9

Анонимен

преди 1 месец

Това трябва да стане час по-скоро. И ще е последния клин в мераците на кремълопоклонници да ни върнат в 12-ти век на кубилай, с отравяния на политически противници и арести. Малко като в ЕС, ще трябва да си затворят очите за някои неща, ама дано извадим късмет пак.

8

Анонимен

преди 1 месец

Добре че нищо не зависи от тях, вклмчително и курса. Утре като кажат 4лв за 1 евро и ще напълним памперсите.

7

от село

преди 1 месец

На гол ъз -чифте пищови !!!

6

Анонимен

преди 1 месец

Това доказва, че Народното събрание не е никакво народно събрание, защото не иска да чуе народа! Да видим кои са партиите, гласували ЗА и да НЕ гласуваме за тях! Не са наши.

5

Поне се засрамете

преди 1 месец

Държава приета не от 1-ви януари няма. Явно ние като абсолютни отличници ще сме прецедент. Нямат търпение да ни вземат. Иначе заглавието ме разсмя. Ускорявали били. Ние сме в чакалнята, в която Хърватска влезе, прие еврото и излезе, както и пълноправен Шенген. Толкова сме ускорили. Само да не влезе и още някоя и излезе, докато ние чакаме. Като заспали сме в тази чакалня, изпуснали няколко влака.

4

Анонимен

преди 1 месец

Шe paзgaвaт eвpa, rpaбaйтe?!

3

Анонимен

преди 1 месец

В държава в която парламента отказва да направи референдум по такъв въпрос като за еврото и да претендира в същото време, че управлението е демократично нико добро народа не го очаква

2

Пен

преди 1 месец

Що е този зор за еврото?

1

Христо Христов

преди 1 месец

Нямат търпение да крадат.