смя цели 10 минути, когато разбра че Кафевата Харис замества "младежа" БайДън.... ама иначе се страхувал от нея. Що бре? Тая до вчера стоеше като някаква прислужница зад Байдън и мълчеше като гъ*... и с основание, щото я видяхме че като започне да говори и бърбори без да спира и от време на време започва да се смее неконтролируемо. Тая била Ожасната Заплаха за Тръмп. Толкова ли цяла Демиократична партия няма поне един НОРМАЛЕН кандидат за президентския пост?

9

Анонимен

преди 1 месец

Спокойно, изчакайте предизборните митинги на Камала и ще видите срив в рейтинга й. Тая не може да върже две изречения и само бръщолеви глупости, които самата тя не разбира. При дебат между нея и Тръмп ще видите огромна трагедия.

8

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп ще издои безпардонно Европеидите както той си знае. Даже ще се чудят как да му угаждат парвенютата на Сорос, които се занимават със всичко друго, но не и с интересите на европейските граждани. Т.е. Европа ще продължава да плаща масрафа на чужди интереси.

7

Анонимен

преди 1 месец

Недоумявам за кого са предназначени тези статии? За българския гласоподавател ли? За българските роби ли, за да се запознаят със своя нов господар? Каква демокрация има в САЩ с две партии? В коя нормална държава има две партии?

6

Успех на Тръмп

преди 1 месец

И що? Тръмп ще я смачка като куцо пиле - домат. Какъв е шанса тя да спечели? САМО груба манипулация на изборите. Нормалните хора искаме Тръмп! Искаме край на войната, искаме да се спре с дже ндър пропагандата, искаме да се спре Зелената сделка и мигрантския поток!

5

Анонимен

преди 1 месец

Хаха, мис.и.р.ки ко става? Само преди две седмици казвахте за байдънчо че му няма нищо и има блестящ ум

4

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп яко го пpeeбaxa.

3

ПроСоТо

преди 1 месец

нашия натегач направи ли вече молебен за Камилата?..Или подготвя "заупокойното слово" ?

2

Анонимен

преди 1 месец

Няма смисъл да агигирате. Камала в канала!

1

Надежди говежди

преди 1 месец

Автор на съчинението - СалмонЕЛКА.Цена - 100 гривни. Цена на съчинението 200 гривни + 50 гривни бонус за политкоректност.